Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Kenan Sofuoğlu motosiklet tutkunlarını uyardı

REKLAM ALANI
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Sofuoğlu motosiklet tutkunlarını uyardı. Sezonun bitimine 3 yarış kala Dünya Supersport şampiyonluğunu ilan eden Kenan Sofuoğlu, motosiklet tutkunlarını uyararak, "2 tekerlek üzerindesiniz. Mutlaka kaskınızı takın" dedi.

Eskişehir'de akaryakıt istasyonu açılışı ile bir etkinliğe katılan şampiyon motosikletçi Kenan Sofuoğlu, gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Genç kızlar Kenan Sofuoğlu ile hatıra fotoğrafı çektirmek için birbirleriyle yarıştı.

Gördüğü ilgiden memnun kalan Kenan Sofuoğlu, motosiklet sporuna ilginin her geçen gün arttığını söyledi.

Motosiklet tutkunlarını, kasklarını sürekli olarak yanında taşıyıp takmaları konusunda uyaran Kenan Sofuoğlu, “Ben motosiklete binerken mutlaka kask takarım. Bu yüzden de kaskımı hep yanımda taşırım. Motosiklet kullananlara sesleniyorum. 2 tekerlek üzerindesiniz. Mutlaka kaskınızı takın. Türkiye'de araç sürücüleri motosikletlileri pek dikkate almıyor” diye konuştu.

Kaynak: Hürriyet

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mhrrmkpnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    shoei benim içinde özel kask yapsa otobüste bile takarım
    true love..

Drift Religion

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    sağolsun uyarmış. zaten bu otokontrolümüzü kurmuştuk ama tekrarlamakta fayda var. önce güvenlik, sonra zevk..
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

tt Adnan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&T GT250R
    biz donanımı kuşanalım. budur gerek olan dostlar. Ne demişler: Sen Eşşeği sağlam kazığa bağla, bırak sel alsın götürsün.
    selamlar herkese

kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    kaskım olsa taşıyacağımda nerdeeeee
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

ati_03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sabah gazetesinde arkasında röportajcıyla motosikletin üsütnde fotoğrafı vardı.ikiside kasksızdı..hemde gazetenin ilk sayfasında görmüştüm....nasıl hep kask takıyorsa artık....bence ilk başta böyle örnek olunmamalı...

Motosikleti
    honda 600
    selam arkadaşlar.geçen cuma kaza yaptım.kaskım olsaydı gözümde bişey olmayacaktı.yüzüm çizildi.4 günde yarayı yok ettim ama bundan sonra kasksız binmeyecem.kask takın unutmayın sizi sevenler var kendinizi düşünmüyorsanız onlara değer verin.
    ölümden korkuyorsan arkamdan gelme....::158::

u_baydur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 125R
    Alıntı ati_03 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sabah gazetesinde arkasında röportajcıyla motosikletin üsütnde fotoğrafı vardı.ikiside kasksızdı..hemde gazetenin ilk sayfasında görmüştüm....nasıl hep kask takıyorsa artık....bence ilk başta böyle örnek olunmamalı...
    abicim adam poz veriyor, tabi ki kasksız olacak... kask takınca ben de kenan sofuoğlu niyetine poz veririm, kim ne bilcek, sen foto çektirirken kask mı takıyorsun yani... saçmalamayın...

+10 çok ayıp kenan...

muammerakbulut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kenan kesinlikkle haklı.kask mont eldiven dizlik şart.

starblazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yoktur
    yav doğru banada kask yapsa ben yemek yerken bile çıkarmam

neveragain34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gn125 34 BD 4673 calındı CBF 150 yollarda
    Dogru soze ne denir arkadaslar
    Ölüme kadar değil sonsuza kadar!!!
    bu kımın sozu yaa?
    ONCE CAN GUVENLIGI!!!

Alıntı u_baydur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abicim adam poz veriyor, tabi ki kasksız olacak... kask takınca ben de kenan sofuoğlu niyetine poz veririm, kim ne bilcek, sen foto çektirirken kask mı takıyorsun yani... saçmalamayın...
    çok güzel cevap vermişsiniz teşekkürler ayrıca gazetecilerin isteği üzerine trafiğe kapalı alanda çekilmiş POZLARDI!sanırım resime bakarken altında yazan yazıyı okumadı arkadaş..

Alıntı _CaMuR_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    +10 çok ayıp kenan...
    nekadar çabuk eleştiri yapabiliyosunuz tebrik etmeniz gerekirken hem konuyla ilgili açıklamaları okumanızı tavsiye ederim.siz de resim çekilirken kask takmayı unutmuşsunuz sanırım..

tkalfaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750S DCT
    Hatta kask bile yetmez..
    Dizinizi sabit bir nesneye vursanız yıllarca topallarsınız.
    Bir taşın üzerine düşseniz belinizi kırabilirsiniz,
    Can havliyle ellerinizi ileri uzatınca etinizi kemiğe kadar aşındırabilirsiniz..

Ne olur her çeşit koruyucu takalım: Dizlik, bel koruma, korumalı eldiven dahil..
    -turgut
    ---
    Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Teşekkürler Kenan uyarın için.
    Başkanla görüşmüşken keşke onuda uyarsaydın şu kdv leri biraz indirsinler millet kaliteli kask alabilsin

Motosikleti
    07'Transalp , 151 RS.
    Alıntı u_baydur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynen ya aslında tuvalet tede ayağı kayıp kafasını taşa vurabilir bencede WC de kask takılmalı
    Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:

u_baydur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 125R
    Alıntı Tutkun22 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynen ya aslında tuvalet tede ayağı kayıp kafasını taşa vurabilir bencede WC de kask takılmalı
    evet haklısın, Allah korusun, başına bişi gelirse ne yaparız. ne ralli de varız, ne formulada, ne de başka bi yerde, adamın biri çıkmış, Dünya motosiklet şampiyonu olmuş. Değerini bilmek gerek

darksilence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '07 SUZUKI GSR 600 siyah
    ben seviyorum bu adamı ya..çok bilen mi bilir yoksa çok binen mi..hadi buyrun bakalım...
    As The Years Go Passing By...

ozi2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Google arama motoru
    Harbiden örnek motorcu olacak insanlardan biri haline geldi tebrikler
    [COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]

Motosikleti
    CBF 250
    Ya ne biçim konuşup eleştiri yapıyorsunuz...AAAAA bravo valla Kenan bunu söylüyor sonra da hadi eyvallah deyip kasksız motosiklete biniyor.Çok kötü örnek hatta ben yarışlarda bile kaskla kendisini görmedim.Sıkıyormuş kendini o nedenle yarışda bile gerek yok demiş.

u Baydur un dediği gibi adam poz veriyor,sizin gibi düz mantık çalışan adamların da böyle bi eleştiride bulunması aslında normal...

Bi ara Tuğba Unsal'a da aynısını yaptılar.Ceza kesilsin mi?hee kes cezasını duran parketmiş motorda neden kaskı yok.Roportajda neden kaskı çıkardıysa.Bilse böyle saçma muhabbetleri açanlar olduğunu,kaçar giderdi motoru ve kaskı ile...

Kenan ın geçmişine bakarsan nasıl bilinçli bir adam olduğunu görürsün.O da olmadı ailesine bak.

Eğer tek bir fotoğraf karesine bakarak kötü örnek oluyor diyorsan,o iki tekeri bırak kullanma.Eldiven mont dizlik kullanıyormusun sen bu sıcakda.Terletir adamı,hem boşu boşuna masraf demi
    :pr::pr::pr:

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler