ölüm yarışın en heycanlı yerinde aldı onu...allah rahmet eylesin..
ölüm yarışın en heycanlı yerinde aldı onu...allah rahmet eylesin..
allah rahmet eylesin kaza çok kötü olmuş :(
Cbr 125 :bounce:
allah rahmeteylesin mekanı cennet olsun...
Bu sezon en sıkı yarışçılardan biriydi. Favorilerim arasındaydı. Çok yazık oldu. Motosiklet yarışlarının ölümle sonuçlanacağını pek düşünmezdim ama son birkaç senedir oldukça fazla ölüm haberi aldık. Bizim yarışlarda da çok tehlikeli durumlar söz konusu oluyor.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
vıdeo yu ızledım ve ıcım bı tuhaf oldu allah rahmet eylesın yakınalrına sabır versın
allah rahmet eylesin
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Yazık..Genç bir motor sevdalısını daha kaybettik....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Aynen katılıyorum gerçekten Sbk'da bu sene rüzgar gibiydi, eleştirmenlerin dediğine göre bu kaza anına kadar da en iyi yarışlarından birini çıkartıyordu. Aslında arkadaki motosikletin ön tekerleği kafasına gelmiş ve bu şiddetli darbe sonucu kafatası ve boyun bölgesinde kırıklar oluşmuş, Londra hastanesine kaldırıldığı sırada hala hayattaydı, ama sabah bu haberle şşok olduk gerçekten,
kaza videosunu siteye koydum http://reyzing.com/video-izle/motosiklet gerçekten çok üzücü...
Bir mum diger bir mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez
çok hemde çok üzücü mekanı cennet olsun ..............
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
allah bu acıların tekrarını göstermesin ...
Mekanı cennet olsun
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)