Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar İddialı !
Reklamlar
-
Başkan Uçar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türk sporcuların yurt dışına çıkıp yarışmaktan çekinmediklerini vurgulayarak, "Bunu her branşta görebiliyoruz. Özellikle pist branşında başarılı sporcularımız var. Milli takımlar kaptanımız Kenan Sofuoğlu’nun önderliğinde Toprak Razgatlıoğlu Dünya Superbike’ta, Deniz ve Can Öncü kardeşler Dünya Gençler Şampiyonası’nda, Ali Efe Yeğin Avrupa Superstock1000 Şampiyonası’nda mücadele ediyor. Her bir sporcumuz ödül kürsüsüne çıkacak güç ve tecrübeye sahip." değerlendirmesini yaptı.
Afyonkarahisar büyük organizasyona hazırlanıyor
Bekir Yunus Uçar, 1-2 Eylül tarihlerinde Dünya Motokros Şampiyonası’nı (MXGP) Afyonkarahisar’da yapacaklarını, bu kapsamda hazırlıkların sürdüğünü ifade etti.
Başkan Uçar, şöyle konuştu:
"Afyonkarahisar Belediyesi ile milyonlarca takipçisi olan MXGP’yi en iyi şekilde düzenleyeceğiz. Sadece bir yarış olmayacak, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile başlayacak bir festival de yapacağız. Birçok ücretsiz aktivitenin yanında popüler şarkıcılar da konserler verecek. Yılın en büyük etkinliğini Afyonkarahisar’da yapacağız. Bunun için Kültür ve Turizm Bakanlığı ile hem yurt dışı hem de yurt içi tanıtımları birlikte yapıyoruz."
Reklamlar
-
TMF yarış organizasyonları dışında herhangi birşeyle ilgilenmiyor mu? Bilmediğimden soruyorum. Sanırım motosiklet üzerine T.C. devletinin resmi muhatabı olan tek kuruluşu. Websitesindeki hedefleri arasında şöyle bir ibare var:
"Motosiklet ve otomotiv sektörlerinin, ilgili yan sanayinin büyümesine yardımcı olmak.
Ülkemizde ve özellikle metropollerde motosiklet kültürünün ve kullanımının gelişmesine yardımcı olmak... Sonucunda metropollerde orta ve uzun vadede yaşam kalitesi üzerinde çok yönlü iyileşme sağlamak."
Bu konuda herhangi bir çalışmalarının olduğunu göremedim, zannetmiyorum da. Son 3 yılda motosiklet fiyatları %100 zamlanmışken, motosikletler için otomobilden daha fazla kasko bedelleri talep edilirken, neredeyse otomobil sigorta bedelleri kadar sigorta bedeli varken, MXGP düzenlesen ne olur hatta MotoGP' yi getirsen ne olur... Toprak, Can ve Deniz zaten kendi çabalarıyla yarışıyorlar. TMF' nin maddi anlamda herhangi bir desteği/sponsorluğu olduğu da tartışılır.
-
tmf: diriliş çekimleri sonrası konuşan bekir yunus uçan ,
afyonun fethinden sonra ....
-
40 senedir tmfnin bu ülkedeki motosiklet kullanıcıları için hiçbirşey yaptığını duymadım. Türkiye motosiklet federasyonu ama düne kadar yarışların tamamı yurt dışında yapılıyordu ki hala çoğunluğu öyle. Hatta bir dönem change işlemi mi yapıyorlar acaba diye baya düşündüğüm olmuştu. Düşünün motoron etkinliğinde girdiğim istanbul park pisti tmf adına hiç bir organizasyona izin vermiyorlarmış ...Bununda altında birşey vardır illaki
-
The Dude adlı üyeden alıntı
tmf: diriliş çekimleri sonrası konuşan bekir yunus uçan ,
afyonun fethinden sonra ....
yemin ederim diriliş oyuncu kadrosuna mı girdi başkan yazaktım ilk yoruma forum sakinleri taş atarlar diye dememiştim :D
Yamaha YBR-125 2008/Honda DYLAN 2008/Honda CBF-150 2011/Kawasaki ER-5 2005/Yamaha fazer8 2011/YAMAHA YZF R1 2010/YAMAHA YZF R1 2014/HONDA CBR 1000RR 2014+YAMAHA YBR-125 2012
-
Haberin içeriği neyse de başkanın bıyıklar ateş ediyor, ruhumdaki apaçi ortaya çıktı ve istemsizce dedi ki "façaN yhaNshıN qharşiM"
işin esprisi bir tarafa, dilerim böyle bir etkinliği yapabilir, kendisine başarılar.
-
nereye dönersen dön popon arkanda kalir..
-
admin adlı üyeden alıntı
Başkan Uçar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türk sporcuların yurt dışına çıkıp yarışmaktan çekinmediklerini vurgulayarak,
Türk sporcular neden yurt dışında yarışmaktan çekinsinler? Adamların zaten işi bu. Yarışmayacak olsalar gidip başka meslek yaparlardı herhalde.
-
Başkanın kaşları fazla inceltmişler. Ne yapıyor gerçekten tmf, Sporcuları küstürmekten başka?
-
durup durup gülüyorum...
Bu adam bu hale nasıl geldi diye ..
Adamın ismini google yazın binbir surat ayhan gibi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)