Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Dovizioso, Honda'nın hızından endişeli

REKLAM ALANI
    Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS

Andrea Dovizioso, sezon öncesi testlerden anladığı ve gördüğü kadarıyla Honda'nın performansı konusunda iyimser olmadığını ve bu konuda endişeli olduğunu söyledi.

Repsol takımı, Sepang ve Losail'de sadece esas rakipleri Ducati ve Yamaha'ya karşı değil, aynı zamanda yeniden dirilen Suzuki takımına karşı da zayıf bir görünüm çizdi. Gazzetta dello Sport'a açıklamalarda bulunan Dovizioso, "Bazı problemlerle karşı karşıyayız. Bilhassa, fren anında arka tarafın daha stabil olması gerekiyor. Motor güç çıkışıyla ilgili de bir takım yenilikler düşünmemiz gerekiyor" şeklinde konuştu.

Dovizioso, "Yapılan geliştirmelerden memnunum ancak, çok geç kalındı. Ufak değişiklikler için fazla zaman harcadık. Problemlere çok daha hızlı şekilde reaksiyon gösterebilmeliyiz" dedi.

Kaynak:TürkiyeF1

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    SPACY BEYAZ 2012 CBF 150 SİYAH 2012
    ya abicim geçsinler bu ayakları acık acık çıkıpta korkuyoruz demiyolarda hızından endişeliymiş bırak abicim o zaman yarışları evinden seyret rossi reis gerisi hikaye
    [COLOR="Blue"][B]Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz[/B] [/COLOR]::bira01:::flower:::bira01::

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler