Kenan Sofuoğlu artık Superbike'da yarışacak.
Reklamlar
-
Admin
Reklamlar
-
Turk sponsor bulabilmis mi? Yoksa hala bizimkiler milli gururun 12 dev adam,futbol takimimiz veya Naim Suleymanoglu oldugunumu zannediyor?Bakalim bu rezalet daha nekadar devam edecek.
-
İşte beklediğimiz haber.Sonuna kadar hakediyordu, başarılarının devamını dileriz
Yalnız Jonathan Rea Kenan'ın yerini alacak diye biliyorum, superbike'da değil supersport'da yarışacak En azından worldsbk.com haber bölümünde öyle yazıyor.Kenan'ın gelecek seneki takım arkadaşının bu sene Ten Kate ile superbike'da yarışan Roberto Rolfo olup olmayacağı henüz belli değil.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
İşte budur. Tebrikler Kenan. İnşallah burda da göğsümüzü kabartmaya devam edeceksin.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
-
Süper haber bu demek oluyoki moto gp ye 2 sene kaldı hadi kenan bastır.
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
gönlündeki gibi olmuş sanırım
gururumuz kenana superbike da başarılar
-
demek sonunda ten kate superbike teklifi götürmüş...kenan dayan 3 sene sonra motogp geliyoorr...gururumuzsun kenan TÜRK bayragı tekrar dalgalansınnnn superbike da başarılar...
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]RİDE THE WINDS OF CHANGE[/FONT][/COLOR]
-
yaşa kenan durmak yok kardeş yanındayız
-
3 seneye kadar superbike motogpden daha popüler olacak diyolar
-
arkadaşlar superbike motogp den tahtı alacak bence 1-2 seneye , superbike daki pilotların motogp dekilerden hiç aşağı kalır yanları yok, kenan biaggi üstad ile yan yana görmek bize şeref verir
-
rest çekmek işe yaradı.
dünya şampiyonu olduğu gün ten kate ona 2 sene daha SuperSport sonra super bike teklifi vermişti, kenan tereddütsüz reddetmişti (2teker dergisine verdiği röportaj)
hak verilmez alınır. dünya şampiyonu olan kontratı tekrar tekrar yazdırır.
Allah kenan kardeşimin yardımcısı olsun
sen hiç gözlerinde korku olan bir kartal gördün mü ?
-
-
hayırlısı olsun ne diyelim 12 dev adamın rezilliğini seyretmeye dayanamadım tv yi kapattım milli futbol takımını izlemiyorum bile o kadar bencil oynuyorlarki malta bile 2 tane rahat rahat atabiliyor demekki elimizde bir kenan var ama motor sporları denince akla maalesef uyduruk araba yarışları geldiği için işi çok zor jason torpillioğlu yine sonuncuydu gp2 de en son izlediğimde ve ne zaman izlesem hep sonuncu po akıllı bir yatırım yapar umarım bu sefer
-
belo adlı üyeden alıntı
ama motor sporları denince akla maalesef uyduruk araba yarışları geldiği için işi çok zor jason torpillioğlu yine sonuncuydu gp2 de en son izlediğimde ve ne zaman izlesem hep sonuncu po akıllı bir yatırım yapar umarım bu sefer
Sen kafayı mı yedin Po Kenan'a (motosiklete) sponsorluk (yatırım) yaparsa Türkiye'de motosiklet kültürü gelişir, daha fazla motor daha az araba satılır.Ee Türkiye'ye her yıl milyarlarca dolarlık araba satıp sömüren üreticiler ne olacak di mi
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
belo adlı üyeden alıntı
hayırlısı olsun ne diyelim 12 dev adamın rezilliğini seyretmeye dayanamadım tv yi kapattım milli futbol takımını izlemiyorum bile o kadar bencil oynuyorlarki malta bile 2 tane rahat rahat atabiliyor demekki elimizde bir kenan var ama motor sporları denince akla maalesef uyduruk araba yarışları geldiği için işi çok zor jason torpillioğlu yine sonuncuydu gp2 de en son izlediğimde ve ne zaman izlesem hep sonuncu po akıllı bir yatırım yapar umarım bu sefer
o jasonıda hiç anlamıyorum insan her yarışta sonuncu olur mu be kardeşim yapamıyosan bırak bu işi..tamam çok zor bi dal ama demekki uygun diilsin bu spora kafa kalın galiba hala anlayamadı bunu
-
Allah yardımcısı olsun.
En yakın zamanda GP'de görürüz inşallah kendisini.
-
yakışır, kenanada türkiyemede..
ama keşke türkiye adına yarışma imkanı olsaydı..
-
kenan safuoglu mükemmel bi o kadar da duygusal ten kate de 3. motorla yarıscak sanırım yada 2 tek sorun sponsor son izlediğim yarısta 2. oldu motorsporları federasyonundan bir yetkili 100 bin dolarlık sponsor bulamadıklarını söyledi buda kenanın elini kontratlarda zayıf bırakıyor ve kenan 3. motorla yarısmak zorunda kalıyor fatih terim 1 aylık maasını verse yeter 130 bin ytl gibi bişi tam bilmiyorum biras pansuman olur belki bu kanayan yaraya ama kenan cok üzgün çünkü kendi ülkesinden sponsor bulamıyor yazık cok yazık 223 milyon dolara pist yapıyoruz kenan orda 1 tur bile atamıyor günlük kirası 70000 euro arkadaslar bu konuyla ilgilenin cok üzüleceginiz sonuclar cıkıacak karsınıza
Kenan sofuogluna basarılar
-
hayırlısı olsun gelecek vadediyo abimiz...başarılar...
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
-
Admin
2008 de MotoGP takviminde Türkiye yer almıyor.
Superbike yarış takvimi de henüz açıklanmadı ama takvime Amerika'nın katıldığı duyuruldu. Büyük ihtimalle bu sezon Superbike da Türkiye'ye gelmeyecek. Umarım Federasyonumuz bu konuda çalışıyordur. Kenan'ı İstanbul Parkda görmeliyiz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)