Gelemeyenler nerden izleyebilecek?
Gelemeyenler nerden izleyebilecek?
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Tühh yaa , Mehmet ne yapacağız (: Gelemem valla İzlemem lazım seni, çare bul
Benim ki daha önemli sen sus Dimi Mehmet
kendi ülkemizde düzenlenen yarışları TV'de izleyemiyoruz. ne kadar acıklı dimi? garip TV programları reyting aldıkça biz yarışları biraz zor izleriz. keşke insanımız spora daha çok reyting verse.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
Hayir gitmedim henuz. Okul bitti ama surtuyorum ortalikta
Hakki kusura bakla sana basarilar dilemeyi unuttum Nemrut ismi hatirimdan cikmis
Sende Cbr 125 Cup ta yarisiyorsun sanirim cok basarili olursun umarim kardes
1000RR dan sonra da 125cc motor cekilmez be yav, gecen sene kullananlardan biri '' bas bas gitmiyor bunlar'' demisti
HakkI sen niye 1000RR ile yarislara katilmadin abin vermedi mi motoru , yoksa boy'un karizmasini cizmek istemedigin icin mi
Saka yapiyorum en iyisini yapmissin kardes dusuk cc baslamak en iyisi daha yasin kucuk cok cok basarilar dilerim
@dishy
Valla yarışın bu sene bazı kanallarda yayınlanacağı ile ilgili birşeyler söyleyenler oldu ama ben her söyleyenenin olmadığını gördükçe buna da inanasım gelmiyor. MotoGP bile zar zor bir kanalda yayınlanırken ve MotoGP'den yarım saat sonra aynı pistte TMF kupası yarışı olup tüm LCD ekranları kapattıklarını ve herkesin çekip gittiğini görünce bizim yarışların biryerlerde yayınlanacağını veya haber olarak verileceğini görmek hayal benim için. Ancak bazı motosiklet sitelerinde haber çıkıyor. Kimsenin bu yarışlar hakkında bilgisi yok. Halbuki o kadar emek ve para isteyen bir spor ki anlatamam. Antremanlarda fotoğraf çekecek adam bile bulma konusunda zorlandım. Yarışlarda biri video kamera getirip çeker de siteye koyarsa izleyebilirsiniz, aksi taktirde yarış birkaç cümleden oluşan bir metinden başka birşey olmayacaktır.Gelemeyenler nerden izleyebilecek?
Hehehehehe amma hayranım varmış Daha yarışa bile girmeden bu kadar hayran sahibi olmak da ayrı bir başarı hahahahahahaha ELINT arkadaşımız da benim sıkı takipçilerimden, masaüstüne benim resimlerimi koyuyor hep, değil mi ELINT? Valla zaman ayırıp yarışa gelebilen, mesafeden veya işi olduğundan dolayı gelmek isteyip gelemeyen herkese şimdiden çok teşekkür ederim.Benim ki daha önemli sen sus Dimi Mehmet
@edy
Popstar, BBG, Sır Kapısı, Kalp Gözü gibi programlar varken yarışı neden yayınlasınlar ki? Millet bunları seviyor. Türk halkına anket yapsalar sence Kenan Sofuoğlu'nun adını bilen kaç kişi çıkar?kendi ülkemizde düzenlenen yarışları TV'de izleyemiyoruz. ne kadar acıklı dimi?
@Pizza
Erkin, her zamanki gibi çok komiksin Hakkı bence çok iyi bir sürücü, uzun süre motora binen birçok kişiden de iyi motor kullanıyor. Bence CBR Cup ile bu işe başlaması çok doğru bir seçim oldu. Dün antremanda 5 kişi düştü, bir tanesi belinden darbe aldı. 1000cc motor sürmek zaten riskli birşey, hele yarışmak çok feci. CBR Cup yarışlarında deneyim kazandıktan sonra eğer bu yarış işine devam etmek isterse Hakkı'nın başarılı olacağını düşünüyorum. Erkin gel senle kapışalım pistte, ama tur bindirirsem ağlamak yok heheheheeeeHakkI sen niye 1000RR ile yarislara katilmadin abin vermedi mi motoru , yoksa boy'un karizmasini cizmek istemedigin icin mi
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
arkadaşLar hayırlısı olsun derim ama tvLerde yayınlanma durumu var şuan daha geniş araştırılıyor. bizde sizleri tam destek piste olucaz teknik servis olarak hepinizi bekleriz.
Mehmet abi grenajlar süper olmuş. Kendin uğraşıyordun bi ara grenaj için. Kendinmi döktün grenajları. Bu arada o resimdeki ufak motor cbr125'mi ?? Ben olayı çözemedimde
Okan ACAR
boy
masaüstündeki resim eskidi bee sarardı soldu. yenilerini bekliyorum ona göre
katılan arkadaslara basarılar , bizde orada olmaya calısacagiz.
bandit : ruhlarinda haydut tasiyanlari , ruhlarinda ozgur olanlari, ruzgara cikinca herseyi unutanlari anlatir
Carcharoth, eğer 72 numaradan bahsediyorsan o bir 600RR! Gözlerin bozuk herhalde. O kadar küçük mü geldi?
Yarışacak herkese başarılar
Meeehmet,Meeehmet,Meeehmet
Ducatista:)
@Pizza
Erkin gel senle kapışalım pistte, ama tur bindirirsem ağlamak yok heheheheeee [/QUOTE]
boy Oyle bir durumda sonucun ne olacagini tahmin edebiliyorum. Senin tecrubene ve yetenegine saygim sonsuz
@Carcharoth
Evet yeni 600RR gerçekten de çok ufak bir motor. Hele 1000RR ile yanyana duruyorken fark çok daha fazla belli oluyor. Sizin motorları da bu şekle sokabiliriz isterseniz.Valla abi seninkinin yanında hakkaten gözüme ufak gözüktü. Bende sevindiydim bizimkinide böyle yaparız diye
@Pizza
Eh doğru söze ne denir? Hahahahhaaaaboy Oyle bir durumda sonucun ne olacagini tahmin edebiliyorum.
Arkadaşlar, motorları taşıma konusunda acil yardıma ihtiyacım var. Aşağıdaki başlığa bir gözatarsanız sevinirim. Yardım edebilecek varsa benimle acil iletişim kurarsa çok sevinirim.
Yarış motosikleti taşıyabilecek araç!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)