Hayden Gece Testlerinde Lider
Reklamlar
-
Nicky Hayden, Katar’daki ilk gece MotoGP testinde en hızlı tur derecesini kaydetti. Ancak beklenmedik kum fırtınası nedeniyle birçok sürücü garajda kalmayı tercih etti.
Son günlerde etkili olan şiddetli rüzgarlar sebebiyle pist oldukça tozlu ve kaygan bir haldeydi. Spot ışıkların altında başlayan testler sırasında ayrıca yaklaşık bir saat sağanak yağış etkili oldu.
Pistin kuruması ise uzun zaman aldı. Ancak son saatlere doğru yüzey bazı sürülerin daha hızlı zamanlar elde etmesine imkan verecek derecede iyileşti.
MotoGP Gece Testi - Losail, Katar (Session 1 - 01/03/09)
Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı
Reklamlar
-
Sağol Elint.
Söylenene göre Hayden MotoGp'de en fazla antrenman yapan yarışçılardanmış, burada da Kum fırtınası falan dinlememiş, Marco Melandri'den sonra en fazla tur atan yarışçı olmuş.
Bakalım ilk yarışta ne kadar başarılı olabilecek?
Mika Kallio ve Nicola Canepa da iyi iş çıkarmış. Ducatiler ön sıralarda.
-
abicim iyi güzelde şampiyon belli bu açık açık ortada herkez korkuyor ondan
VALENTİNO ROSSİ
[COLOR="Blue"][B]Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz[/B] [/COLOR]::bira01:::flower:::bira01::
-
Super Moderator
ELINT adlı üyeden alıntı
Nicky Hayden, Katar’daki ilk gece MotoGP testinde en hızlı tur derecesini kaydetti. Ancak beklenmedik kum fırtınası nedeniyle birçok sürücü garajda kalmayı tercih etti.
İkinci ...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler