lanet olsun bu pist nezaman yarışa kapatılıp adam akılı onarılacak
ölüm sayısının belirli bi sayıyamı olaşmasını bekliyorlar
( @ N € R >>dünyada ROMA,tr de SOMA
taaki kendi yakinlarindan birilerinin orda hayatini kaybetmesine kadar surer bu pistin hali boyle hepsine lanet olsun keske tum o sorumlulari pardon sorumsuzlari allaha deilde bize hawale etme sansi olsa.....
Yavf bizde bu yöneticiler olduktan sonra ölen de yaralanıp sakat kalan da çok
olur söylemekten dilimizde tüy bitti pist düzeltilmedikçe yarışmayın yarışları
protesto edelim toplu hareket edelim federasyona ciddiyetimi gösterelim diye
ama nafile bizdeki zihniyet dünyanın hiç bir yerinde yoktur hee hem ölümler devam
eder hemde orda yarışmak için de can atan adrenalin dolu motorcu bitmez
böyle gelmiş böyle gider diyenlerle bu böyle devam eder ölen ve yaralan arkadaşlar için üzülürüz bizlerde malesef................
abi burası türkiye burdan çıkış yok ya ölcen ya öldürcen yada bu işi yapmıcan başka diyecek laf bırakmadılar insan öldü olmadı büsürü yerden tepkiler gitti olmadı bi yarışcı daha kaza yaptı durumu ağır ya size sorarım allah aşkına gidip federosyandan birinimi öldürelimki bu olayın ciddiyetini anlasınlar ya iş artık bu raddelere gelmiş diyecek ne söz ne bi çağre var valla aramızda para felan toplasak şu pistti yaptırsak
Drift Religion
fatih şubesi
söylenecek birşey yok resmen bilgisayar oyunu gibi hayatta kalan diğer aşamaya geçer.lanet olsun
DRİFT RELİGİON
yoruma gerek yok.. taziyelerimi sunarım..
inşallah kötü bi haber almayız.. allah acil şifalar versin..
GKN MOTORS
Federasyondan pistle ilgili problem olmadığına dair açıklama bekliyoruz...! Savun savun nereye kadar! Daha kaç insan canını verecek be? Geçmiş olsun arkadaşa, umarım en kısa zamanda iyileşip eski sağlığına kavuşur...
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Federasyonun yariscilardan aldigi paralari duysaniz inanamazsiniz. Sadece hafta sonu egitimleri bile kendi basina bir maddi kulfet. Tiksiniyorum desem yeridir. Federasyon hakkinda savciliktan sorusturma baslatmasini istemeyi bile dusunuyorum. Sitede ii bir avukat motor sever dostumuz var ise bize tam yon versin. Bu yonetim yerin dibine girsin.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Allah acil şifalar versin
bence burda yetkililer kadar yarışçılarda suçlu bu pistin nasıl sabıkalı pist olduğunu bilmıyorlarmı yarışmasınlar arkadaşlar insan hayatı bu kadar kolaymı pretesto etsinler yarışçılar iile yarışmak zorundalarmı federasyona gitsinler gösteri yapsınlar yada yapalım yazık değilmi ya insan hayatı bu kadarmı ucuz.allah rahmet eylesin
Allah (c.c) acil şifa versin. Umarım ordaki son kaza olur bu.
Bunun hesabını kim verecek cok merak ediyorum.hersene ayrı bir vaka nereye kadar.
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
resmen sorumsuzluk bu. göz göre göre yaşamlar tehlikeye giriyor.
Sanırım arkadaş vefat etmiş. Allah rahmet eylesin... Daha kaç kişi canını verecek körfez pistinde?
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Çok üzücü bir olay yazık...
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
gitti biri dha insanlar sinanı unutmamsken ne die o piste cıkıp hala yarısıolar anlamıyorum nys allah kalanlara sabır versin..
true love..
Drift Religion
Eğer bu yarış boykot edilip bu yarış iptal edilseydi şu anda o can aramızda olacaktı...
Diyecek bişey bulamıyorum...
Allah rahmet eylesin.... Çok üzücü...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
Yarışmasınlar abi böyle pist mi olur beee her yarışta biri ölecekse işimiz var..
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
Yok arkadaşlar Aydın abinin durumu kritikmiş. Babamın arkadaşı oluyor ondan yeni haberini aldım. İnş. kurtulur
[COLOR="Red"]ultrAslan[/COLOR] :bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)