Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Gibernau - Rossi Tartışması Bitiyor

REKLAM ALANI
    Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS

Sete Gibernau’nun MootGP’ye geri döneceği Katar GP öncesinde iki ezeli rakip Valentino Rossi ve Gibernau eski sürtüşmelerini geride bırakma konusunda anlaştılar.

2 sürücü 2004′te kaza yapmışlar ve o süreden beri konuşmamışlardı ancak 2 pilot bugünkü basın toplantısında birlikte poz verdiler. Gibernau, MotoGP’deki 2. denemesinde Rossi ile yarışmayı bir şeref olarak kabul edeceğini söyledi.

Gibernau “Kazandığım yarışlardan keyif aldım ve Valentino’ya yenildiğim yarışlardan da çünkü o hâlâ kazanıyor ve herkes onun en iyi sürücü olduğunu söylüyorlar ve ben onunla yarıştım bu yüzden bu büyük bir şeref.”

“Valentino ya da diğerleriyle tekrar mücadele edebilecekmiyim bilmiyorum çünkü 2 sene ara verdim ancak temel olarak tekrar dönüp keyif almak istiyorum.”

“Umarım pist içinde ve dışında Valentino ile iyi zamanlar geçiririz. Geçmişte bazı keyifli anlar yaşadık ancak bazı olaylar oldu ve daha fazla keyif alamadık…”

“Ancak günün sonunda ben keyif alarak geri geldim. Burada olduğum için mutluyum, gururluyum ve deneyim keyif almak istiyorum.” dedi.

Rossi de Gibernau ile ilişkileri geliştirmeye açık olduğunu söyledi.

Moto Aktüel
    Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

ne güzel
    işte
    budur.

SonpoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Ne güzel işte. Savaşmayalım, sevişelim.
    Önce emniyet, sonra hareket...

philetoaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Duke 250 ABS, 640 LC4 SM
    Ohh be valla süper yapmışlar helal olsun... Biz hepiiiimiz gardeeeeşiiizzzz...
    Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own

karmacoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    rossi nasıl yaslanıpda pist dışına atmıştı seteyi, ayıp da etmişti.
    İlişkilerini gözden geçiriyolarmış ama sete'nin kızgınlığı halen geçmemiş belli, yüzüne bile bakmıyo
    May The Force Be With You

Motosikleti
    SPACY BEYAZ 2012 CBF 150 SİYAH 2012
    Alıntı karmacoma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    rossi nasıl yaslanıpda pist dışına atmıştı seteyi, ayıp da etmişti.
    İlişkilerini gözden geçiriyolarmış ama sete'nin kızgınlığı halen geçmemiş belli, yüzüne bile bakmıyo
    evet abicim jerezde güzel attı poist dışına
    [COLOR="Blue"][B]Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz[/B] [/COLOR]::bira01:::flower:::bira01::

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler