Körfez Pisti hıza doydu..
Reklamlar
-
Admin
Türkiye Motosiklet Federasyonunca (TMF) organize edilen Avrupa-Balkan Süpermoto ve Türkiye Pist Şampiyonası 5. Ayak Yarışları, Körfez Pisti'nde yapıldı..
Süpersport A kategorisi'nde Sinan Sofuoğlu birinci, Tolga Uprak ikinci, Barış Tok da üçüncü oldu.
Süpersport B kategorisi'nde Berk Gündaş birinciliği, Tolga Hadımoğlu ikinciliği, Aydın Altındağ üçüncülüğü elde ettiler.
Süpersport C kategorisi'nde, birinciliği Sertaç Terzi, ikinciliği Sarp Başak, üçüncülüğü Bülent Toktaş, Süperbike A kategorisi'nde ise birinciliği Doğan Tanrıkulu, ikinciliği Halil Fıstık, üçüncülüğü ise Yasin Doğanlı kazandılar.
Diğer kategorilerde ilk üç dereceye giren sporcular ise şöyle:
Süperbike B : 1. Tümay Razgatlıoğlu, 2. Özgür Gerçel, 3. Hakan Mete Kutay
Honda Cup : 1. Sarp Can Sakız, 2. Uğur Ece, 3. Bahadır Kayalıoğlulları
TMF Cup : 1. Sinan Sofuoğlu, 2. Tolga Uprak, 3. Barış Tok
Avrupa Süpermoto Şampiyonası SM 250 : 1. Gyorgy Kokenyesi, 2. Alexander Georgiev, 3. Jan Vodochodsky
Avrupa Şampiyonası SM 450: 1. Beno Stern, 2. Jerney Gomboc, 3. Kalin Kulev
Balkan SM 250 : 1. Alexander Georgiev, 2. Şakir Şenkalaycı
Balkan SM 450 : 1. Teodor Potev, 2. Kalin Kulev, 3. Peter Gagyi
Balkan SM 1300 : 1. Evren Alkan, 2. Aliyen Sarafyan, 3. Yasin Işık
Süpermoto Türkiye A kategorisi 1. yarışı: 1. Şakir Şenkalaycı, 2. Ahmet Koç, 3. Kemal Kayadan
Süpermoto Türkiye A kategorisi 2. yarışı: 1. Şakir Şenkalaycı, 2. Ahmet Koç, 3. Kemal Kayadan
Süpermoto Türkiye B kategorisi 1. yarışı: 1. Aliyan Sarafyan, 2. Yasin Işık, 3. Evren Alkan
Süpermoto Türkiye B kategorisi, 2. yarışı: 1. Evren Alkan, 2. Yasin Işık, 3. Aliyan Sarafyan
Balkan Superpole SM 250/SM 450 kategorisi: 1. Beno Stern, 2. Malcolm Schneider, 3. Kalin Kulev
Reklamlar
-
-
şu start finish düzlüğünün yanında yarış bittikten sonra arkadaşlarına stoppie ile hava yapmak isterken tepe taklak düşen komedyenin resmi yok mu? millet acaip güldü. ne gerek var madem bilmiyosun bu işi yapma değil mi?
==============================
-
@richy
şu start finish düzlüğünün yanında yarış bittikten sonra arkadaşlarına stoppie ile hava yapmak isterken tepe taklak düşen komedyenin resmi yok mu? millet acaip güldü. ne gerek var madem bilmiyosun bu işi yapma değil mi?
Yaa sorma bu gibi pozları yakalamakta üstüme yoktur ama onu kaçırdım. Olaydan sonra çektiğim fotoğraf aşağıda. Herif harbiden komedyen yani. Madem motor kullanmayı bilmiyorsun yarışta işin ne? Bari önceden kimse yokken adam gibi stoppie çalış da o kadar kalabalığa rezil olma di mi?
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
abi adam kendine sonunculuğu yediremedi pite girdi ön frene fazla basınca takla attı. bu yarışta da çok saçma kazalar meydana geldi.ALLAH MOTORCULARI KORUSUN
Motora Çok ÜzÜldÜm Ama Taklayi Hak Etmİyodu
-
@boy
tam uçarken yakalasaymışsın keşke
demek senin hemen yanındaymışım ben de o kattaydım o anda.
tek elle bile güzel resimler almışşsın paylaşım için teşekürler.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
Arkadaşlar 15 Ekim 2006 Pazar günü yani bu haftasonu da yarış var İzmit körfezinde. Ben büyük ihtimalle yine orada olacağım. Bilginize...
-
-
-
kardeşim saolll,resimler süperrrr 61 nolu yarişcı süperdii,ama adamların imkaanları varr,aynı imkanlar bizdede olsa bizde onlardan geri kalmayız merak etmeee,örnek veriyim kenan sofuoglu
-
@evrennn
61 nolu yarişcı süperdii,ama adamların imkaanları varr,aynı imkanlar bizdede olsa bizde onlardan geri kalmayız merak etmeee
O konuda hiç şüphem yok zaten abicim. Tamamen imkan meselesi. Senim sürüşünü de çok beğeniyorum. Herkes neyin ne olduğunu biliyor merak etme. Ben de yarışa girmek istiyorum biliyorsun. Seneye kendi imkanlarımla girmeyi düşünüyorum. Türkiye her konuda olduğu gibi motorsporları konusunda da diğer ülkelere göre çok geride. Pistlerin, organizasyonların durumundan bu anlaşılıyor. Umarım zamanla daha iyi olur imkanlar.
-
gir tabii yarişlara, cok büyük paralar gerekmiyo biliyosun, bu zevki yaşamalısın
-
necdet adlı üyeden alıntı
bende oradaydım tek kelimede muhteşem bir gündü dönüşte motorumun suyunu çıkarttım
herhalde etkilenmiş olmalıyım
necdet abi o fotograftaki alt kattan bakan kırmızı şapkalı kişiyi sana bezettim doğru mudur?
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
doğrudur kardeşim bende hondanın şapkası vardı o gün
-
bu düşüşle ilgili olarak olayı kameraya çeken arkadaşım tam net yakaladı.onunla irtibata geçip kısa sürede bu video dan resmi buraya aktaracam bunu unutmuştum.olayın peşindeyim.çok güldük bu duruma.
-
mehmet sökmen bey de benim fotoğraflarım varmı acaba??? ben superbike dan 72 numara..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler