Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kenan, İspanyada Üçüncü

REKLAM ALANI
    Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Dünya Supersport yarışının 3. ayağında kazanan Cal Crutchlow (Yamaha) oldu. İkinciliği Anthony West (Stiggy Racing Honda) alırken 1′36″865 ile yeni pist rekorunu kıran sporcumuz Kenan Sofuoğlu (Hannspree Ten Kate Honda) yarışı üçüncü tamamlayarak podyuma çıktı. Kenan bu sonuç ile beraber genel sıralamada Crutchlow ile beraber 54 puana ulaştı.

Sonuçlar: 1. Crutchlow C. (GBR) Yamaha YZF R6 38′15.613 (144,456 kph); 2. West A. (AUS) Honda CBR600RR 0.171; 3. Sofuoglu K. (TUR) Honda CBR600RR 8.408; 4. Aitchison M. (AUS) Honda CBR600RR 12.421; 5. Fujiwara K. (JPN) Kawasaki ZX-6R 16.529; 6. Lagrive M. (FRA) Honda CBR600RR 19.242; 7. Pirro M. (ITA) Yamaha YZF R6 26.124; 8. Veneman B. (NED) Suzuki GSX-R600 34.525

Genel Sıralama (3. Ayaktan Sonra): 1. Crutchlow 54; 2. Sofuoglu 54; 3. Laverty 43; 4. Pitt 43; 5. West 43; 6. Lagrive 25; 7. Aitchison 24; 8. Pirro 18; 9. Roccoli 17; 10. Veneman 17

Moto Aktüel
    Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    tebrikler kenan
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

Motosikleti
    Yamaha MT-09 TRACER
    yarış güzeldi, daha startla birlikte kenan birinciliği ele geçirdi, fakat ardından 7 ciliğe kadar geriledi aynı tur içinde...
    toparlanıp 3 lüğe kadar yükseldi ve de orda kaldı...
    bu seneki rakipleri iyi kenanın, birde yeni motoruna alışması lazım diye düşünüyorum...
    habe habe

willy_chorlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr sattım kısmetse z 750 veya fazer s2 abs
    Alıntı ER6iNbay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yarış güzeldi, daha startla birlikte kenan birinciliği ele geçirdi, fakat ardından 7 ciliğe kadar geriledi aynı tur içinde...
    toparlanıp 3 lüğe kadar yükseldi ve de orda kaldı...
    bu seneki rakipleri iyi kenanın, birde yeni motoruna alışması lazım diye düşünüyorum...
    sana katılıyorum abi gerçekten yeni motora alışmak zor olmalı
    [B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    tebrıkler bizim gurur kaynağımız ALLAH ona uzun ömür versın

tororosso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    drz 400
    Tebrikler sofuoğlu tebrikler kardeşim
    gercekten mücadelesini kutlamak gerek olmazı başardı
    ayarsız yeni makıneyle cıkan sonuca bakarsan harbiden zor u başardı buda muhteşem bir pilot oldunu gösteriyor
    en büyükrakıp ı takım arkadaş ı pıtt ın aldığı sonuca bakarsanız aradaki pilot farkını görme şansınız olur ,
    ccuma cumartsi sıralamalar ve antremanlar sonderece zorlu geçti yenı motor un ayar tutmaması da cabası kenan zorda olsa 3. oldu hada zorlamasının anlamı yoktu rısk alamazdı 3. lükte yettı
    kenan sofuoğlunu yürekten kutluyorum ,
    inşallah 2009 un dünya şampiyonu kenan olur yürekten desteklıyorum
    saygılar kenan saruhan

Motosikleti
    SPACY BEYAZ 2012 CBF 150 SİYAH 2012
    Alıntı tororosso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tebrikler sofuoğlu tebrikler kardeşim
    gercekten mücadelesini kutlamak gerek olmazı başardı
    ayarsız yeni makıneyle cıkan sonuca bakarsan harbiden zor u başardı buda muhteşem bir pilot oldunu gösteriyor
    en büyükrakıp ı takım arkadaş ı pıtt ın aldığı sonuca bakarsanız aradaki pilot farkını görme şansınız olur ,
    ccuma cumartsi sıralamalar ve antremanlar sonderece zorlu geçti yenı motor un ayar tutmaması da cabası kenan zorda olsa 3. oldu hada zorlamasının anlamı yoktu rısk alamazdı 3. lükte yettı
    kenan sofuoğlunu yürekten kutluyorum ,
    inşallah 2009 un dünya şampiyonu kenan olur yürekten desteklıyorum
    saygılar kenan saruhan
    aynen abi katılıyorum sana tebrikler kenan abi
    [COLOR="Blue"][B]Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz[/B] [/COLOR]::bira01:::flower:::bira01::

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler