Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

MotoGP: Dovizioso "Kazanmak İçin Yeteri Kadar Hızlı Değilim Ancak..."

Motovento
    REKLAM ALANI
    Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS

Andrea Dovizioso, gelecek seneki sezonda Dani Pedrosa ile mücadele için sabırsızlandığını söyledi.

Önümüzdeki sezon ile Repsol Honda'da yerini alacak olan İtalyan sürücü MotoGP'de oldukça başarılı bir ilk sezon geçirdi.

Dovizioso "Birbirimize karşı uzun süre mücadele ettik ve o her zaman beni mağlup etti. O üst düzey bir sürücü ancak her zaman benden daha iyi bir pakete sahip olmuştu. Artık aynı motora ve lastiklere sahibiz, güzel bir mücadele olacak."

"Benim amacım en tepedeki Honda sürücüsü olmak değil: kazanmak. Açıkçası Honda sürücüsü de olmak önemli çünkü bu size önem ve güç veriyor, özellikle de motoru geliştirme konusunda."

"Şu anda kazanmak için ideal durumda değilim. Hala çözülecek sorunlar var."

"Doğru hisleri bulmak zorundayım ve henüz kazanmak için yeteri kadar hızlı değilim. " dedi.

Kaynak:trf1

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    2006 cbr 1000rr kırmızı siyah
    motora degılde kendıne bahane bulan suruculerı hep taktır etmısımdır...kendını gelıstırmek motoru gelıstırmekten hep daha onemlıdır...motora devamlı bahane bulup kotu tur zamanlarını motora baglayanlar hıc gelısemezler ama dovı ole bırı degıl..ben onumuzdekı sezon baya renk getırecegıne emınım...
    [COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler