boy adlı üyeden alıntı
BIYIKLI, abi güzel diyorsun da bu konu öyle basitçe halledilebilecek konu olsaydı bu zamana kadar halledilirdi. Bak sana birşey diyeyim, ben MT'nin en eski üyelerinden biriyim ve MT'nin şimdiye kadar olan şeklini hiç beğenmediğimi defalarca dile getirdim. Bu siteye üye her kesimden, her sektörden doktorundan avukatına, mühendisinden memuruna binlerce insan var. Ancak bütün insanlar bu siteye sadece motosikletle ilgili yeni insanlar tanımak, haftasonu gezmek buluşmak için üye oluyor. Bu sitede senelerdir kimsesiz çocuklar, yaşlı insanlar ziyaret ediliyor, hatvanlar için yardımlar yapılıyor, televizyon eğlence programlarına gidiliyor. Ama ben bugüne kadar motosiklet sektörü, yarışlar, federasyon, eğitim, v.s.. yani kısacası motosiklet ile ilgili pek birşey yapıldığını görmedim. Son birkaç senedir MT'nin bu şeklinin değişmesi için birçok kez ortalığı karıştırdım. MT'nin bu potansiyeli ile artık bir klüp olması gerektiğini vurgulayıp durdum. Bugün MT'nin en güçlü kardeş sitesi olan Motordelisi bunu seneler önce yaptı, spor klübü kurdular hatta motosiklet federasyonuna bile girdiler. Onların bu konuda yaptığı bir sürü aksiyon var ve şu anda da TMF ile başları dertte. Tepkilerini açıkça dile getirebiliyorlar.
Yani senin dediğin gibi "biz MT olarak birşeyler yapalım" laflarına artık benim karnım tok. Ben bugüne kadar MT'nin ciddi birşeyler yaptığını görmedim, görebileceğimi de sanmıyorum. Yarışları, ölen yarışçıları, Körfez pistinin durumunu boşver, daha öncelikli aksiyonlar var MT'nin yapması gereken. Son birkaç senedir motosiklet kazasında ölen onlarda belki de yüzlerce arkadaşımız var. Bunun nedeni eğitimsizliktir, motosiklet kullanmanın otomobil kullanmak gibi birşey olduğunu sanmaktır, bilinçsizliktir. Birçok arkadaşımız bu nedenlerden dolayı hayatlarını kaybetti. Önce MT bu gibi sorunlara odaklansın, motosiklet kullanıcılarını bilinçlendirsin, eğitim olanağı sağlasın.
Bu dediklerimi kesinlikle Erhan'ın şahsına söylemiyorum. MT tek kişinin yönetiminde değildir. MT hepimizin, herkesin bu dediklerimi gerçekleştirmek için birşeyler yapması gerekiyor. Ben Erhan'a elimden geleni yapacağımı söyledim defalarca. Birçok arkadaşımız senelerdir bana eğitim ver deyip duruyor. Ben hangi şartlarda eğitim verebileceğimi söyledim. Bu şartlar sağlanırsa seve seve elimden geleni yaparım. Yani BIYIKLI arkadaşım, söylediklerin güzel şeyler, keşke gerçek olabilse...