Ali Efe Avrupa Şampiyonu Oldu..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
-
İki satır yazmadınız tebrikler forum..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
Tebrikler kardesimize..Basarilarinin devamini dilerim.
-
Tebrik eder, başarılarının devamını dilerim de; bu bmu’nun ne olduğunu yazsalarmış iyiydi?
-
Tebrikler ve teşekkürler Ali Efe.
Başarılı gençlerimizin sayısının artması ve bizleri daha çok gururlandırmaları dileklerimizle.
-
Tebrikler Ali Efe.Başarılarının devamı dileğiyle
-
Böyle racingci olsun canımı yesin.
Adamsın Ali Efe, Allah yolunu açık etsin, tekerine taş değmesin kardeşim.
-
hachiko adlı üyeden alıntı
İki satır yazmadınız tebrikler forum..
zorla yorum yazmak zorundamı forum ? Çok samimiyetsiz geldi gerçekten yaptığınız reklam. Paylaşım yapılmış beğenenler içinden gelenler destekleyenler zaten yorum yapıyor. Zorla yorum istemek nedir ? Arkadaşın bu başarısına rağmen tanınmamasına çokta şaşırmamak lazım. Abisi kardeşi babası dayısı olabilirsiniz, bu tabiki normal. Fakat bu şekilde bir ego ile fazla yol gidemeyebilirsiniz.15 Senedir motosiklet kullanıyorum ne gördüm ne duydum.. Önce sevgi ve saygıyla türkiyeye adımızı duyurmak ardından dünyaya duyurmak çok daha sağlıklı olur. Burada ilk paylaşımı gördüğümde ne güzel temiz ve başarılı bir arkadaş dedim fakat altındaki yorumunuzu tekrar görünce demekki dedim yanlış yönlendirmeler ve pazarlama sonucu ismini kimse bilmiyor. Kolay gelsin.
-
Maşallah.
-
Teprik ederim Ali. İnşallah hedeflerine ulaşırsın bizde gururlanırız. Tekerin düz bassın
-
Helal olsun. Başarılarınızın devamını dilerim. Gurur duydum.
-
MahmutBiner adlı üyeden alıntı
zorla yorum yazmak zorundamı forum ? Çok samimiyetsiz geldi gerçekten yaptığınız reklam. Paylaşım yapılmış beğenenler içinden gelenler destekleyenler zaten yorum yapıyor. Zorla yorum istemek nedir ? Arkadaşın bu başarısına rağmen tanınmamasına çokta şaşırmamak lazım. Abisi kardeşi babası dayısı olabilirsiniz, bu tabiki normal. Fakat bu şekilde bir ego ile fazla yol gidemeyebilirsiniz.15 Senedir motosiklet kullanıyorum ne gördüm ne duydum.. Önce sevgi ve saygıyla türkiyeye adımızı duyurmak ardından dünyaya duyurmak çok daha sağlıklı olur. Burada ilk paylaşımı gördüğümde ne güzel temiz ve başarılı bir arkadaş dedim fakat altındaki yorumunuzu tekrar görünce demekki dedim yanlış yönlendirmeler ve pazarlama sonucu ismini kimse bilmiyor. Kolay gelsin.
Merhaba ben teke efe kardeşimdir kendileri..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
Allah yolunu açık etsin. Tebrik ederim...
Her ne olursa olsun, kim ne dediyse desin, bayrağımızı dalgalandıran bir insanı tebrik etmek ZORUNDAYIZ. En azından ben bunu kendime borçlu hissediyorum.
-
Bu adamın yarıştığı Avrupa Şampiyonası hangisi ? Yarışmak istediği Dünya Şampiyonası hangisi ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)