Tebrikler Sofuoğluna. Arkadaşlar bu yarışları tv'de seyretme imkanımız yok mu?
Tebrikler Sofuoğluna. Arkadaşlar bu yarışları tv'de seyretme imkanımız yok mu?
Yarışın lokal saatlerini ve hangi kanallarda yayınlanacağını organizasyonun resmi sitesinde bulabilirsiniz ,
http://www.worldsbk.com/indext.html
onun dışında ,
Digitürk , 71. Kanal , Eurosport
KabloTV , Eurosport
Hotbird , şifresiz Eurosport kanalları , MotorsTV ve ABMOTORS kanalları
bu kanallarda da yarışı canlı takip edebilirsiniz ... bu arada eklemekte fayda var zaman zaman MotorsTV ve ABMOTORS kanalları yarışı canlı yayınlamıyor , başka bir organizasyonla çakıştığı için ancak Eurosport düzenli sezon başından beri canlı yayınladı .
Sofuoğlu ödülü alırken ,
Caffe La Notte / Suadiye Çınarlı Sokak
Kenan'ın Moto GP ye çıkması gerekir eğer çıkamassa yazık olur onca emeğe, kendisini candan gönülden kutluyorum.
''her şey zehirdir,mühim olan dozdur.'' kızıldereli atasözü
Alttan Motorgaçli Çifttekersel Dengelik Götürgeci.
sevindirici bir haber daimini GP de gormek dilegi ile ama kolay degil
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]:) [/FONT][/COLOR] [email]mikailoguzhan@msn.com[/email] (dileyen ekleye bilir)
Assen pistini gp500 den bilirim,cok zor pist.Acikcasi hic beklemiyordum, 2 ay oncesine kadar butun yarislarini izledim Kenan'in bunu kacirmam cok koydu :(
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Lütfen artık birileri şu gençleri görüp medyada yer versin artık.Lütfen hep birlikte baskı yapıp bu başarılardan herkesi haberdar edelim.Bıktık artık sonunculuğu başarı!! imiş gibi gösteren motorsporu programlarından.Milli marşı reklam için bile olsa asıl hakeden Sofuoğlu gibilerdir.
Harcanıyor burada, F1'e alalım.
Başarılarının devam etmesi dileğiyle. MotoGP'de bir Türk pilot... Süper olur, olacaktır (Spor deyince aklımıza sadece futbol gelmediği zaman).
May the Force be with McLaren Mercedes
imkansızlıklara ramen derece yapman türkiyedeki krdeşlerine idol ve örnek olman çok hoşşşşşşşşşşşşşşş.....başarılar kenan
MOTOSİKLETTE DOĞUNUN YÜKSELEN SESİ:bounce:
bu yarışı kaydetmiştim isteyenlere verebilirimde 2 turlu yarış oldu ama neyse ikinci startta kendini sıkmadı 3. bitirdi arkadaki takım arkadaşına yol verdi inşallah moto gp şampiyonluğunuda görürürz
Tebrikler Başarılarının Dewamını Diliyorum
[B][U]motosiklet.net@hotmail.com[/U] [/B] (İsteyenler Ekleyebilir) :cat:
Helal olsun TV'den yarismayi izliyordum, yarisin sonun 1 numara karsisinda Turk bayragi cok gururlandirdi beni. Ayrica Milli marsimiz caldi. Moto GP'de gormek dilegiyle basarilar.
[b]***BIR GUN BENDE ESECEGIM...[/b]
selam arkadaşlar bir kanuni racer 200 sahibiyim yaklaşık 3 ay oldu sayılır ve bu moto hakkında görüş yada bilgilerinizi benimle paylaşırmısınız bu arada herkese selamlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)