Kenan Sofuoğlu motosiklet tutkunlarını uyardı
Reklamlar
-
20 Ağustos 2007, 00:27
Admin
Sofuoğlu motosiklet tutkunlarını uyardı. Sezonun bitimine 3 yarış kala Dünya Supersport şampiyonluğunu ilan eden Kenan Sofuoğlu, motosiklet tutkunlarını uyararak, "2 tekerlek üzerindesiniz. Mutlaka kaskınızı takın" dedi.
Eskişehir'de akaryakıt istasyonu açılışı ile bir etkinliğe katılan şampiyon motosikletçi Kenan Sofuoğlu, gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Genç kızlar Kenan Sofuoğlu ile hatıra fotoğrafı çektirmek için birbirleriyle yarıştı.
Gördüğü ilgiden memnun kalan Kenan Sofuoğlu, motosiklet sporuna ilginin her geçen gün arttığını söyledi.
Motosiklet tutkunlarını, kasklarını sürekli olarak yanında taşıyıp takmaları konusunda uyaran Kenan Sofuoğlu, “Ben motosiklete binerken mutlaka kask takarım. Bu yüzden de kaskımı hep yanımda taşırım. Motosiklet kullananlara sesleniyorum. 2 tekerlek üzerindesiniz. Mutlaka kaskınızı takın. Türkiye'de araç sürücüleri motosikletlileri pek dikkate almıyor” diye konuştu.
Kaynak: Hürriyet
Reklamlar
-
20 Ağustos 2007, 00:30
shoei benim içinde özel kask yapsa otobüste bile takarım
true love..
Drift Religion
-
20 Ağustos 2007, 00:47
Mersin İl Temsilcisi
sağolsun uyarmış. zaten bu otokontrolümüzü kurmuştuk ama tekrarlamakta fayda var. önce güvenlik, sonra zevk..
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
20 Ağustos 2007, 01:14
biz donanımı kuşanalım. budur gerek olan dostlar. Ne demişler: Sen Eşşeği sağlam kazığa bağla, bırak sel alsın götürsün.
selamlar herkese
-
20 Ağustos 2007, 01:49
kaskım olsa taşıyacağımda nerdeeeee
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
20 Ağustos 2007, 02:07
sabah gazetesinde arkasında röportajcıyla motosikletin üsütnde fotoğrafı vardı.ikiside kasksızdı..hemde gazetenin ilk sayfasında görmüştüm....nasıl hep kask takıyorsa artık....bence ilk başta böyle örnek olunmamalı...
-
20 Ağustos 2007, 02:17
selam arkadaşlar.geçen cuma kaza yaptım.kaskım olsaydı gözümde bişey olmayacaktı.yüzüm çizildi.4 günde yarayı yok ettim ama bundan sonra kasksız binmeyecem.kask takın unutmayın sizi sevenler var kendinizi düşünmüyorsanız onlara değer verin.
ölümden korkuyorsan arkamdan gelme....::158::
-
20 Ağustos 2007, 12:56
ati_03 adlı üyeden alıntı
sabah gazetesinde arkasında röportajcıyla motosikletin üsütnde fotoğrafı vardı.ikiside kasksızdı..hemde gazetenin ilk sayfasında görmüştüm..
..nasıl hep kask takıyorsa artık..
..bence ilk başta böyle örnek olunmamalı...
abicim adam poz veriyor, tabi ki kasksız olacak... kask takınca ben de kenan sofuoğlu niyetine poz veririm, kim ne bilcek, sen foto çektirirken kask mı takıyorsun yani... saçmalamayın...
-
20 Ağustos 2007, 13:03
-
20 Ağustos 2007, 13:51
kenan kesinlikkle haklı.kask mont eldiven dizlik şart.
-
20 Ağustos 2007, 14:50
yav doğru banada kask yapsa ben yemek yerken bile çıkarmam
-
20 Ağustos 2007, 14:54
Dogru soze ne denir arkadaslar
Ölüme kadar değil sonsuza kadar!!!
bu kımın sozu yaa?
-
20 Ağustos 2007, 14:55
u_baydur adlı üyeden alıntı
abicim adam poz veriyor, tabi ki kasksız olacak... kask takınca ben de kenan sofuoğlu niyetine poz veririm, kim ne bilcek, sen foto çektirirken kask mı takıyorsun yani... saçmalamayın...
çok güzel cevap vermişsiniz teşekkürler ayrıca gazetecilerin isteği üzerine trafiğe kapalı alanda çekilmiş POZLARDI!sanırım resime bakarken altında yazan yazıyı okumadı arkadaş..
_CaMuR_ adlı üyeden alıntı
nekadar çabuk eleştiri yapabiliyosunuz tebrik etmeniz gerekirken hem konuyla ilgili açıklamaları okumanızı tavsiye ederim.siz de resim çekilirken kask takmayı unutmuşsunuz sanırım..
-
20 Ağustos 2007, 15:26
Hatta kask bile yetmez..
Dizinizi sabit bir nesneye vursanız yıllarca topallarsınız.
Bir taşın üzerine düşseniz belinizi kırabilirsiniz,
Can havliyle ellerinizi ileri uzatınca etinizi kemiğe kadar aşındırabilirsiniz..
Ne olur her çeşit koruyucu takalım: Dizlik, bel koruma, korumalı eldiven dahil..
-turgut
---
Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R
-
20 Ağustos 2007, 15:28
Teşekkürler Kenan uyarın için.
Başkanla görüşmüşken keşke onuda uyarsaydın şu kdv leri biraz indirsinler millet kaliteli kask alabilsin
-
20 Ağustos 2007, 21:42
u_baydur adlı üyeden alıntı
aynen ya aslında tuvalet tede ayağı kayıp kafasını taşa vurabilir bencede WC de kask takılmalı
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
-
22 Ağustos 2007, 11:26
Tutkun22 adlı üyeden alıntı
aynen ya aslında tuvalet tede ayağı kayıp kafasını taşa vurabilir bencede WC de kask takılmalı
evet haklısın, Allah korusun, başına bişi gelirse ne yaparız. ne ralli de varız, ne formulada, ne de başka bi yerde, adamın biri çıkmış, Dünya motosiklet şampiyonu olmuş. Değerini bilmek gerek
-
26 Ağustos 2007, 17:57
ben seviyorum bu adamı ya..çok bilen mi bilir yoksa çok binen mi..hadi buyrun bakalım...
As The Years Go Passing By...
-
31 Ağustos 2007, 16:35
Harbiden örnek motorcu olacak insanlardan biri haline geldi tebrikler
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
-
ati_03 adlı üyeden alıntı
sabah gazetesinde arkasında röportajcıyla motosikletin üsütnde fotoğrafı vardı.ikiside kasksızdı..hemde gazetenin ilk sayfasında görmüştüm..
..nasıl hep kask takıyorsa artık..
..bence ilk başta böyle örnek olunmamalı...
Ya ne biçim konuşup eleştiri yapıyorsunuz...AAAAA bravo valla Kenan bunu söylüyor sonra da hadi eyvallah deyip kasksız motosiklete biniyor.Çok kötü örnek hatta ben yarışlarda bile kaskla kendisini görmedim.Sıkıyormuş kendini o nedenle yarışda bile gerek yok demiş.
u Baydur un dediği gibi adam poz veriyor,sizin gibi düz mantık çalışan adamların da böyle bi eleştiride bulunması aslında normal...
Bi ara Tuğba Unsal'a da aynısını yaptılar.Ceza kesilsin mi?hee kes cezasını duran parketmiş motorda neden kaskı yok.Roportajda neden kaskı çıkardıysa.Bilse böyle saçma muhabbetleri açanlar olduğunu,kaçar giderdi motoru ve kaskı ile...
Kenan ın geçmişine bakarsan nasıl bilinçli bir adam olduğunu görürsün.O da olmadı ailesine bak.
Eğer tek bir fotoğraf karesine bakarak kötü örnek oluyor diyorsan,o iki tekeri bırak kullanma.Eldiven mont dizlik kullanıyormusun sen bu sıcakda.Terletir adamı,hem boşu boşuna masraf demi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler