Kenan Sofuoğlu Superbike’a veda ediyor
Reklamlar
-
Süperbike aslında tam bir kurtlar sofrası. Çok tecrubeli ve hala moto gp de ilk 5 e girebilecek kadar iyi pilotlar var. Motosikletler arsında ise moto gp deki kadar performans ve teknoloji farkı yok. Bu yüzden yarışta birçok sürücü başa oynıyabiliyor. Süperbike da kananın ünü dahada artıcaktı
Bir sürücü için şampiyon oldugu kategoriye geri dönmesi ne gibi bi tatmin sağlıyabilirki... Ayrıca süpersportta ilk üçe giremesse piskolojisi daha çok bozulucak. Böyle bir ihtimalde var
Reklamlar
-
hayırlısı olsun yine şampiyonluk bekliyoruz
Hep yanındayız kenan abim....
-
Doğrudur yanlıştır diyemeyeceğim.Sonuçta kendi kararı - orada onun durumunda olmayan bilemez saygıyla karşılıyorum.
Ama ben kendi adıma hayal kırıklığına uğradığımı söyleyebilirim.3 sene sonunda superbike şampiyonluğunu pekala elde edebilirdi Kenan.MotoGp'ye geçiş için doğru yoldur yanlış yoldur o tartışılır.Ama şurası kesin: Superbike şampiyonluğu çok önemli bir başarı.Supersport - Supebike - MotoGp serilerinden ikisini kazanan yok.Kenan hepsini istiyordu.Bilmiyorum belki ben hislerimi ön plana çıkardığım için böyle.Kenan bu kararı uzun uzadıya düşünerek vermiş gibi görünüyor.Hayırlısı olsun diyelim.
Not: Bu karar Vallelunga'da geçirdiği büyük kazadan sonra değil de - sezon sonunda açıklansa daha iyi olmaz mıydı ?
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
reus adlı üyeden alıntı
bence yanlış karar :( alışma dönemini atlatmasına ramak kalmışken tekrar eski kategoriye dönmek onun kariyerini geriletecektir. umarım yanılırım ama bikaç yıl içinde kariyerini noktalama aşamasına gelebilir.
üçbeş yarış daha 10-13 arası derece elde etse de bu sezon elde edeceği tecrübelerle gelecek sezona fırtına gibi başlayabilirdi. Ayrıca 600 cc'ye döndükten sonra, 2011'de motogp daha mı kolay olacak sanki
600 cc'de tekrar elde edeceği derecelerin ona motogp'de hiçbir faydası olacağını düşünmüyorum
bir konuda biraz yanlışın var, motogp de açılacak olan 600 cclik kategoride yarışacak kendisi, kendisiyle yapılan ropörtajıda okursanız daha rahat anlarsınız durumu
bencede en mantıklı olanı yaptı, kendisine başarılar diliyorum...
-
keşke böyle bi karar almasaydı.ama kendi ve ailesi için eminim doğru bi karar vermiştir.biz her zaman arkasındayız.
-
Aslında kendi için en doğru olan kararı verdi, ama benim fikrim sbk'da 1 sezon daha kalmalıydı..
-
Motosiklet Eğitmeni
Kenan SBK'da başarısız falan değildir.
Aksine bir fabrika takımında olmamasına rağmen,bir çok yarışa katılmamasına rağmen,bir kaç yarışta düşüp yarış dışı kalmasına ve puan alamamasına rağmen,
sezon başından bu yana, hep ilk 20 pilotun içerisinde oldu.
Geçtiği pilotların içerisinde yıllardır SBK da yarışan pilotlar var.
Kenan'a başarısız demek insafsızlıktır..
Kenan SBK'da yarışabilsin diye, şu anda pilotu bulunduğu takım,onun için ayrı bir takım kurdu ve Kenan'ı yarıştırdı.
Bu nedenle takım desteği yok,gibi değerlendirmeler yapmak da yanlış olur.
Olay oldukça basittir.
Onun için bir çok fedakarlık yapan takımının Kenan'a bu platformda ihtiyacı var.
600cc kategorsinde bugün itibariyle Kenan Sofuoğlu kalitesinde ve gelişmeye açık başka bir pilot yok.
Takımı 2011 yılında ilk defa düzenlenecek olan MotoGp'yi kazanıp, tarihe geçmek istiyor.
Bunu garanti altına almak için de Kenan'a ihtiyaçları var.
Eğer Kenan takımda olursa, şampiyonluk garantidir.
Bu işe emek ve para harcayan bir takım için bundan büyük onur ve kazanç olmaz.
Takımı da bu yola, elindeki en iyi pilot olan Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu ile çıkmak istiyor.
Durum bu kadar basit ve nettir.
Hiç kimse arkasından dedikodu üretmesin.
Bu durum Kenan içinde oldukça kazançlı olacaktır.
Bu kazanç hem maddi,hem manevidir.
Ten Kate Honda takımı, CBR 600 RR piste çıktığı günden bu yana her sezonu şampiyon kapatmış bir takımdır.
Makina konusunda bu kadar ilerleme kaydetmiş bir takımın 600cc kategorsinde Kenan'ı istemesi bizim için yalnızca bir gurur vesilesi olmalıdır.
Kenan'ın içinde bulunduğu şartlar göz önüne alındığında önümüzdeki yılında kayıp bir yıl olması muhtemeldir.
Fakat ondan sonraki sezonlar ve MotoGp 600cc kategorisinin ilk Dünya şampiyonunun adı bugünden kalplerimizde yazılıdır....
Kenan Sofuoğlu....
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
Motosiklet Eğitmeni
Kenan'ın önümüzdeki sezon Süper Sport kategorisinde yarışacağı kesinleşti.
http://www.tenkateracing.com/en/bekijk_nieuws.php?id=210[
Hayırlı uğurlu olsun.
MotoGp'nin ilk Dünya şampiyonuna şimdiden tebriklerimi iletiyorum.
(Biraz erken mi oldu ne?)
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
sen şampiyon diyorsan öyledir abi imam ne derse o olur
After winning the 2007 World Supersport championship in convincing style, Turkish rider, Kenan Sofuoglu, has endured a difficult debut season on Ten Kate Superbike machinery. The 25-year-old will return to the CBR600RR for 2009, on which he scored eight wins on his way to last year’s World Supersport title.
-
hayırlısı olsun Kenan Sofuoğlu`dan sevindirici haberler bekliyoruz.
-
ne kadar enteresan bu başarısızlığı beklemiyordum kenan dan
hayırlısı olsun hakkında
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler