Pınarbaşı'nda Tolga Uprak birinci oldu.
Reklamlar
-
Admin
Motosiklet Türkiye Pist Şampiyonası'nın Pınarbaşı'ndaki İzmir Yarış Pisti'nde yapılan 4. ayağında Tolga Uprak birinci oldu..
Supersport Grup A'da Tolga Uprak, Yamahası'yla birinciliği elde etti. Yine Yamaha ile yarışan Sinan Sofuoğlu ikinci, Honda ile yarışan Barış Tok üçüncü sırada yer aldı.
Genel klasmandaysa, Barış Tok ilk sıradaki yerini korumayı başardı.
Diğer yandan Süper Bike yarışlarında motosikletten düşerek yaralanan Aykut Üçüncü, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.
Sıralamada turlarında en iyi dereceyi elde eden sporcu olan Üçüncü'nün kalça kemiğinde kırık olduğu, hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.
Diğer yarışlarda birinci olan sporcular şöyle:
Süpersport Grup B: Eray Altıntaş (Honda)
Süpersport Grup C: Sertaç Terzi (Yamaha)
Süpermoto A: Şakir Şenkalaycı (Yamaha)
Süpermoto B: Evren Alkan (Husquarna)
Super Bike : Kadir Nas
Honda CBR 125 Cup: Sarp Can Sakız
Reklamlar
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Yarış çok mükemmeldi, organizasyon çok güzeldi. Fakat, gördüğüm o ki; o pisti bi düzene sokamamışlar...
Orta alanın çim yapılması, yol çıkışlarına tekerlek korumaları koyulması,tribünlerin en üstünün kapanması vb. eksikleri HALEN devam etmekte...
Umarım bunun bir çaresi bulunur, ve sorun en kısa zamanda çözülür.
-
off yaaa
allah kahretsin ki dün ben çalışıyodum ve o yarışa gidemedim yaa çok sirinlendim şimdi
-
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
mondial110, ben yarışa belirli sebeplerden dolayı otobüsle gitmek zorunda kalmıştım, piste ulaştığımda yemin ederim içimden;
" bu evlerde oturmak varmış " geçirdim... Çok şanslısın bak, ne 5 ytl giriş ücreti verdin, ne yemek sıkıntısı, ne güneş ne de başka bir şey.. Valla sen V.I.P.'ten izlemişsin..
-
teşekkürler errsin görsem seni de davet ederdim :D
-
-
-
arkadaslar dun gece aldığım bi habere gore bu hafta sonu olacak yarış ertelendii
tmf 'ye dilekce veren sakir bu hafta sonu kross avrupa sampiyonası olduğunu bildirdii ve yarışş ertelendi.
kesin olmamakla birlikte ertelenen izmir pistii onumuzdekihafta sonu hazerfana alındıı gelişmelerden haberdar ederimm
GERİ GERİ KOŞMAYA BENZER BU HAYAT BİRAZ YAVAŞ TAKILMAAAA:bounce:
-
ben pınarbaşı pistin kapısına kadar geldim..
ama istanbul a dönmem gerekiyordu yarışları izleyemedim..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler