Pedrosa Almanya'yi Seviyor!
-
Admin
Almanya'da Repsol Honda damgası. Sachsenring'de 101.000 kişinin izlediği yarışı Repsol Honda pilotu Dani Pedrosa kazandı. Podyumda ikinciliği Ducati'yle Loris Capirossi elde ederken son şampiyon Nicky Hayden finişi üçüncü geçen pilottu.
MotoGP 2007 Sezonu'nun 10. yarışı Almanya Grand Prixi Sachsenring'de koşuldu. Açık bir havada gerçekleştirilen 30 turluk yarışı 101.000 seyirci tribünlerden takip etti. Yarışı 2006 yılında olduğu gibi Repsol Honda pilotu İspanyol Dani Pedrosa kazandı. Ducati'yle yarışan İtalyan Loris Caporissi ikinci olmayı başarırken, son şampiyon Amerikalı Nicky Hayden ise 14. başladığı yarışta üçüncü oldu.
Fiat Yamaha pilotu İtalyan 'Doktor' Valentino Rossi 5. turda Fransız Randy de Puniet'yi geçmeye çalışırken viraja çok hızlı girdi, arka tekerleği yola tutunamayınca kayarak düştü ve yarış dışında kaldı. Şampiyona lideri Avustralyalı Casey Stoner ise ancak 5. olabildi.
Almanya'da 125cc. kategorisindeyse zafer yarışa ilk cepten başlayan Macar Gabor Talmacsi'nin oldu. Yarışa 15. sıradan start alan Japon Tomoyoshi Koyama ikinciliği, İspanyol Hector Faubel ise üçüncülüğü elde etti. Gabor Talmacsi bu zaferle şampiyonada yeniden liderliğe yükseldi. Hector Faubel 7 puan farkla şampiyona lideri olarak start aldığı yarışın sonunda 2 puan farkla ikinciliğe geriledi.
250cc. kategorisindeyse damalı bayrağı ilk gören pilot Japon Hiroshi Aoyama oldu. Yarışın son virajına ikinci sırada giren Aoyama yaptığı atakla finişi ilk geçen isim olmayı başardı. Podyumun ikincilik ve üçüncülük basamaklarındaysa Fin Mika Kallio ve San Marinolu Alex de Angelis vardı. Bu sonuçla KTM Almanya'da 1-2 olmayı başardı. Yarışa ilk cepten başlayan İspanyol Jorge Lorenzo ise ancak dördüncü olabildi.
Kaynak: Ajansspor
Reklamlar
-
Rossi'nin erken veda etmesi hayal kırıklığı yarattı, keşke son 10 turdaki çekişme içerisinde rossi'de olsaydı...
Hayden müthişti...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
-
Tühh doctora üzüldüm
Yarışın tekrarı var mı acaba
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
-
gerçekten hayden çok iyi yarıştı
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
Valentino Rossi' ye yazık oldu...
Mehmet can TUNÇKIRAN
::tutkuy::
-
honda kazandıya gerisi çokta önemli değil
-
Stoner çok sağlamcı gidiyor. Adam satranç mı oynuyor yarış mı yapıyor anlamadım ki?
-
güzel bi yarış olmuş seyredemedim ama azda olsa haberlerden gördüğüm kadarıyla söylüyorum
doktor erken düşmüş olsun artık yapacak bişey yok napalım
ben gider yarışırım onun yerine
pır pır pır pırrr eee ama bu uçmıyooo
napalım karadan devam edicez... selçuk
-
yavf seyredemedim valla kaçmazdı ama zonguldakta tatildeyim skull
videolar yokmuydu olsa en süper olacaktı hee
-
20 Temmuz 2007, 09:36
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaslar birşey soracagım sizlere.şimdi önumüzdeki yarıs amerika da ya.her zamanki gibi orada saat 3 te başlasa bizdeki canlı yayın saati kaç olur?
34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]
-
21 Temmuz 2007, 13:54
23:45 diye biliyorum. 25 karakter
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler