Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

MotoGP: Capirossi'nun Planı 300'e Ulaşmak

REKLAM ALANI
    Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS

Loris Capirossi yaptığı açıklamada emekli olmadan önce amacının 300 Grand Prix startına ulaşmak olduğunu söyledi. İtalyan pilotun Suzuki ile olan sözleşmesi bu sene bitiyor ve sezon sonunda kariyerini noktalayacağı düşünülüyor. Capirossi sezon sonunda emekli olması halinde üç motorsiklet sınıfında toplamda 299 yarışa ulaşmış olacak.

Capirossi Suzuki ile 2009'un ötesinde devam etmeye niyeti olduğunu fakat öncelikle planının 300 starta ulaşmak olduğunu söyledi.

Gazzetta dello Sport'a konuşan pilot şunları söyledi: " Emekli olmalı mıyım, ben her durumda gelecek yıl bir şeyler yapabilirim. Şu anda zaten Suzuki ile anlaştım. Kış boyunca onlarla test yaptım, aynı zamanda formumu korudum ve yarışmak istiyorum belki Montegi'de buna ulaşmak için yapabilirim."

" Sponsor desteği olmadan buna ulaşmak güzel olabilirdi fakat yalnızca 300 olması için. "

Kaynak:Trf1

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    -
    saç sakal beyazladın mı bırakıcaksın bu işi..
    şaka bi yana capirossi kac yasına girdi, fazla sallamıs olabilirim ama aklımda 45 gibi bi rakam kalmış..

Motosikleti
    SPACY BEYAZ 2012 CBF 150 SİYAH 2012
    abi adamın yaşı baya var ya artık emekli olsun
    [COLOR="Blue"][B]Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz[/B] [/COLOR]::bira01:::flower:::bira01::

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler