Moto2 Yarışlarında Görülmemiş Olay ! Rakibini Neredeyse Öldürüyordu.
Reklamlar
-
San Marino'daki Moto2 yarışı esnasında rakibi Stefano Manzi'nin fren kolunu çeken Romano Fenati diskalifiye edildi. İtalyan sürücüye iki yarış ceza geldi. Takımı Marinelli ise Fenati'nin kontratını feshettti.
Motosiklet yarışlarında daha önce eşine rastlanmamış bir görüntü, San Marino’da koşulan Moto2 yarışında izleyenleri şaşkına çevirdi. Gözlerine inanamayan seyirciler, Stefano Manzi’nin büyük bir kaza yaşamasına neden olması muhtemel Romano Fenati’nin hareketini şaşkınlık içinde izlediler.
Mourinho güvenlik şeridinin üzerinden atlarken düştü
Yarışta 225 km hızla giden Stefano Manzi, bir anda yanına yaklaşan Romano Fenati’nin hareketi ile neye uğradığını şaşırdı. Önce motosikletin hakimiyetini kaybedecek gibi olan Manzi, daha sonra güçlükle toparlandı. Rakibi Manzi’nin frenine asılan Fenati, rakibinin neredeyse ölümcül olabilecek bir kaza yaşamasına neden olacaktı. Yaptığı affedilemez hareket sonrası diskalifiye edilen Fenati, ayrıca iki yarış da ceza aldı.
The Marinelli takımı, Fenati'nin kontratını feshettiğini duyurdu.
Reklamlar
-
2 gündür bu görüntüye denk geliyor, cezası ne oldu diye merak ediyordum. saçma sapan bir ceza vermişler.
-
gördüm bunu, çok şerefsizce bi hareket. yalnız öteki çok çok iyi toparlamış.
-
Böyle insanlara 2-3 yıl yarışa girmeme cezası verilsin tekrarlanırsa lisanslarına el koyulsun sonuçta ölüme kast edilmiş.
Atatürk “Ben Sporcunun Zeki, Çevik ve Aynı Zamanda Ahlaklısını Severim.”
-
kill switch(adı yanlış olablr)'i gördüm de(yarışta değil); bu kadar kalleşcesini görmemiştim.
-
Romano Fena-ti
fena çok fena.
-
Bedenini bilmem ama, ruhu tam bir onun bunun çocuğu bir insanmış...
Yalnız ama Kafası Rahat Adam...
-
sanki mevzu kişisel bir olay gibi.Birbirleriyle olan geçmişine incelemek lazım.Alenen cana kasıt bir hareket.Bence yarışlardan komple men edilmesi lazımdı.
-
bu işin şakası kakası yok baya baya ölümle dahi sonuçlanabilirdi
-
motorsports camiasına hiç yakışan bir hareket değil. kendisinin bu kadar tepkiden sonra tekrar yarışlara çıkmaya yüzü var mı merak ediyorum.
-
olayın öncesi ve sonrası .. Genç arkadaş hırsına yenik düşmüş. Zaten takımı en ağır cezayı vermiş. Moto 2 de bir pilotun takımdan kovulması demek zaten yarış kariyerinin sonlandırıldığı anlamına gelir. Artık yarışmak istese bile bir takım bulamayacaktır.
-
nasıl da dokunmuş öyle mini çakal.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:04 ----------
hareketin aynısını geçen hafta bizim küçük velet yaptı. önümde oturuyordu sümbül. normal hızda giderken sen tut benim ön freni çek! aklım çıktı aklım. zor toparladım yemin ederim.
-
neden yani sadece bir hırs için bir insanın hayatını almak ?
Allah korumuş.
-
Romano'nun VR46 Racing'de yarışırken başka bir yarışçıyı hareket halindeyken tekmeleme olayı vardı. Sonrasında VR46 Racing'ten kovulmuştu sanırım. Bu olay son vukuatı oldu. Hem mevcut takımından, hemde seneye yarışacağı MV Agusta Forward Racing takımı tek taraflı anlaşmayı feshetmiş. Romano Fenati için yolun sonudur. Artık evinde oturup yarışları koltuğunda izleyebilir.
-
Adam kendi internet sitesinde özür yazısı yayınlamış. Bakalım affedilecek mi
-
Senin ben hırsına,kalbinin kötülüğüne tokmaklayayim kodumun aveli
-
Bizde bir Lugano vardı, bu onun Moto2 versiyonu.
-
nasıl da sinsice sıkıyor? inanılır gibi değil!
-
Kısasa kısas ona bi istiklal marşı okutturulmalıydı yarış bitince...eskiler bilir.
-
Pis herif. Kariyeri bitti. Artık hiçbir yerde takım bulamaz. İyisi mi Türkiye'ye gelip milletvekili olsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)