Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

2009 CBR600RR HANNspree Ten Kate Honda

REKLAM ALANI
    Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Son iki Dünya Supersport şampiyonu Andrew Pitt (2008) ve Kenan Sofuoğlu (2007) nun mücadele ettiği Hannspree Ten Kate Honda takımının bu haftasonu Valensiya ‘da yapılacak Dünya Supersport Şampiyonası 3. ayağında 2009 CBR600RR ‘lar ile yarışacaklarını 2009 CBR600RR ‘lar Hazır haberinde sizlere duyurmuştuk.

Valensiya ‘nın dışında yer alan 4 km lik Tormo pistinde 2009 Hannspree Ten Kate Honda CBR600RR model araçları seyretme imkanı yakalayacağız, araçta çok büyük radikal değişiklikler bulunmuyor.

Andrew Pitt (Şampiyonada 1.) son turdan bu yana İtalya ‘da antreman yapıyor, Ben Spies ile Como gölünde ki evinde beraber vakit geçirmişler ve birlikte antreman yapma şansı bulmuşlar. Pitt ayrıca açıklamasında Valensiya ‘nın favori pisti olmadığını ve yeni araçların gelmesinin olumlu bir motivasyon yarattığını belirtmiş.

Kenan Sofuoğlu (Şampiyonada 2.) ise Katar ‘da yapılan pratiklerde 2 kaza yapmasına değinerek aldığı 4. lükten memnun olmadığını belirttiği konuşmasında tam antreman programına başladığını, eski gücüne kavuştuğunu ve kazanmaya gerçekten aç olduğunu belirtmiş. CBR600RR a geri döndüğü için mutlu olduğunu belirten Kenan, eski motora çok alıştığını ancak yeni motor ile ilk yarışında birinclik kazanmayı hedeflediğini söylemiş.

Moto Aktüel
    Online Motosiklt Bilgi Kaynagı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Dr.MZÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL650 + Hero Xpulse 200
    Çok güzel duruyorlar. İnşallah Kenan Sofuoğlu'na daha çok başarı getirir.

Motosikleti
    Artık çok daha güzel bir şeye sahibim..
    Cahilliğime verin...
    Abs'li ler niye kullanılmamış?
    Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Alıntı morrigan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cahilliğime verin...
    Honda'nın spor - ABS'si bilindik ABS sistemlerinden daha iyi olsa da yine de fren mesafesini biraz uzatıyor olsa gerek. Bir de üstüne ABS için 10 kg fazladan ağırlık taşımak pist yarışı için fazlasıyla performans kaybı anlamına gelebilir (Sezonun ilk iki yarışında 1. ve 2. pilotlar arasındaki fark 0.060 saniye idi. 1 kg bile bu farkın oluşması için yeterli).
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Cahilliğime verin...

Cahilligine veriyoruz.
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

Motosikleti
    Artık çok daha güzel bir şeye sahibim..
    Alıntı Shrieker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Honda'nın spor - ABS'si bilindik ABS sistemlerinden daha iyi olsa da yine de fren mesafesini biraz uzatıyor olsa gerek. Bir de üstüne ABS için 10 kg fazladan ağırlık taşımak pist yarışı için fazlasıyla performans kaybı anlamına gelebilir (Sezonun ilk iki yarışında 1. ve 2. pilotlar arasındaki fark 0.060 saniye idi. 1 kg bile bu farkın oluşması için yeterli).
    Eğer fren mesafesi kısalacaksa, 10 kg'ı yarışçıcan versinler , motordan değil.
    Kenan'ın 10 kg daha vermiş halini düşünemiyorum
    Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.

tororosso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    drz 400
    kenan ın yeni oyuncağı
    ne güzel bir haber inşallah kenan yeni oyuncağına cabuk alışır uyum sağlar ve pistlerin tozunu attırır ,
    rakıpleri için üzüldüğüm bir konu var kenan ın motor unu önden göremeyecekler hep arkadan bakmak zorunda kalcaklar
    herşeyın hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alır ve 2009 dünya şampiyonu olur dualarımız kenan la

Motosikleti
    SPACY BEYAZ 2012 CBF 150 SİYAH 2012
    Cahilliğime verin...
    unutulmuştur belki
    [COLOR="Blue"][B]Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz[/B] [/COLOR]::bira01:::flower:::bira01::

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Elint;
    sen o karsilastirma tablosunu asmissin oraya, iyi guzel de!!!
    Ten Kate kisminda bir nane yok.
    Orda bisey yazmiyo ki.
    Direk stok motorun teknik verilerini de assan olurmus.
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

tororosso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    drz 400
    600rr lar geldide
    ayarları tutmadı henüz bıde ayrlarını tutursalar tam olacakta
    ne iştir anlaşılır değil tüm firmalar sezon öncesi motor değişir testler yapar sezona makıne hazırlar honda sezon başlar makıne getırır sonrada yarışlarda testler yaparak ayrlar olan pilotlara oluyor zorla zorla makıne gitmiyor
    sıralama sonuçlaraına bakarsa kenan çok zorlanmış gitmeyen motorla iyi derec yapmış ,yınde helal olsun kabılıyetlı pilot inşallah yarın a ayarlar yetışırde kenan iyi derece yapar
    dualrımız kenan la
    Allah kolaylık versin

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @morrigan
    Cahilliğime verin...
    Geçen sene Supersport ve Hypersport motorlara ABS konacağı ile ilgili haber çıktığında ben bunun sadece cadde kullanımında kullanılabileceğini, yarışta kimsenin kullanmayacağını söylemiştim. Bunun nedenleri kısaca;

1. ABS kuru asfaltta dezavantajdır, duruş mesafesini uzatır.
    2. ABS motosiklete ekstra ağırlık getirir ki motorları 1kg azaltmak için bile tonla şey yapılıyor.
    3. Yarışçılar yarış tekniklerini kullandıklarından ve powerslide veya drift tekniklerinde arka tekerleğin kayması gerektiğinden ABS bunu engeller, yarışçı motosiklet üzerindeki hakimiyetini kaybeder, hiçbir yarışçı da bunu istemez.

NOT : Cahilliğine verdim
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

shadow slx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 R6
    Arkadaşlar, Dikkatimi çeken bişey var bu stock rr la pistteki rr aynı hp ye mi sahip??? Nasıl yani??
    Kalbi olan tek kız Kupa kızıdır

aSuBaYaH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    iki teker
    honda yapmış başarmış,şimdi sıra plotta, hadi kenan

Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @shadow slx
    Arkadaşlar, Dikkatimi çeken bişey var bu stock rr la pistteki rr aynı hp ye mi sahip??? Nasıl yani??
    Stock RR : 120hp (fabrika değeri), 103hp (arka tekere aktarılan güç)
    Ten Kate RR : > 140hp (arka tekere aktarılan güç)
    Sence aynı mı?

Motosikleti
    2006 R6
    Alıntı boy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @shadow slx

Stock RR : 120hp (fabrika değeri), 103hp (arka tekere aktarılan güç)
    Ten Kate RR : > 140hp (arka tekere aktarılan güç)
    Sence aynı mı?
    Bu sitede bir hastalık var galiba ya.. kimse birbirine saygı çerçevesinde cevap veremiyor. BOY arkadaş tamam soruma cevap vermişsin eyvallah ta son yazdığın cümle ne öyle ''sence aynı mı?'' gözümün içine sokar gibi birde bold yapmışın... Son cümle çok gereksiz olmuş..

Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @shadow slx
    Nasıl dikkat ettin ben de onu anlamadım. Dikkat etsen farkı görürdün zaten. Nasıl yani? İşte böyle yani.. Sen bold olan yere takılma, alman gereken bilgiyi al sadece...

Motosikleti
    2006 R6
    Alıntı boy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @shadow slx

Nasıl dikkat ettin ben de onu anlamadım. Dikkat etsen farkı görürdün zaten. Nasıl yani? İşte böyle yani.. Sen bold olan yere takılma, alman gereken bilgiyi al sadece...
    bu üslupla devam edeceksen hiç cevap yazma daha iyi senden gelecek bilgi de sana kalsın... ben öğrenmek istediğim bilgileri doğru insanlardan sorar öğrenirim.. teknik verilerde gördüğün gibi türkçe değil ve orda sadece benim anlayabildiğim bi 140 hp tarzında bir veri var std.motor için 120 hp gibi bir anlatım göremediğim için sordum yazdığın cevabın üslubundan rahatsızım ayrıca onu belirttim yoksa ne yazarsan yaz hepsine yazdığın tarzda cevap yazarım ama topic kirlenir, bu yazı bile gereksiz aslında ama akıl verir tarzda ki son yazında sinir bozucu... Bu ana konuyla alakalı muhabbetin bir arkadaş yüzünden farklı boyuta gelmesinden dolayı diğer okuyucular kusura bakmasın, ukalalığa tahammülüm yok sadece...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler