Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Rossi İkincilik Mücadelesi Verdiğini Kabul Etti

REKLAM ALANI
    Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Valentino Rossi Katar Grand Prix'inde casey Stoner'ın yakalanamaz olduğunun farkına varmasının ardından ikinciliği korumak için mücadele ettiğini kabul etti. Ducati pilotu, Rossi'nin startta ikinciliği kaybedip Loris Capirossi ve Jorge Lorenzo ile mücadeler etmesini fırsat bilerek farkı açmıştı. Bununla birlikte Rossi başlangıçta Stoner ile olan farkı iki saniyeye kadar düşürmeyi başarsa da Avustralyalı pilot daha sonra kapanan farkı giderek açtı ve yarışı yaklaşık sekiz saniye farkla kazandı.

Italia1 televizyonuna konuşan Rossi şunları söyledi: " Üzücü bir durum, Stoner çok iyiyken ilk turda çok fazla zaman kaybettik. fakat ardından farkı kapatmaya başladım ve belki de yakalayabilirdim fakat dünkü yağışın ardından asfalt biraz daha agresif hale geldi ve ön lastikle bazı sorunlar yaşadım, bu yüzden bu noktada karar vermem gerekiyordu ya kaza yapacaktım ya da vazgeçecektim."

" Bu yüzden düşündüm ve limitlerde olduğumuzu biliyorduk ve vazgeçtim. Stoner'a tebrikler, hızlıydı ve kazanmayı haketti. Bizim tarafımızdan bakarsak ikinci olduk, ne kadar hızlı olabileceğimizi gösterdik bunu Motegi'de göreceksiniz."

Rossi yarışın planlandığı gibi pazar gecesi yapılması halinde Stoner’a daha iyi atak yapma şansına sahip olabileceğini düşündüğünü söyledi.

“ Stratejiden öte, Stoner ver benim yarışa yaklaşımımız farklı, biz antreman yaparız ve motorun set up’ını hazır hale getiririz. Muhtemelen pazar gecesi daha iyi bir yarış olabilirdi çünkü daha iyi bir konumdaydık ve yakındık. Pazar günkü yağmurun ardından asfalt biraz daha agresifleşti ve pazartesi sabahı lastiklerle sorun yaşadık.”

“ Stoner starttan itibaren çok hızlı bir şekilde gidip farkı açarken malesef Lorenzo ve Loris ile çok zaman kaybettim. Fakat beş, altı yada yedi tur sonra kendime geldim çünkü çok hızlıydım ve oldukça iyi hissediyordum. Farkı iki saniyenin altına kadar indirmeyi başardım ve yarış hala uzundu.”

“ Üstüste birçok sorun yaşamamın ardından kaza yapmakla ikincilik arasında karar vermek zorunda kaldım. Yarım tur boyunca bunu düşündüm ve ikinci bitirmenin daha iyi bir karar olacağına inandım.”

Rossi ayrıca Losail’de son üç senedir kazanan Stoner’ı malup etmenin oldukça zor olduğuna parmak bastı.

“Stoner burada her zaman çok hızlı oldu ve geçtiğimiz üç yıl burada kazanmayı başardı, bu yüzden maksimum performans verebileceği bir pist. Hızlıyız, oldukça kaliteliyiz, daha iyisini yapabiliriz. Bu yüzden iki hafta sonra Motegi’de görüşeceğiz. Geçen yıl orada çok çok hızlıydım. Bu yıl da aynısı yapabileceğimi bekleyip görelim.”

Kaynak:Trf1

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    screamer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X max Abs
    yürü be rossi

texas16nb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha 2008 fazer s2
    bu yıl stoner götürür,forsa casey stoner.
    FAZER 600 S 2
    KARA PANTER.

Motosikleti
    tiger800
    hastayim bu rossiye
    o labutları devirmesi hala gozumun onunden gitmiyor ama viseler dolayısıyla bu yatısı kacırdım

RoLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6N
    şu rossiye oldum olası uyuz oluyorum
    inşallah stoner kazanır ya
    ayrılda gel koçum hadi yawrum
    Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!

Drift Religion

tatlisert45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar 400UG
    rossi yi tek gecerim...
    Hissettiğin gibi yaşa...

rayjay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 1000RR
    kariyeri yetenegi tartisilmaz ama ikincilige razi kalmasi yenilgiyi kabullenmesi sasirtti beni.
    [COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]

Motosikleti
    SPACY BEYAZ 2012 CBF 150 SİYAH 2012
    Alıntı texas16nb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu yıl stoner götürür,forsa casey stoner.
    BELKİ GÖTÜRÜR BELKİ PİLOT OLARAK SIFIR BİR PİLOT MOTORU GÜÇLÜ SADECE

FORZA VALE 46 ŞAMPİYON BELLİ KARDEŞİM
    [COLOR="Blue"][B]Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz[/B] [/COLOR]::bira01:::flower:::bira01::

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler