Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Kenan Sofuoğlu artık Superbike'da yarışacak.

REKLAM ALANI
    Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Güzel haber Kenan olması gerektiği gibi yeteneğinin ve azminin meyvelerini topluyor,ilerlemeye hızla devam ediyor.
    Tebrikler Kenan,yanındayız...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Shamyl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F800S
    Kenan'ın istediği oldu demek. Kenan GP'yi pek beğenmiyordu, gönlü WSBK'dan yanaydı zaten. Hayırlısı olsun, umarım başarılarını devam ettirir. Ve umarım ulusal kanallarımızdan birisi WSBK'nın yayın hakkını alma duyarlılığında bulunur da biz de kendi pilotumuzu izleme şansı buluruz...
    BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)

belo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL DRİFT L
    benim aklıma takılan istanbula bu pisti yapanlar hakkında milşi serveti zarar uğrattıkları gerekçesiyle bir dava açılamazmı adamlar gitti istanbulun en ucra köşelerinden birine pisti yaptı yok paraya kiraladı ve turk sporcular antremanda yapamıyor oh ne ala memleket ben dikkat ediyordum bu avrupa ve amerikalılar neden hep az gelişmiş yorelerine bu pistleri yapıyor diye nedeni belli oldu bu pist selçukta olsaydı hem tatil yapılırdı hem yarış seyredilirdi hemde ulaşımda bu kadar guçluk çekilmezdi ben şişliden arabayla istanbul parka gittigim surede izmirden aydına rahat rahat giderdim yanılıyorsam biri duzeltsin osmanlı gibi butun yatırımları istanbulda toplamaya başladılar ilerde işimiz zor bu zihniyeti bırakıp bir an evvel memleket hayrına çalışmaları dileğiyle

the_cayman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Olsa da gururla R6 diye yazsak :P
    Kenan herşeyi sonuna kadar hak ediyor..

İleriki senelerde motogp'ye geçmesini ve başarılarına devam etmesini diliyoruz
    [B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]

MNY46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Multistrada1200 , xt 660x
    Kenan cok başarılı bı pilot herkesın belırttıgı gıbı sponsor eksıklıgı en buyk derdı...
    Federasyon Kenanın yarışlarını Türkiye ye getirmek istiyor böylece türk pilotun ızlemek ıcın motogpden daha cok ragbet gorecegıne ınanılıyor buda motosıklet kulturunu artıracak...
    Kenan suan motogpye cıkıcak kalıtede bır pılot ve rakıplerınden eksık kalmıcak kadarda yeteneklı ama motogpye gecmek ıcın ıyı bı takımdan teklıf beklıyor cocugun hakkı bence onu dandık bı motogp takımında gormektense yamaha repsol honda da gormek ısterız... sonucta gıdecegı takım yapacakları ıcınde cok onemlı... kenanın gıdecegı motogp takımı kenanın motogp kaderını bellı edıcek sonucta ama gıt gıde sevenlerı artıyor fanatıklerı cogalıyor en son kenanın sampıyonlugu ılan etmesınden sonra havaalanına kenanı karsılamaya gelenlerın sayıyı ıyıce arttı daha once nerdeyse 1 elın parmaklarını gecmıyordu..
    ι ωαѕ вσяη ωιтн ωяσηgℓу ωαу вυт ι мυѕт ℓινє

starblazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yoktur
    Ben konuya başka açıdan yaklaşıp bir şey soracağım belki bilen vardır .

Bulgaristan'da yetişip etinden sütünden faydalandığımız haltercilere kilo kilo altın veriyorlardı , daire hediye ediyorlardı (kanunen) , Kenan kardeşimize bukadar büyük bir başarı için ne verilmiş , ( En son başbakan gaz veriyordu televizyonda okadar)
    Gidip Allahın etyopyalılarını koşucu alıp elimizdekileri rezil eden zihniyetle adam mı yetişir.Gidip Allahın afrikalısını Türkiye de futbolcu yokmuş gibi Türk yapıp milli takıma alan zihniyet nekadar sakattır .

Kenan kardeş sen kendin başardın bunu koca devlet ancak sen Şampiyon olunca farkına vardı . Burada motor sporu yapmak için ya zengin ( oda zenginlik ancak kendine fayda eder pist mist yok) ya da senin gibi savaşacak cesaret gerekiyor.

Sen halkın parası ile en güzel pistlerden birini yap sonrada işleteme , sonra git birine 10 yıllığına bedava kirala .

Kenan kardeş sen sponsor falan bekleme bu memleketten , o bildiğin dev firmalar esasında senin arkanda duramayacak kadar cücedir. Giderler kıytırık futbolculara milyon dolarlar verirler , sana vermezler

motorlu sporlar ülkemizde zengin eğlencesi olarak görülür . Federasyonu bile öyle gördükten sonra ne diyelim .

Neyse Kenan daha çok başarılı olacaktır , o hırsla daha çok yol alır . Keşke arkasından gelebilecek ona özenen genç sporcular çıksa , ama kim destek olurki.

Sayglar sevgiler

Motosikleti
    honda cbr 125
    hayirli olsun diyelim..
    bu konuda gercekten elestirilecek cok sey var ama pozitif dusunmede herseye ragmen fayda gormekteyim..

Shakulin

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    bence ummadığ bi gelişme olmuş.arkadaşlar yanlış anlamayın ama motogp de rossi ye karşı filan yarışsaydı sizce nasıl olurdu.superbike bir motogp kadar ünlü değil.kenan kendiside motogp 3 büyük takımda olamazsanız şansınız olmaz demişti...
    Mustafa Kemal Atatürk

mabad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha fz6 fazer
    süper olay ya bunun müjdesini duymayı bekliyodum bende valla çok sevindim ya..umarım federasyon superbike ı istanbul park a alabilir de gidip izleme imkanımız olur kenan ı..superbike da show başlıyo o zaman ilk yarışın heyecanı şimdiden bende başladı

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    onada bu yakışır.başarılarının devamını diliyorum.bravo kenan grurumuzsun
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

tororosso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    drz 400
    Kenan kardeşimiz herşeyin en iyisini hak ettini düşünüyorum
    herşeyden önce gercekten çok alçak gönüllü bir insan
    Allah yolunu açık etsin .

ayrıca kenan kardeşime burda imzali tişört için teşekkür etmek istiyorum

Motosikleti
    CBF 250
    Alıntı mukefe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Turk sponsor bulabilmis mi? Yoksa hala bizimkiler milli gururun 12 dev adam,futbol takimimiz veya Naim Suleymanoglu oldugunumu zannediyor?Bakalim bu rezalet daha nekadar devam edecek.
    sonuna kadar katılıyorum,rezalet bakalım ne kadar devam edecek
    :pr::pr::pr:

rsm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kenanin italyadaki bayrak garantisi benden desteklemeye devam, sponsorlara duyrulur, akp nin kamu mallarini yani halkin malini satarak turk halkina vermedigi degeri gosterirken , buyuk sirketlerde turk sporcusuna destek vermiyor....

ozi2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Google arama motoru
    Umarım başarır ama türkiyeden bi sponsor olsaydı daha heyecan verici olurdu
    [COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Kenan'ın takım arkadaş(lar)ı da belli olmuş arkadaşlar.Gelecek sezon Ten Kate Honda takımında MotoGp'nin tecrübeli ismi Carlos Checa ve İngiltere Superbike şampiyonu Ryuichi Kiyonari ile birlikte yarışacak.
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

Motosikleti
    drz 400
    kenan sofuoğluna testlerde ve sezonda başarılar gururumuz kenan

Motosikleti
    drz 400
    arkadaşlar bilmeniz gereken
    kenan sofuoğlu her yarış sonunda Türk bayrağını göndee cektırıp marşımızı okutuyor ve bütün dünya Türk oldunu biliyo,
    ama sahıp cıkan yok bumudur
    karaktersiz insanlar bunu bile görmezden geliyo
    jason dan bahsetiyonuz kımki o torpıllı dangalağın teki her yarışı fıyasko
    ona destek olan zıhnıyete yazıklar olsun,
    Kenan sofuoğlu yıne gereken cevabı pistlerde verecek ,
    size sormak isterim milyon dolar alan futbolcular hangi dünya ülkesinde gidipte oynadığı takımda milli marşı söyletti
    bunlar böle obarbubak omanken bumanken derken parayı götürüyor
    kenan sa kendi imaknlarıyla koşturuyor ,
    bu zıhnıyete yazıklar olsun bide avrupa birliği zartzurttan bahsediyoz ,
    kendi değerleri kendi sporcusuna sahıp cıkmayan yönetim,
    ama kenan yılmıyor biliyorum bu senede yıne bombagibi gelecek
    bizler sadece manevi destek olabiliyoruz ve dualar edebiliyoruzz
    inşallah daha iyi dereceler daha çok şampiyonluk yaşar
    teşekkürler
    kenan saruhan

Motosikleti
    Hyosung rx125-Yamaha YZ400F
    umarım takvime İstanbul Park da dahil olur..
    ne büyük keyifle izlerdik Kenan' ı..

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)