bu no'yu ara mehmet'cim 05359683723 2 adet reis. taşıyabilen aparatlı büyük minübüs ben gördüm birde sen bak cemil ve mehmet bey' bu işi yapıyorlar ......
bu no'yu ara mehmet'cim 05359683723 2 adet reis. taşıyabilen aparatlı büyük minübüs ben gördüm birde sen bak cemil ve mehmet bey' bu işi yapıyorlar ......
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
@Pizza,
sen bana yaşın küçük diyorsun da yarışanların listesine bakmadın herhalde. biz cbr125 cup'ta biraz amca kalıyoruz
bu arada yarışmak çok farklı bir olay. normal kullanımla yarıştaki kullanım arasındaki farkları, hataları ve bu hataların sonuçlarını, hissiyatları dilim döndügünce anlatmaya kalkarsam bu sayfa tümüyle dolar.
haftasonu geliyor musun körfeze?
@Nemrut
O korkar gelemez hehehehehehaftasonu geliyor musun körfeze?
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
doğru diyorsun boy.
bir de bana diyor ki niye 1000'likle girmemişim. sanki altındaki gs500 ile ben de 125 varken geçecek de... laf işte
başarılar arkadaşlar inşallah bende sizi izleyenler arasında olucam
Arkadaşlar az önce TMF'den Deniz hanım ile görüştüm. Yarış programı dediğim şekildeymiş, değişmeyecek dedi. Çok saçma sapan bir program yapmışlar. Superbike B ve CBR Cup yarışları Açılış Töreni'nden önce koşulacak. Bu durumda beni izlemek için en geç saat 10:30 gibi, Hakkı arkadaşımızı izlemek için de en geç 11.00 gibi pistte olmanız gerekiyor.
Amma cok kategori var, aklim karisti
Hangisinde yarisiyorsun simdi boy?
Super Stok B mi? Ben SuberBike diye biliyordum oyle bir kategori yok
[/QUOTE]
vayyyyy süper motogp gibi ne heycanlı olur ama heyt be
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)