Dakar Fatihleri Yurda Döndü - Dakar 2007
Reklamlar
-
Reklamlar
-
helal olsun valla baska kelime yok
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
-
Süper Moderatör (BBRR)
o ödül ne len öle .. minnacık yazık len ismine yakışa büyüklükte bir ödül yapamamışlar .. ne o öle cep ödülü
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
BBRR adlı üyeden alıntı
o ödül ne len öle .. minnacık yazık len ismine yakışa büyüklükte bir ödül yapamamışlar .. ne o öle cep ödülü
en azından onu vermişler :D
motosiklete bin oğlum çünkü motosiklet hayattır!
-
Davetliydik ama gidemedik karşılamaya
-
helal olsun işte türkiyeeeee
[COLOR="Red"]UMUT DENEN ŞEY UMUTSUZLUK KORKUSU İNANÇ DENEN ŞEY YOKLUĞUN DUYGUSU[/COLOR]
-
Gerçekten ödül denen şey o resimde ki mi ?
güzel bakan , güzel görür.
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
abi ödülün ne önemi var ya o yarışa katılmak hayatta kalmak ödül bi kere hasta oldum kendimi dağlara mı adam diye düşünüyom Racing den ağır ağır enduro tarafına kaymaya baslıyom zaten :(
Tebirkler Teşekkürler .... Kutlu Torunlar ve Kemal Merkit
-
abi ödülün ne önemi var ya o yarışa katılmak hayatta kalmak ödül bi kere hasta oldum kendimi dağlara mı adam diye düşünüyom Racing den ağır ağır enduro tarafına kaymaya baslıyom zaten :(
Tebirkler Teşekkürler .... Kutlu Torunlar ve Kemal Merkit
bir gün herkes endurocu olucak
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bart üzgünüm Asla ben endurocu olmicam
-
arkadaşlar biraz eleştirisel yazıyorum...
Koskoca DAKAR organizasyonu ve verilen ödül benim bilgisayarımın mause kadar ve para ödülü de cabası... DAKAR dan bahsediyoruz... Enduronun kalbinden bahsediyoruz ve hiç te tatmin edici bir ödül değil ama... neysee...
Türk bayrağını en iyi şekilde DAKAR da dalgalandırdığı için Kutlu Torunlar ve Kemal Merkit En içten şükranlarımı sunuyorum.. Başarılarının devamını diliyorum...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
-
Tebrikler ve başarılarının daha iyi derecelerde devamını diliyorum.
bazı arkadaşlar için; ödülün ebatı değil "anlamı" önemlidir.
İNSANOĞLUNUN İCAT ETTİĞİ EN GÜZEL ŞEY MOTORSİKLETTİR...........
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu şahıslar motosiklet tutkusuyla doğmuşlar eminim bebekkende 20 cclik tekerlikli kundaklarda başladılar bu sevdaya
-
Hayır motosiklet geçmişlerine bakarsanız ikisinde çok geç basladılar.
-
Serpico adlı üyeden alıntı
Tebrikler ve başarılarının daha iyi derecelerde devamını diliyorum.
bazı arkadaşlar için; ödülün ebatı değil "anlamı" önemlidir.
tabiki anlamı çok büyük orada türk bayrağını taşıyan kişiler. fakat bu kişilerin de bir bütçeleri var.
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
-
bize bu sevinci yasattikleri icin ikisinede cok tesekkur ediyorum
ayrica kemal merkit ile tanismak istiyorum.lutfen forumda onu taniyan varsa bana yardim etsinler tanismak icin
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler