Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Kenan Sofuoğlu Superbike’a veda ediyor

REKLAM ALANI
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer

Dünya Süpersport Şampiyonu motosikletçi Kenan Sofuoğlu, bu sezon denediği ancak istediği dereceleri elde edemediği Superbike’a veda ediyor

12 yarış sonunda kürsüye uzak kalan Sofuoğlu, sezonun son iki yarışı Fransa ve Portekiz’de de mücadele ettikten sonra Supersport kategorisine dönüş yapacak. Takımı Ten Kate Honda ile birlikte verilen karar doğrultusunda iki yıl 2007’de Dünya Şampiyonu olduğu Supersport’ta yarışmaya devam edecek olan Sofuoğlu, 2011 yılında da MotoGP’de piste çıkmayı hedefledi. Sofuoğlu, geçen hafta sonu İtalya’nın Vallelunga pistinde geçirdiği ciddi kazada ölümden dönmüştü.

Kaynak: Milliyet

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Gayet mantıklı bir karar.600CC'de motogp'de klasman yaratılacağına göre süperbike'da riske girmeye ne gerek var?
    Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
    Oğuz

alper_satriani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Nokia 6300 Gri
    hayırlısı olsun diyelim
    BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA

okyanus43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSXR1000
    Çok yerinde bir karar.
    Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
    Okyanus43

desperadost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TİGER 250 S
    coq neredesin dediğin çıktı kenana sağlık dilerken bende doğru karar olduğuna inanıyorum hayırlısı olsun dileklerimle ....
    çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......

D C R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kawasaki Versys 650
    Hayırlısı olur inşallah...
    DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion

Guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Crf 250 L
    Sevindim doğrusu. Yerinde karar.
    EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.

Motosikleti
    Honda Cbr 125R '07
    İlk başta yapması gerekeni yapıp en azından bi süre daha supersport ta kalsaydı daha iyi olurdu ama ne diyelim hayırlısı,ne yapsa arkasındayız bu kadar şey yaşadıktan sonra bunu yapabilmek bile büyük bi başarı.
    Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.

Motosikleti
    F5SS&CBR125
    bence doğru bi karar.umarım yine şampiyon olur

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Coq bu olaya değinmişti. Kenan için 600 cc de kalmak piskolojisi ve kazancı açısından daha iyi olacagını söylemişti.

ama Kenan sezonu superbike de kapatsaydı keşke. Bu sezon 10-11. oluyordu ama seneye ilk 4'e oynayabilirdi. Ben süperbike başarısız oldugunu düşünmüyorum.

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    doğru bi karar, hakkında hayırlısı olsun, hiç yoktansa 600cc kategorisinde sürekli onu podyumda görmek hem bizi hemde kendisini mutlu edecektir
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

gittardando - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha APX-5NA , Yamaha YFL-211S
    Kendisi için en doğru kararı vermiş gibi görünüyor... Hayırlısı olsun...
    ...Sergerdan...

dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çok şanssız bir yıl oldu Kenan için, belki tüm bu talihsizlikler üst üste gelmese, durum bundan daha farklı olabilirdi..
    Hayırlısı olsun, hep destek tam destek.

Motosikleti
    GSXR1000RR1
    Kenan kardeşimiz için hayırlısı olsun..

Ömercik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KANUNİ Tigrina 100 (Hasta ve sıkıntılı)
    Hayırlısı olsun inşallah.
    Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.

Birkannn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hayırlısı olsunnnnnnnn
    Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Motosikleti
    Sattım.Seneye GSXR-600 İnşallah.
    Kesinlikle katılıyorum.Çok doğru bir karar.Hayırlısı olur inşallah.Bu 2 sene sonunda kürsüde yerini 1.ncilikle alır umarım.MotoGP onun için daha hayırlı olucak.Buna da eminim.
    2008.CBR.125-2006.CBR.600F-Arkası seneye...

Motosikleti
    -
    Alıntı GP500-1st adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Coq bu olaya değinmişti. Kenan için 600 cc de kalmak piskolojisi ve kazancı açısından daha iyi olacagını söylemişti.

ama Kenan sezonu superbike de kapatsaydı keşke. Bu sezon 10-11. oluyordu ama seneye ilk 4'e oynayabilirdi. Ben süperbike başarısız oldugunu düşünmüyorum.
    Kenan şu an 17 durumda ve 16. sıraya yükselebilir ama 15. olması imkansız gibi bir şey. Bir kere 10. oldu ve birkaç kez 12. sırayı elde etti, son yarışlarda ise daha düşük bir performansı mevcut. Çok yarış kaçırdı ve kaza yaptı. Umarım Supersportta başarılı olacaktır.

Motosikleti
    Fazer
    bence yanlış karar :( alışma dönemini atlatmasına ramak kalmışken tekrar eski kategoriye dönmek onun kariyerini geriletecektir. umarım yanılırım ama bikaç yıl içinde kariyerini noktalama aşamasına gelebilir.

üçbeş yarış daha 10-13 arası derece elde etse de bu sezon elde edeceği tecrübelerle gelecek sezona fırtına gibi başlayabilirdi. Ayrıca 600 cc'ye döndükten sonra, 2011'de motogp daha mı kolay olacak sanki 600 cc'de tekrar elde edeceği derecelerin ona motogp'de hiçbir faydası olacağını düşünmüyorum

arslanfb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 390 düke-kmcyo 250 xciting
    İşin aslı Süperbike Kenan'a hiç uğurlu gelmedi yaşanacak ne kadar terslik varsa
    Honda Ten-Kate takımında hepsi onun başına geldi ama biraz da bir numara büyük
    geldi gibimede gelmiyo değil yarışları izlerken her zaman gerilerde kalması ilerleyememesi
    bana Supersport da yarışan Kenan ile yakından uzaktan alakası yok izlenimi veriyordu
    İnşallah Süpersport da dönüşünü eskisi gibi olur onu kürsülerde görmeye alışmıştık.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler