Toprak Razgatlıoğlu WorldSBK tarihinde yarış kazanan ilk Türk oldu
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
İzlemek isteyenler için eurosport 1 saat 6'da yarışın tekrarını verecek.
Shrieker adlı üyeden alıntı
Bu sefer harbiden asabilirsiniz.
Sonunda bir Dünya Şampiyonası en üst kategori yarışında İstiklal marşımızı duymak nasip oldu.
Büyük tebrikler Toprak. İnşallah ileride şampiyonluğu da alırsın.
-
Boynuz Kulağı geçiyor.
Tebrikler Kardeşimize...
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
-
Helal olsun Tebrik ediyorum
-
-
-
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
link var mı arkadaşlar
https://www.youtube.com/watch?v=vh8R9DTKKWA
Yamaha YBR-125 2008/Honda DYLAN 2008/Honda CBF-150 2011/Kawasaki ER-5 2005/Yamaha fazer8 2011/YAMAHA YZF R1 2010/YAMAHA YZF R1 2014/HONDA CBR 1000RR 2014+YAMAHA YBR-125 2012
-
Canlı izleseydim yetişemez derdim son 2 tur kaldığında birinciye. Gerçekten çok güzel kapatmış arayı. Umarım çok daha iyi başarılarla bizi gururlandırmaya devam eder.
-
2. yarış bugün saat kaçta? Bilgisi olan var mı?
-
Toprak az önce koşulan kısa sprint yarışını (superpole race) 16. sıradan başlayıp kazandı. 10 turluk kısa yarışta daha turların yarısı bitmeden 3.'lüğe çıkmıştı bile. Ki geçtiği adamlar amatör kulüp yarışçıları değil, dünya şampiyonları. Bu yarış, bugün koşulacak 2. yarışın da başlangıç sıralamasını belirlediğinden Toprak Dünya Superbike'da ilk defa bir yarışa 1. cepten başlayacak
2. yarış TSİ 15.00'da koşulacak.
-
Tebrikler, gurur duyuyoruz.
-
Gurur verici. Tebrik ediyorum.
-
Toprak düştü geçmiş olsun. Bautista da yarış dışı. Nazara geldi ya da bu kadar birinciliği kaldıramadı. İnşallah alışır zamanla
-
Toprak 2. yarışın ilk turunda düştü malesef :(
Bautista'yı yanında götürüp, Rea da yarışı alınca sezon bitimine 2 ayak kala 5 kez üst üste Dünya Şampiyonu olmuş oldu.
-
Moderatör
-
Motosiklet Eğitmeni
Toprak iyi. Ayağında biraz arıza var.
Ayrıca soranlara selamı da var.
Rea 5. Kez şampiyon oldu.
Bugün tribünlere baktığımda gördüğüm şey şu ki Rea her millettin sevgisini kazanmış.
-
yazık olmuş, gurur verici bir durum yine de.
İlerde umuyoruz büyük işler başaracaktır.
Abi dediği o cok sevdiğiniz orta yaşlı olup cocuk ligi şampiyonu tipin nazarı değmiştir.
-
Rea'yı severim, bir gün bir Türkün onu böyle geçeceğini düşünmezdim. Zevkle izledim. Umarım bizim için sıkça görülecek anlardan birisini yaşamışızdır. Böylece Toprak giderek daha iyilerine sahip olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:46 ----------
Yani SBK sıralama linki şuna bakın. Alex Lowes ve Van Der Mark'ın hemen arkasında, Chaz Davies, Marco Melandri, Haslam ve Tom Sykes'ın üstünde bir Türk var!!!
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)