Ve Stoner Dünya şampiyonu!
Reklamlar
-
Admin
Reklamlar
-
Doctoru artık seneye izleyeceğiz
Stoner gerçekten haketti ..
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
-
ducati sene başında çok kuvvetliydi honda sene sonuna doğru ducatiye yetişti ama yamaha hiç bir varlık gosteremedi doktor çok çalıştı ama yamahanın freni tutmadı son yarışta sonuç olarak STONER haklı bir şampiyonluk elde etti benim dikkatimi çeken bir konu oldu kawasakilerde artık başa oynamaya başladılar bakalım seneye daha heyecanlı yarışlarmı izleyeceğiz
-
helal olsun adama, doctora da veriyorlar yawaş motoru zavallım tırmalayıp duruyo
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
-
vaaay
doktor yalan oldu demek..
neden bu yarışı 13 üncü bitirdi acaba?
izleyen varmı, bi kaza aksama falanmı oldu??
-
Stoner'ı tebrik ederim fakat asıl alkışı burda DUCATİ alıyor bence dünyada çoğu bölgede domine olmuş Japon hegomonyasına motorsiklet markalarının en büyük savaşının sahne olduğu MOTO GP ' de dünya şampiyonluğunu alarak dumura uğratan DUCATİ ducati ve rossi birleşimini düşünemiyorum mükkemmel olurdu herhalde hayal işte.....
-
İnşallah bi gün kenan sofuoglu nu da oralarda goruruz
-
Rossiye versinler ducatiyi de görsünler.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
GKN adlı üyeden alıntı
vaaay
doktor yalan oldu demek..
neden bu yarışı 13 üncü bitirdi acaba?
izleyen varmı, bi kaza aksama falanmı oldu??
Gökhan sorun rossinin yanlış lastik seçimiydi.
Altıncılıktan birinciliğe yükselen rossi arkasındaki rakibine uyup kuru zemin lastiğine geçti ne olduysa ondan sonra oldu zira ön lastiği ıslak zemin, arka lastiği kuruydu
-
Yarisi izledim, gercekten nefes kesici bir mucadele oldu. MotoGp bu zaten oyle olmamasi zaten imkansiz!
* Yarisin baslarinda gerilerde kalan Rossi, muthis ataklar sergileyip bir ara liderlige kadar yukseldi. Yarisin bu bolumleri muthisti.
* Rossi pite girip motosikletini degistirdikten sonra olan oldu. Turlarken motor yalpalamaya basladi. On takimda bir sorun oldugu asikar. Virajlarda buyuk sikinti yasadi ve haliyle cok gerilere dustu.
* Stoner gosterdigi cikisin karsiligini almis oldu. Bu noktada Rossi'nin yasadigi talihsizlik ile ekmegine yag suruldu. Rossi yarisi onde bitirse bile kalan yarislarda dahi isi zor idi. Stoner'in yasayacagi sanssizliklara bir nevi umut baglayacakti.
* Capirossi Motegi de ucuncu galibiyetini kazandi. Buralar benden sorulur dedirtecek cinsten bir olay gercektende.
Ozetle mucadele cok cekismeliydi, uykudan kalkip izledim resmen. Buna da degdi dogrusu!
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
Rossi yağmur lastiğine rağmen ilk motoruyla devam etseydi belki yarışı kazanıp Stoner'e yaklaşacaktı.İlerleyen turlarda lastikler neredeyse slip'e yakın aşınırdı zaten.İkinci motor tam facia çıktı,bir tur sonra doktor tekrar piste girdi ama hiçbişey değişmedi.Herşeyi geçtim elemanın çabasına üzüldüm.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
Adam 21 yaşında şu yaptığına bak , nezaman motora başladın ne zaman GP ye girdin.
Bence kimse bundan sonra 125 lik motorla başlama geyiği açmasın . Tek eksik eğitim okadar . Sen ver eğitimi 600 luk motoru 18 yaşında parmağında oynatsın delikanlılar.
-
Nerelerdesin Doc..?
Seneye Ducati ye geçesen 2 efsaneyi birlikte izlemiş olurduk
Born To Be wild,Live to Ride...
-
belliydi zaten.ducatinin düzlük peformansı da bu sene mükemmeldi...ben bir pedrosa hayranı olarak Stoner'ı tebrik ediyorum..
:bounce:[B][I][COLOR="Navy"]Sür ya da öl ...[/COLOR][/I][/B]:cat:
-
starblazer adlı üyeden alıntı
Adam 21 yaşında şu yaptığına bak , nezaman motora başladın ne zaman GP ye girdin.
Bence kimse bundan sonra 125 lik motorla başlama geyiği açmasın . Tek eksik eğitim okadar . Sen ver eğitimi 600 luk motoru 18 yaşında parmağında oynatsın delikanlılar.
Starblaze bu söylediğin çok yanlış bir düşünce bence.Adam 21 yaşında Gp ye gelene kadar bir geçmişine bak istersen kaç yaşında ne kullanmaya başlamış 600 cc ile mi başlamış diye.İnsanları yanlış yönlendirmeyelim lütfen.Sen pek 600 cc bir racing e binmemiş olabilirsin ama eğitimle bitecek bir iş değil bu!
Yarış içinse Rossi'ye çok üzüldüm adam o kadar manyak ki lastikleri değişmiş motoru sorun yapmasaydı eminim podyumda yer alacaktı.Sıralama turlarında stoner çok kötü dereceler yaptı ve çok stresliydi netice itibariyle stoner'a da helal olsun.
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
-
Tek farkla onlarda pist var ve her istediklerinde kullanabiliyorlar;
Bizde ise delik deşik caddeler ve otoban kenarları !!!
Bir daha düşünün derim...
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
-
geçen seneki performansından sonra bu sene onu izlemek gerçekten takdir etmek lazım
-
FORZA DUCATI
5 senede zirveye...
98'aprilia rs125->02'aprilia rsv mille 1000-> 04'honda cbr 600 rr->00'husqvarna te410->04'honda hornet 900->98'ducati 748s->06'honda cbr600f -> 08'piaggio beverly250 -> 00'ducati 748
-
Şu yarıştan bu sonucu çıkarttıysan cevap vermemem gerekir ama okuyan gençlerin bakış açısını etkileme tehlikende var.Büyük hacimli motoru olan SS makinayla başlanmaz.Onlar çoook uzun yıllar tecrübe kazanmış ve kontrolü kusursuz yapabilen PİLOT'ların bineceği makinalardır.Bence sende büyük makinayla başlama.Ha çok istiyosan başla,belkide çok iyi kullanırsın.Yeteneğin vardır ve bizi utandırırsın.Hadi şimdiden hayırlı olsun.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)