helal olsun Kenan'a.çok gurur duyduk.
helal olsun Kenan'a.çok gurur duyduk.
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
Azim,hırs,inanç,kendine güven ve sonucu şampiyonluk.Helal heşmehrim.Bırak süperstoku felan biz seni motogp'de görmek istiyoruz.Evet buda büyük başarı tabiki yola devaaam(Akp gibi oldu ) Tebrikler.
itina ile kaza yapılır
TEBRİKLER KENAN ABİ
hırs,cesaret,zamanlama,teknik...(G.O.R.A)
işte birleşimi...Kenan başarılarının devamını diliyoruz
:pr::pr::pr:
Ormanda bu topic için 25 güncelleme gücünde derler.
Off çok güzel olmuş
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
biz motor tutkunlarını dünyada eniyi şekilde temsil ettiği için kenen sofuoğluna çok teşekkürler.başarılarının devamını temnni ederim.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Alkışlamaktan başka ne yapılabilirki helal sana
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
İste budur !!!
ONCE CAN GUVENLIGI!!!
tuylerim diken diken oldu ınsallah moto gp ye kadar devam
Bravo
Helal olsun
ALLAH nazardan korusun
Allah başarılarının devamını nasip etsin valla kendim olsa bu kadar sevinmem.
Helan olsun sana Kenan sofuoglu türkün gücünü gösterdin tüylerımızı dıken dıken yaptın gururumuzsun
üssü var,üstü yok
Şampanya patlatmıyormuş,inançlarına aykırıymış.Sana iç diyen yok ki.Ülkemizi nasıl temsil ettiği ortada.
Valla vıdeoyu ızlerken ıcım bı tuhaf oldu cok mutlu oldum ya hele sukur soyle buyuk yarıslarda turklerıde gormeye basladık artık motogp ve F1 da da gormek ıstıyoruz pilotlarımızı.
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
helal olsun.....
Fırtınayı Bekleyen Ben,Yetinmeye Çalışıyorum Rüzgarlarla...
3 günlük şu zamanda ne kin duy ne kırıl ne de darıl,sana yapılan iyilik yada kötülük yapanın etiketidir senin değil...:cat:
Yarışı seyredemedim. İide olmuş seyretsem kesin ağlardım. Bir TÜRK geci elde bayrağımız pisti turluyo hemde sezon şampiyonu olarak . Allahıma şükürler olsun bugünleride gördük.. daha ne güzel günler olacak.. daha ne kenanlar çıkacak..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hakkatende öyle ailesi ve bizler ne kadar onunla gurur duysak azdır öyle büyük bi zaferki bu anlatılamaz. Kenan çok yaşa emi
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)