Gibernau - Rossi Tartışması Bitiyor
Reklamlar
-
Sete Gibernau’nun MootGP’ye geri döneceği Katar GP öncesinde iki ezeli rakip Valentino Rossi ve Gibernau eski sürtüşmelerini geride bırakma konusunda anlaştılar.
2 sürücü 2004′te kaza yapmışlar ve o süreden beri konuşmamışlardı ancak 2 pilot bugünkü basın toplantısında birlikte poz verdiler. Gibernau, MotoGP’deki 2. denemesinde Rossi ile yarışmayı bir şeref olarak kabul edeceğini söyledi.
Gibernau “Kazandığım yarışlardan keyif aldım ve Valentino’ya yenildiğim yarışlardan da çünkü o hâlâ kazanıyor ve herkes onun en iyi sürücü olduğunu söylüyorlar ve ben onunla yarıştım bu yüzden bu büyük bir şeref.”
“Valentino ya da diğerleriyle tekrar mücadele edebilecekmiyim bilmiyorum çünkü 2 sene ara verdim ancak temel olarak tekrar dönüp keyif almak istiyorum.”
“Umarım pist içinde ve dışında Valentino ile iyi zamanlar geçiririz. Geçmişte bazı keyifli anlar yaşadık ancak bazı olaylar oldu ve daha fazla keyif alamadık…”
“Ancak günün sonunda ben keyif alarak geri geldim. Burada olduğum için mutluyum, gururluyum ve deneyim keyif almak istiyorum.” dedi.
Rossi de Gibernau ile ilişkileri geliştirmeye açık olduğunu söyledi.
Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı
Reklamlar
-
-
Ne güzel işte. Savaşmayalım, sevişelim.
Önce emniyet, sonra hareket...
-
Ohh be valla süper yapmışlar helal olsun... Biz hepiiiimiz gardeeeeşiiizzzz...
Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own
-
rossi nasıl yaslanıpda pist dışına atmıştı seteyi, ayıp da etmişti.
İlişkilerini gözden geçiriyolarmış ama sete'nin kızgınlığı halen geçmemiş belli, yüzüne bile bakmıyo
May The Force Be With You
-
karmacoma adlı üyeden alıntı
rossi nasıl yaslanıpda pist dışına atmıştı seteyi, ayıp da etmişti.
İlişkilerini gözden geçiriyolarmış
ama sete'nin kızgınlığı halen geçmemiş belli, yüzüne bile bakmıyo
evet abicim jerezde güzel attı poist dışına
[COLOR="Blue"][B]Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz[/B] [/COLOR]::bira01:::flower:::bira01::
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler