Toseland, Katar'a kadar iyileşecek
Reklamlar
-
Tech 3 Yamaha takımı, Jerez'de şiddetli bir kaza daha geçiren James Toseland'in 12 Nisan'da Losail'deki MotoGP sezon açılışında formunda olacağını açıkladı.
Ducati takım menajeri Livio Suppo, Casey Stoner'ın geçen yıl Brno ve Misano'da sakatlanan el bileğinin 30 Haziran'da ameliyat edilmesinin ardından hızla iyileştiğini açıkladı.
2007 dünya şampiyonu Stoner, Sepang, Katar ve Jerez'deki testlerin hiçbirinde bulunamamıştı. Stoner'ı bileğinin eskisi gibi hassas olmayacağını ileri süren Suppo, şöyle konuştu:
"Ameliyat oldukça kapsamlıydı, kolay geçmedi. Ancak başarılı geçti. Bilek, her geçen gün daha da iyi hale geliyor. Aslında, tek seferde 3 ameliyat birden yapıldı. Brincisi kemiğe uygulandı, ikinci ameliyatla ise kemiğin etrafındaki herşeyi temizlendi. Pilot bundan sonra hiç yarışamayabilirdi de. Ama şansımız yaver gitti ve hızla iyileşiyor. Bileği hakikaten çok kötü durumdaydı ve ameliyat onu kurtardı."
Kaynak:Türkiye F1
Reklamlar
-
la bu adam olsa ne olur olmasa ne olur ya
[COLOR="Blue"][B]Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz[/B] [/COLOR]::bira01:::flower:::bira01::
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler