Kenan Sofuoğlu'dan Bir Zafer Daha
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Motosikletindeki bayrağa ve motosikletindeki 54 sayısına kurban olayım senin
-
-
Kenan gerçekten çok başarılı. Bence bu sene şampiyonluğu garanti. İlk 8 motorda 5 motorun Honda olması ilginç. Geçen sene yeni R6 daha çok revaştaydı, bu sene herkes 600RR kullanıyor. Ama bence bütün iş pilotta
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
tebrikler kenan kupayı almadan gelmee
-
Kardeşimize çok teşekkürler...gururumuz olmaya devam ediyor
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
-
Bizim al-yıldızlı bayrağımızdan daha üstün tutulan ve daha büyük yapılmış olan sağ taraftaki yeşil bayrak,
Hangi ülkenin bayrağı?
Merak ettim.
Yakışmıyor
Kenan etrafındakilerle biraz konuşsa iyi olacak......
-
patriote adlı üyeden alıntı
Kendi kaskına da Atatürk yerine Fatih'i koyan birinin kendi isteğiymiş gibime geliyor benim
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
Fatih Sultan Mehmet
bizim tarihi bir değerimizdir.
Osmanlı figürleri de şık duruyor.
Ben ona karşı değilim.....
Bayrağımızdan daha büyük bayrak dalgalandırılması hem kanunen yasak, hem de ahlakan hoş değil.
Türk olmaktan ve Türk bayrağı dalgalandırmaktan utanıyorlarsa,
bunu açıkça söylesinler.
-
peki haklısınız ne diyeyim tebrikler ülkem bayrağın'dan büyük bir bayrağı sallanırken görmek bir anda açmadı içimi ama oda bizim atalarımızın'dan bir iz! saygı duyuyorum kenanı tabiki tebrik ediyoruz helal olsun onun için önemli olan yarışmak tabiki bir anda detaylara takıldık özür ........
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
-
boy adlı üyeden alıntı
Kenan gerçekten çok başarılı. Bence bu sene şampiyonluğu garanti. İlk 8 motorda 5 motorun Honda olması ilginç. Geçen sene yeni R6 daha çok revaştaydı, bu sene herkes 600RR kullanıyor. Ama bence bütün iş pilotta
Evet katılıyorum, özellikle de frenlemede çok başarılı diğer pilotlara göre.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
http://www.eurosport.com/supersport/...vid37941.shtml
yarisin yaklasik 3 dakikalik bir ozeti izlemek isteyenler icin
-
gecin bu bayrak polemigini, adam kazanmis marsimizi dinletmis orada, basarilar dilemekten ote muhabbetlere girmek cok sacma
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
-
Bizim al-yıldızlı bayrağımızdan daha üstün tutulan ve daha büyük yapılmış olan sağ taraftaki yeşil bayrak,
Hangi ülkenin bayrağı?
Merak ettim.
Yakışmıyor
o bayrak osman sançaklarından biri KENAN Kardeşimiz türk bayrağını defalarca o semalarda dalgalandırdı.AYRICA ZATEN HER KASKINDA SÜREKLİ BİR TÜRK BAYRAĞI VAR
Fatih Sultan Mehmet
bizim tarihi bir değerimizdir.
Osmanlı figürleri de şık duruyor.
Ben ona karşı değilim.....
Bayrağımızdan daha büyük bayrak dalgalandırılması hem kanunen yasak, hem de ahlakan hoş değil.
Türk olmaktan ve Türk bayrağı dalgalandırmaktan utanıyorsa,
bunu açıkça söylesin.
Bizde bağrımıza taş basıp
Sebastien Charpentier'i desteklemeye devam edelim....
Naapalım.
dünya pistlerinde bir Türk pilot yarışıyor diye seviniyorduk ama o bundan pek memnun değil herhalde......
bazı başarılaı alkışlamaktansa polimik haline getirmek daha kolayımıza geliyor galiba
-
Başarısını alkışlıyoruz.
Bayrağa saygısızlığı ise kınıyoruz.
Sizin için önemli olan bayrak değil yarış kazanmaksa,
Buyrun devam edin.
Kimseyle polemik yapma arzusunda değilim.
Bizim bir bayrağımız var.
Yeterli gelmiyormu?
Ayrıca yanındakilerle konuşsa iyi olacak diye yazmıştım.
Yani bu hareketi Kenan'a mal etmedim.
Video da da izledim.
Türk bayrağı ile dolaşmış.
Güzel bir şey....
Ama her milletten seyircini olduğu bir platformda,
o yeşil bayrak neyin nesi????
Ne anlatılmak isteniyor?
-
rayjay adlı üyeden alıntı
gecin bu bayrak polemigini, adam kazanmis marsimizi dinletmis orada, basarilar dilemekten ote muhabbetlere girmek cok sacma
haklısın ben kendi adıma özür diliyorum !zannedersem arkadaşımız'da iyi duygularla yazmıştır tabi gurbette olması bayrak özlemi ülke özlemi onun daha hassasiyetlke bakmasına sebebiyet vermiştir tahmin ediyorum..
kenan'ı gerçekten kutlamamız bağrımıza basmamız lazım .......
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
-
bence de sonuçta adam kazanmış...ayrıca osmanlı bayrağı bizim özümüz tabiki Türküz hepimiz,ama Avrupanın da Osmanlıyı arada bir hatırlaması ve hatırlatılması bence hoş olmuş..Belki eski zamanları hatırlarda Türk milletinin gücünü akıllarından çıkarmazlar,ve kaypak oyunlar yaparken bir daha düşünürler..Helal sana Kenan yürüü aslanım....
-
yarış kazanmak vesile amac o bayrağı orada dalgalandırabilmek.Elbetteki diğer bayrakları sallayanlarında en az bizler kadar milliyetçi olduğuna inancım tam
kaldıki sallanan bayrak ne yunan ne italyan bayrağı bizim kültürümüze yabancı olan birşey değil.
İstanbulda taksimin göbeğinde ne bayraklar sallandı sarılı yeşilli kırmızılı hiç burada yada başka birforumda buna isyan eden bir topigini göremedim
-
victor54 adlı üyeden alıntı
kaldıki sallanan bayrak ne yunan ne italyan bayrağı bizim kültürümüze yabancı olan birşey değil.
Evet sallanan bayrak Ne Yunan, Ne İtalyan, Ne de TÜRK bayrağı.
victor54 adlı üyeden alıntı
İstanbulda taksimin göbeğinde ne bayraklar sallandı sarılı yeşilli kırmızılı hiç burada yada başka bit forumda buna isyan eden bir topik göremedim
Ne demek bu?
Bize PKK destekçisi mi demek istiyorsunuz?
-
ben öğle bir şey söylemedim mesajı anlayan anlamıştır
sende öyle algıladıysan diyecek birşeyim yok
kenan kardeşimi tebrik ediyorum
[QUOTE=patriote;619137]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler