Sofuoğlunun Genç Yetenekler Projesinin Startı Akyazıda Verildi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Zaten okul dedikten sonra hangi tür okula gideceğini baştan anlamıştım.
neyse; ayrımcılığa gerek yok. Evet eski bir motosiklet şampiyonu olarak güzel çalışıyor.
Umarım arada milletvekili olarak da çalışır.
-
Site ne bulamadim bilen var mı
-
EUOGLU adlı üyeden alıntı
Site ne bulamadim bilen var mı
https://www.akyazi.net/sofuoglu-proj...rdi-36385h.htm
-
Meclisin alayı meclis koltuklarında sızıp kalırken en azından kendi kulvarında bir şeyler yapmaya çalışıyor.
Her ne kadar yaptığı iş mv. olmasıyla alakasız görünse bile mv. olmasının bu işlere katkısı çok, en basitinden ele alsak, devlet gözünde sözü dinlenir oldu.
Ne diyelim, insanların gözünde oluşmuş negatif "Motorcu Profilini" ancak yeni nesile düzgün şekilde öğreterek bitirebiliriz.
Yeni nesil doğrusunu bilirse yanlış bilen mevcut nesil zamanla ölerek tükenecektir zaten.
Hani İlber hocanın "Çok cahilsin keşke ölsen" muhabbeti işte.
Cehalet sınırlarını aştıysa, ancak ölerek biter.
-
Gietti17 adlı üyeden alıntı
Bahsettigim basvuru sitesiydi.
-
Motosiklet Eğitmeni
-
İstanbulun trafiği çözülmez, 5 kişilik arabayı yanlız kullanmakda cebimizde pul para bırakmaz.
Bunu gelecek nesillere öğretip eğitilmesi gerek. Buna doğrudüzgün ve spor amaçlı başlamak, gayet mantıklı. Başlarında idol edinecek biri varken.
Tıkanıyoruz, nefesimiz kesiliyor, haraket edecek alan bırakmıyoruz. Mahalledeki 10 arabayı kaldırsan, yerine bir çocuk parkı yapabilirsin. Teneke dünyanın zorluycak birtarafı bile kalmadı. Hele yaşanan merkezleşmede.
Bencede iyi bir çalışma. Yamaha gibi bir sponzorda destek çıkıyorsa, ne mutlu ne mutu bize ve geleceğimize.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:11 ----------
Artı ilerde Spor ve Eğitim Bakanı için en iyi aday.
Belki o zaman motosikletcilere daha dikkat ederler. Saygı ve selamlarla...
-
yalakalık beceri ister , adam becerikli :D zeki adam la
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)