Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Kenan Sofuoğlu'na özel pist

REKLAM ALANI
    Kartal23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motorumu Sattım
    aslında güzel bir haber ama seçim vaadi gibi olmasa...

shrieker son yazdıklarında haklısın...
    Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
    ( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
    Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    arslanfb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 390 düke-kmcyo 250 xciting
    Sabah okudum bende haberi umarım kısa zamanda yaparlar.Sakaryalı arkadaşlar hadi iyisiniz.

THE_LANCET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Trekker & Asya AS200GY2 Süpermoto niyetine
    Eğerçekten yapılacaksa ki iyi olur. Sakaryayı tebrik ederim. Diğer arkadaşlarında dediği gibi lafta kalmaz umarım.
    Shrieker arkadaşımaza katılıyorum. Bu konu hakkında bir başlık açılıp, miting veya TMF ye dilekçe vb. gibi birşey yapılması gibi bir durum varsa kararlaştıra biliriz. bir düşün istersen Shrieker...
    Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    yapsınlar yapsınlarda, inşallah özele makul fiyatlarda verirler ve bakımlarını aksatmazlar..
    yoksa 3-4 seneye kalmaz yamalı pist 2 olarak adı çıkar
    GKN MOTORS

marwel114 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw G650 Xmoto
    çorlu projesi yattı mı? hadi ya :(
    bari bunu yapsalar :S
    Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.

kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    ben o pist bitince teşekkür ederim
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Alıntı Shrieker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Katılıyorum...Federasyon da sözde Çorlu'ya pist yapacaktı hikaye oldu...

Pamukova'ya çok gitmişliğim var.Kullanılmayan hava alanına da birkaç kez gittim.Umarım yapılır ama ben bu sözlerin gaz amaçlı söylendiğini düşünüyorum.

Önemli bir başka konu daha var.Biz 200 küsür milyon dolar harcayıp şahane bir pist yaptık.Sonra bu pisti birileri yıllığı 3 milyon dolara peşkeş çekti.Şimdi işletme hakkını alan adam da bütün yapılacak organizasyonlar için fahiş ücret talep ediyor.Bizim yaptığımız pistte yarış düzenletmiyor bize.

Demek istediğim; iyi miyiz arkadaşlar? Aklımız başımızda mı? Hiç zannetmiyorum...Neden protesto etmiyoruz bu olayı? Hani federasyon dava açacaktı ne oldu ?
    Alıntı Shrieker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi de adam F1'in sahibi, motoGP'de yapılmayacak...F1'den başka bütün organizasyonlar için normal kiranın 10 katını talep ediyor, ondan sonra da " bizim motosiklet organizasyonlarını engellememiz gibi birşey söz konusu değil, verin parayı yapın yarışınızı" diyor.Yani alenen bizim cebimizden çıkan parayla yapılan pistle bize nanik yapıyor adam...

Dahası var...Bu pist bizim cebimizden çıkan vergilerle yapıldığına göre bütün motosiklet severlere açılmalı, pist günleri olmalı.2005'de GP2'de yarışan Türk pilot Can Artam'da "Türk genci piste tellerin arkasından bakmak durumunda bırakılmamalı" demişti.Şimdi bizden geçtim, Dünya Şampiyonu pilot var O bile çıkamıyor piste.

Ama öte yandan bunu hakediyor muyuz diye düşünmüyor da değilim...Çünkü bu kadar büyük haksızlığa nasıl ses çıkarmayız...Gerçi çok daha büyüklerine ses çıkarmıyoruz ya neyse başlamayayım şimdi...
    Sözde geçen şubatta başlanacaktı yapımına...Başlandı mı çok merak ediyorum.

Şimdi adamlar başladı / bitirdilerse günahlarını almayalım ama...Başlasalardı duyardık şimdiye diye düşünüyorum.Hep fasa fisoyuz...Herşey lafta...Gaz var icraat koca bir SIFIR.
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

Motosikleti
    -
    umarım yaparlar..

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler