Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kenan Sofuoglu: ''Şovlarım devam edecek''

REKLAM ALANI
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    13 ayaktan oluşan Dünya Super Sport Şampiyonası'nın 8 ayağını da kazanarak rekorla dünya şampiyonu olan ilk Türk sporcu Kenan Sofuoğlu, gelecek yıl daha güçlü motosikletlerin mücadele ettiği Super Bike'da yarışacağı yeni motoruyla testlere başladı.

Şampiyonanın son yarışı olan Fransa ayağının yapıldığı Magny Cours pistindeki mücadeleyi de zaferle tamamlayan ve Türk bayrağını göndere çektiren Sofuoğlu, ara vermeden gelecek yılın hazırlıklarına başladı.Fransa'nın Nevers kenti yakınlarındaki Magny Cours Pisti'nde yarıştan bir gün sonra yeni motoruyla test sürüşleri yapan Sofuoğlu, şunları söyledi:

''Gelecek yıl daha zor bir kategoride daha iyi pilotlarla mücadele edeceğim. Ancak bu beni korkutmuyor. Aksine daha keyifli bir sezon geçireceğimi düşünüyorum. Şampiyon olduğum Super Sport kategorisinde tekrar yarışmak benim için çok önemli olmayacaktı. Şimdi bir üst sınıfta mücadele etmem beni daha da heyecanlandırıyor. Gelecek yıl da şovlarım devam edecek. Bundan sonraki hedefim Super Bike'da da Türk bayrağını dalgalandırmak ve İstiklal Marşını çaldırmak olacak.''

Doğum yeri Sakarya'nın 54 plaka numarasıyla yarışan Sofuoğlu, gelecek yılda Hollanda'nın Ten Kate Honda takımı renkleriyle yarışacak.

AA

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Güreşe futbola o kadar para yatırıp hüsrana uğradığımız şu zamanlarda gelecek vaadettiği açıkça belli olan kenan için neden yatırım yapılmaz devletçe anlamak zor.....

Hollanda nın Ten Kate takımı renkleri yerine kırmızı beyaz ay yıldızla yarışsa çok daha güzel ve gurur verici olur...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Hakki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var
    başarılarının devamını diliyorum.

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @alp_tunay
    Güreşe futbola o kadar para yatırıp hüsrana uğradığımız şu zamanlarda gelecek vaadettiği açıkça belli olan kenan için neden yatırım yapılmaz devletçe anlamak zor.....
    Türkiye'de gerçekleştirilen motosiklet yarışları için bile hiçbir şey yapılmazken,

İnsanlar hayatlarını tehlikeye atıp karşılığında hiçbir şey almamalarına rağmen normal caddelerden çok daha kötü durumda olan pistlerde yarışıp orasını burasını sakatlarken,

Devlet bu işe gönül vermiş başarılı yetenekli sporculara destek olmak yerine bu işi yürütmeyi beceremeyen kurumlar yarışçıları soyup soğana çevirirken,

Koskoca 30 bin üyeye sahip ve tek tanışma nedeni, esas ortak paylaşımı motosiklet olan ama yarışları izlemeye bir elin parmağı kadar adam gelirken,

Nerdeyse hiçbir televizyon kanalında veya gazetede motosiklet yarışlarına yer verilmezken...

...
    ...

Devletin Kenan'a destek vermemesine inanın hiç şaşırmıyorum...
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    O zaman çıkıp Kenan la gurur duyuyoruz demeyecekler televizyonlarda.....

Buna uyuz oluyorum.....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Buna uyuz oluyorum.....
    sana katiliyorum bu konuda alp abi.
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

timtim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok malesef olcağada benzemior.
    Alıntı boy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @alp_tunay

Türkiye'de gerçekleştirilen motosiklet yarışları için bile hiçbir şey yapılmazken,

İnsanlar hayatlarını tehlikeye atıp karşılığında hiçbir şey almamalarına rağmen normal caddelerden çok daha kötü durumda olan pistlerde yarışıp orasını burasını sakatlarken,

Devlet bu işe gönül vermiş başarılı yetenekli sporculara destek olmak yerine bu işi yürütmeyi beceremeyen kurumlar yarışçıları soyup soğana çevirirken,

Koskoca 30 bin üyeye sahip ve tek tanışma nedeni, esas ortak paylaşımı motosiklet olan ama yarışları izlemeye bir elin parmağı kadar adam gelirken,

Nerdeyse hiçbir televizyon kanalında veya gazetede motosiklet yarışlarına yer verilmezken...

...
    ...

yürekten katılıyorum . vermiyor çünkü ortada devlet yok.

THE_LANCET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Trekker & Asya AS200GY2 Süpermoto niyetine
    Güreş atasporumuzdur. Ona birşey diyemem hüsran yada sevinç hüsransa daha çok çalışmaları gerktiğinide elbet biliyorlardır. Destek vermelerine şikayet etmeyelim bence. Ama futbola bu kadar para yedirilmesi çok saçma ve mantıksız. Elin gavuruna milyar dolarlar veriyorlar. Bence futbola yatırdıkları paranın yarısını Kenan SOFUOĞLU na yatırıp destek verseler. Kenan eminim kendini daha iyi hissedip dahada güvenerek, podyumdan hiç eksik olmayacaktır. ve ayrıca Ülkemizdede motosiklet kültürü dahada gelişecek ve bilinçlenecektir. Bu arada timtime de katılıyorum....
    Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Alıntı timtim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yürekten katılıyorum . vermiyor çünkü ortada devlet yok.
    Doğru söze ne hacet...Malesef...
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    neye önem veriliyoki zaten türkiye de. GörkeM boşunamı gidiyo sanıyosunuz ukranya ya okul için....
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

Bam Bam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 Honda 1000RR
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Buna uyuz oluyorum.....
    aynen alper abi......

Alıntı boy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @alp_tunay

...
    ...

Sanada aynen dostum katılıyorum

tororosso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    drz 400
    Kenan SofuoĞlu
    A YÜrekten TeŞekkÜrler

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)