Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kenan Sofuoğlu şampiyonluğa gün sayıyor

REKLAM ALANI
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Motosikletin süper yeteneği Kenan Sofuoğlu, bu sporda dünya şampiyonu olan ilk Türk unvanını elde etmek için bu hafta sonu piste çıkacak. Supersport Dünya Şampiyonası'nda bu sezon katıldığı dokuz yarışın altısını kazanan ve en yakın rakibinin 70 puan önünde lider durumda bulunan Sofuoğlu, 5 Ağustos'taki İngiltere yarışında da geçilmezse sezonun bitimine üç yarış kala şampiyonluğunu ilan edecek.

Geçen yıl 3. olarak ilk kez kürsüye çıktığı şampiyonada bu kez zirveyi kimseye kaptırmamak istediğini söyleyen Sofuoğlu, "Çok istikrarlı bir sezon geçiriyorum. 9 yarışın 8'inde kürsüye çıktım. Kendimi şampiyonluğa hazır hissediyorum" dedi.

'Büyük yetenek'
    Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar da yıllardır maddi-manevi destek verdikleri Kenan Sofuoğlu'nun büyük bir yetenek olduğunu belirterek, "Şampiyon olacağına yürekten inanıyorum. Onun başarısının da yardımıyla gelecek yıllarda Superbike ve Supersport Dünya Şampiyonası yarışlarını Türkiye'de de düzenlemeyi istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Milliyet

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    alpino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda transalp 600 1999
    artık bizimde bi şanpiyonumuz olsun türkiye olarak kenana hep destek tam destek

kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    inşallah tez zamanda şampiyon olur uzamaz başarılar diliyuorum
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Honda CBF 150
    pazar gunku yarısı hangi saatte ve hangi kanalda izleyebiliriz lütfen bilgi verirmisiniz?
    34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]

hoxy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07

Gerçekten harika bir olay....

Pistlerde fırtına gibi esiyor ...helal olsun o bayrağı taşımak sana çok yakışıyor...
    şampiyonluk yolda ama bizler onu Moto Gp de Rossiyle görmek istiyoruz ...
    umarım Bir sonraki sezon bu gerçekleşir..
    Bir Türk olarak onunla gurur duyuyorum...
    başarıların devam etsin ve motorsiklet i sevenler sayende artsın,seni izleyerek....

pazar günü yarış eurosportta saat 13:00 ile 15:00 arasında yayınlanacaktır büyük ihtimalle..bu yarış bizim için çok önemli iyi dileklerle onu izleyeceğiz o gün inş...

patriote - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Kenan'ın şampiyonluğu garanti.
    Süpersportta onun kalitesinde bir pilot yok.
    Bu nedenle bu yarışta kazanamasa bile bir sonraki yarışta şampiyonluğunu ilan edecek.
    Allah nazardan saklasın.
    İngiltere pisti onun yeteneklerini gösterebileceği bir pist.
    Kenan'ın bütün yarışlarını tekrar da olsa izledim.
    Sürüş stiline ters bir pist olsa da isterse kazanabileceğini biliyorum.

İnşallah onun iradesi dışında bir olay gelişip de yarış dışı kalmaz.

Gerisi Kenan'ın ustalıkla yaptığı pilotaja kalıyor.

Ben yarışı gönlüm çok rahat bir şekilde izleyeceğim.

Kazanacağından eminim.

Kendisine 2007 yılının dünya şampiyonu olarak, SBK da başarılar diliyorum....

hedowich - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco vitality 50-ybr 125 -cbf 250 -fazer 600 S2
    ben anlam veremiyorum adama hala hak ettiği ilgi ve alakayı gösteremiyoruz ne televizyonlarda ne gazetelerde arada bir bazı motosiklet programları ,gazetede malesef ben küçük bir küpüre bile rastlamadım ,ki eminim yurt dışında daha çok tanınıyordur, ben bu sene 2 yarışını izleyebildim ve hayran kaldım ,gurur duydum.Helal olsun gerçekten çok büyük iş başarıyor.
    Ride your way

Motosikleti
    Mondıal 150 Mcx
    hedowich kardeşime katılıyorum ülkemizde hala şeytan icadı olarak gösterilen yolarda 2.sınıf insan muhalemesi gören bizler bizleri böle gören kişilerin düşünceleri değişmediği sürece bu böyle kalır... Kenan Sofuoğlu gerçekten büyük bir yetenek türkiyede yoldan geçen 10 kişiye sor Kenan'ı en fazla gençlerden 2 kişi bilir..
    4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:

arslanfb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 390 düke-kmcyo 250 xciting
    Alıntı hedowich adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben anlam veremiyorum adama hala hak ettiği ilgi ve alakayı gösteremiyoruz ne televizyonlarda ne gazetelerde arada bir bazı motosiklet programları ,gazetede malesef ben küçük bir küpüre bile rastlamadım ,ki eminim yurt dışında daha çok tanınıyordur, ben bu sene 2 yarışını izleyebildim ve hayran kaldım ,gurur duydum.Helal olsun gerçekten çok büyük iş başarıyor.
    Dostum yazdıklarına katılmamak mümkün mü böyle bir yarışçımız var dünya
    şampiyonluğu elde etmek üzere ve sadece FBTV-NTV'de bahsedildi Kenan'nın şampiyoluğu
    eee diğer kanallar kadar abuk subuk programlar yayınlıyorlar ki fırsat bulamıyolar.
    Kendi şampiyonumuzu başka ülke kanallarından izlemek acı olsada tüm motorcu dostlarımız
    Kenan'ın yanındayız HADİ ŞAMPİYON BAŞARILAR.

Motosikleti
    Yamaha MT-09 TRACER
    arkadaşlar bu ülkede futboldan başka bir spor yok bunu hala anlamadınız mı
    olamaz da...
    istediği kadar şampiyon olsun en fazla yapılacağı haber sayısı 1 ya da 2
    ertesi gün tamamen futbol olcak üzgünüm ki...
    anca biz burdan yırtınırız ve izleriz yarışlarını çok yazık...

bende bütün yarışlarını izledim ve bütün yarışlarda istediği gibi hereket edebiliyo kenan...nazar değmesin şu anda o kategoride kenan a rakip yok bi sebastien vardı o da kaza yaptıktan sonra bi türlü istenen performansı gösteremedi...
    şimdi sbk da James Toseland gelecek sezon motogp de yarışacağını açıkladı, buda bana göre seneye kenan ın sbk ya adım atacağı anlamına geliyor,
    kenan ı başka bi takıma kaptıracaklarını sanmıyorum, şimdiden başarılar diliyorum kenan a, yolu açık olsun...

başka bir olay ise kenan ı hiç ıslak zeminde izleyemedim, bir yarış oldu ondada ilk virajda kaydı ve düştü, çok merak ediyorum ıslak zemin performansını...

neyse başarılar kenana....

velespit-cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    09` cbr 125
    bizim insanlarımızn kafası sadece futbola basıyo dicem biraz agır olacak ama medya yapımcıları bence asıl suçlu onlar....kenanın şampiyonluğunu sabırsızlıkla bekleyeceğim hada,i kenan göster kendini
    [COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]RİDE THE WINDS OF CHANGE[/FONT][/COLOR]

emis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    inanıyorum ki Sofuoğlu bu hafta sonu işi bitirip şampiyonluğunu ilan edecektir...
    canlı olarak seyretmek isterdim o anı....
    RÜZGAR GÜLÜMSEMEMİ ALMADI YÜZÜMDEN...

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kenan emin adımlarla şampiyonluğa bağıra bağıra gidiyor.Şampiyonluktan sonra gelsin Türkiye'ye,alalım bayrakları hep beraber konvoy yapıp kutlayalım.Biz duyurmazsak kimsenin kılını kıpırdatacağı yok.Dünya yerinden oynuyo Kenan şampiyon oluyo diye Türkiye farkında değil.Al şu şampiyonluğu Kenan kardeşim
    Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
    Oğuz

mrh kenan sofuoğlu nun yarın ki yarış ntv kanalında yayınlanacak büyük bir ihtimalle.eurosporttan izleyemeyecek olanların bilgisine..

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Kenan'ın şampiyonluğu ihtimalini önceden düşünüp zafer turu tarzı bir toplantı / gezi organize etseydik keşke Bağdat caddesinde gayet de olabilirdi, dikkat çekerdi TV'ye gazeteye çıkardı insanlar haberdar olurdu
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

Supersport Dünya Şampiyonası'nda en yakın rakibinin 70 puan önünde lider durumda bulunan Kenan Sofuoğlu, İngiltere'nin Brands Hatch pistinde koşulan yarışı ikinci sırada tamamlayarak, bitime 2 yarış kala şampiyonluğunu ilan etti.
    [B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
    Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....

desperadost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TİGER 250 S
    şanpiyon kenan şanpiyon kenan şanpiyon kenan şanpiyon kenan şanpiyon kenan şanpiyon kenan şanpiyon kenan şanpiyon kenan şanpiyon kenan şanpiyon kenan şanpiyon kenan şanpiyon kenan şanpiyon kenan şanpiyon kenan şanpiyon kenan şanpiyon kenan şanpiyon kenan şanpiyon kenan şanpiyon kenan şanpiyon kenan şanpiyon kenan şanpiyon kenan şanpiyon kenan şanpiyon kenan şanpiyon kenan şanpiyon kenan şanpiyon kenan şanpiyon kenan
    çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler