Kawasaki'den 125cc'lik 2 yeni model geliyor!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Fiyat olarak en az 25.000TL olur maalesef. Kawasaki çok özel bir marka ancak maalesef TR de hem distribütör hem de fiyat noktasında puan kaybediyor.
-
benim dominardan pahalı olur
-
-
O egzozu biraz daha uzatın ucunada park sensörü koyun
-
doğru hamle. Seneye 30 binin altında 250 lik kalmayınca bunlara binilecek mecbur. Bunlar 30 un altında kalır mı o da var tabi
-
30.000 TRY hayırlı olsun.
-
20 bin tl den aşşağı olmaz sermayesi kurtarmaz.
-
gereksiz pahalı bir motor olacağı kesin. 3500 euro olacaktır fiyatı büyük ihtimalle. satacakları motor sayısı bir elin parmak sayısını geçmez diye düşünüyorum. bir de farda kullanılan malzemenin kalitesini düzeltmişlerdir umarım elek gibi oluyor 2-3 sene sonra
-
Çok güzel olmuş hatta z125 e hayram kaldım ama malesef Türkiye’ye geliceğini sanmıyorum gelsede 250cc parasına gelir 25k gibi saçma bir rakama 😓
-
Alan olur illa ki, şu ana kadar sadece çapada 3 tane ninja 400 gördüm
-
egzoz ateş ediyor lazer silahı
-
O egzozlarla o kadar para vermişken ben Ateş atması için benzin bağlarım oraya. Arada şenlik ateşi olsun. Lakin Kawasaki her zaman kalite benim için. Kawasaki'nin adını bilmeyen yok memlekette. Eskiler bir Jawa bir Kawasaki diyorlar
-
Bence direkt 50cc üretimine geçsinler. Türkiye'de pazarın parlayan segmenti 50cc sonuçta. Lansmanda da "Aslında 500cc idi, atacak 6 sıfır bulamadık, biz de tek sıfırı atıp 50cc yaptık." deyip alkış alsınlar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)