Dünya Superbike Şampiyonası - Katar Yarışı - İlk Sıralama Turları
Reklamlar
-
edy adlı üyeden alıntı
yarışı seyrede bilseydik neden oldugunu söylerız ama malesef yarışı canlı seyredemıyoruz. neden türklere canlı izletmıyorlar onuda anlamıyorum.
Erdem abi bizim kendi kanallarımızda bu yarışları izleyebilmemiz için yarıştan önce pilotlara minyatür kale maç yaptırmaları lazım..
Uganda futbol ligini satın alan yayıncı kuruluşlar motorsporları konusunda fransızlar..
Futbol yoksa yayında yok
İlk turu 12. sırada tamamladık..
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
Reklamlar
-
-
Admin
ilk tur icin cok kotu bir derece degil ogleden sonraki ikinci tur icin onundeki bir kac kisiyi gecme sansi var. Ama zirve ile arasinda malesef 27sn fark olusmus durumda umarım puan alabilecek bir derece elde edebilir.
-
ilk yarış için hıç fena bir sonuç değil yarışöması bile başarı
benim tanıdığım kenan bu işin üstesindede geleceğini biliyorum tahmınım 6. yarıştan sonra kapartacak ortalığı şimdilik ısınma ve alışma zamanları
herşey inşallah istediğimiz gibi gecer 2008 yılında ilk üçe 2009 şampiyonluğa gideceğinden eminim
Allah yar ve yardımcısı olsun maşallah diyelim
kenan 53
-
acaba eurosport2 de yayınlanıyor mudur?
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
-
2. yarış başladı kenan şu anda 8. sırada.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
9 a düştü. 3 tur arkasında bekletti ducati yi
34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]
-
sadece listeye bakarak konusuyorum. yarışı izleyemedıgımden. ducatiler diğerlerine göre hızlı. ilk 3 ducati.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
evet abi bende aynı listeden takip ediyorum 3 tur boyunca ducati 4 er salise yaklastı yavas yavas en sonunda gecti.şimdi suzuki var arkasında.Ona geçilmez inşallah.
-
Kenan 10. şu anda...
Ducati'ler fena kopuyor.. ilk 5'te 4 tane ducati var...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
haga yı da geçti.Tekrar 9.
-
ya ama izlemek istiyorum ama....hiçbir kanal vermiyor ya...Digitürk'te...püfff
-
10 numara bi yarış 10 numara bi sonuç..
İleride daha iyilerine inşallah...
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
-
-
kenan bu haftasonunu 11. sırada tamamladı bence ıyı bır başarı. daha da ıyı olacağını dusunuyorum ama ducatiler tahmınımce çok hızlı honda yetersız kalıyor gıbı geldı bana izlemek ve gormek gerek tabi. yarışın tekrarını ne zaman izlerim bilmiyorum. diğer honda sürücüleride geride kaldı. ducatiler hep üst sıradalar. motogp nasıl olacak onuda merak edıyorum.
-
Harika motorlar bunlar ya. İlk yarış için hiç de fena olmayan bir pozisyon ama tabiki Kenan Sofuoğlu için yeterli değil. Biraz zamana ihtiyacı var sadece...
-
vallaha daha ne olsun zamanla daha ıı olacagına herkez gıbı bende ınanıorum daha ılk yarıstan ilk 3 u beklemek ayıp olurdu...elınden gelenı yaptıgına hıc suphem yok...daha ustlere cıkar yanlızca zaman
-
Motoron
Kenan'ı sadece Motoron dergisi Katar'dan takip ediyor. Resim ve detayları mevcut.
http://motoron.com.tr/424-motorondan-bir-ilk-daha!.aspx
-
Kenan tahminlerimi yanıltmadı ve 10.oldu ama işi çok zor Ducattiler çok iyi bu sene gerçekten.
-
ducatilerin bu yarışlara girmesi bana sanki haksızlık gibi geliyor ama sonuçta bu işi onlar daha iyi biliyorlar, inşallah sezon sonunda kenan'ı podyumda en üstde görürüz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)