MOTOGP FRANSA Le Mans Yarışı. Rossi zirveye kuruldu
-
Reklamlar
-
Lorenzo'yu ayrıca tebrik etmek lazım. Kırık bileklerle ikinci olması müthiş bişey. Çok keyifliydi. Sabahtan beri Eurosport'ta yarışları izliyorum. En keyiflisi de 125cc liklerdi.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
offf pedrosa offff Bu adamda hiçmi yürek yok arkadas.. Insan biraz gözü kapalı girer viraja, bu birazda risktir.. Stoner hata yapmasaydı onuda geçemicekti.. Zaten korkarak yarısıyo bide yagmurdan sonra iice bıraktı Garantiye oynadı ama Cok oynadı.. Arkada Istekli edwars ve gözü kapalı bi lorenzo var, affetmediler işte.. Bu adamı birileri biraz cesaretlendirsin, gerçekten büyük kayıp..
-
Bu iş delikanlılık değil bilgi/birikim işi Oraya çıkan herkes sonuna kadar zorluyor merak etme.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
tamamda oraya cıkanlarda zaten herkesten fazlasıyla var bilgi/birikim.. Bu iş birazda Risk ister, cesaret ister.. Sadece bilgiyle yada tecrubeyle olmuyor.. Birçok örneğinide verebiliriz sanırım..
-
lorenzo yu ayrıca tebrik ediorum
-
kim ne derse desin rossi bam başka
-
DOGAN MOTOR adlı üyeden alıntı
kim ne derse desin rossi bam başka
tabi canım adam söz verdi kazanıcam dedi cıktı ve kazandı.. Varmı ötesi..
-
benim adam kaçıncı oldu bilen var mı yyaa.
keysi stonır birinciydi yarışın başlarında ilk 3 e bile girmememiş.allah kahretmesin yav.
ilk defa izledim bu sene moto gp yi, yav o spiker kimdi anlatan yemin ediyorum yarışı izlerken uyuya kalmışım yav. uyandığımda yarış çoktan bitmişti.
-
mersin_li adlı üyeden alıntı
benim adam kaçıncı oldu bilen var mı yyaa.
keysi stonır birinciydi yarışın başlarında ilk 3 e bile girmememiş.allah kahretmesin yav.
ilk defa izledim bu sene moto gp yi, yav o spiker kimdi anlatan yemin ediyorum yarışı izlerken uyuya kalmışım yav. uyandığımda yarış çoktan bitmişti.
Spiker konusunda haklısın adam anlatırken uyutuyo insanı Casey Stoner ise sonuncu
oldu yanılmıyosam motrunda sorun çıktı ve pite girdi diğer motorla yarışa döndü fakat 16.sırada idi.
-
s3ns4t10n adlı üyeden alıntı
offf pedrosa offff
Bu adamda hiçmi yürek yok arkadas.. Insan biraz gözü kapalı girer viraja, bu birazda risktir.. Stoner hata yapmasaydı onuda geçemicekti.. Zaten korkarak yarısıyo bide yagmurdan sonra iice bıraktı Garantiye oynadı ama Cok oynadı.. Arkada Istekli edwars ve gözü kapalı bi lorenzo var, affetmediler işte.. Bu adamı birileri biraz cesaretlendirsin, gerçekten büyük kayıp..
bende pedrosa hayranıyım ama napalım herifte can yok acaba sorunlarımı var yarısa adapte olamıyor..
boşverin rossi yi kenandan baskasını tanımam..
-
Pedrosa ilk turlarada iyidi fakat yağmur yağınca yavaşladı.
-
imkanı olan eurosport'tan izlesin. ingiliz sunucular 125cc dahil tüm yarışları sanki evi satıp bahse yatırmışcasına heyecanla anlatırlar motogp yarışlarını
go lorenzo go!
[COLOR="Sienna"]Acta est fabula.[/COLOR]
-
-
Pedrosa, Rossi ve Lorenzo sonuna kadar gidecekler.Stoner ise bir kurt misali enselerinde soluyacak hep.Artık hata kontenjanını doldurdu Stoner ve Ducati.Eğer Stoner'ın şansı olacaksa hatasız bir şekilde yapabileceklerinin en iyisini yapıp diğerlerinin şanssızlıklarını bekleyecekler.Çünkü 2007'deki kadar hızlı değiller.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
rossı sanırım rıtmını buldu ve forma gırdı...gercı bunu solemek ıcın erken olabılır ama uzun suredır ıkı yarıs ust uste kazanamıyordu...hadı kocum bastır yaaa
-
-
rossi ye rakip görmüyorum ben bu sene motogp de rossi ve diğerleri var....
MOTOSİKLET BİR TUTKUDUR...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler