Kenan Sofuoğlu sezonun 6. yarışında birinci oldu
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Geçen seneye kadar uzun yıllar boyunca canlı olarak TV karşısında izlediğim yarışlarını artık izlemiyorum. Artık şu çaylaklar liginden sıyrıl ve er meydanına çık Kenan. Boşver SBK'da 6. ol, boşver MotoGp'de 8. sırada gel, biz savaşını izleyelim, heyecanlanalım Kenan.
-
•KENAN SOFUOĞLU 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 TR
2.Lucas Mahias.
3.Jules Cluzel.
•Toprak Razgatlıoğlu ve SOFUOĞLU nu tebrik ediyorum.
Razgatlıoğlu, "İngiltere Donington pistinde Kenan Sofuoğlu abimden sonra bende birinci bitirerek İSTİKLAL MARŞIMIZI çaldırdım. Genel klasmanda liderliğe yükseldim. RABBİME şükürler olsun 2 birincilik ile ülkemize dönüyoruz. Destekleyen herkese teşekkür ederim" dedi.
-
Motosiklet Eğitmeni
Kenan ve Toprak çok rahat ve açık ara kazandılar.
Kenan'ın yarış bir kez durdu ve bu iyi yer kapmış ve iyi giden Cluzel için kötü oldu.
Doğrusu onun yerinde Mahias'ın olmasını isterdim. Bu çocuk yarıştıkça pişiyor bu performansla devam ederse Kenan'ın arayı kapatması zor olacak.
Toprak'ın yarışında da en büyük rakibi Rinaldi düştü. Bu da Toprak'ı liderliğe oturttu.
Umarım böyle devam eder.
-
COQ adlı üyeden alıntı
......Mahias.......Bu çocuk yarıştıkça pişiyor bu performansla devam ederse Kenan'ın arayı kapatması zor olacak.......
bizimki senelerdir pişemedi mi orada
-
Motosiklet Eğitmeni
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
bizimki senelerdir pişemedi mi orada
Kenan bu segmentte devam edeceğini daha önce açıkladı.
Daha bunun üzerine beklentiye girmemek lazım.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
MOTO GP'ye bzük yemiyor nedense
-
BerKToprak adlı üyeden alıntı
MOTO GP'ye bzük yemiyor nedense
Aman motogp'ye falan gitmesin, kenanın takım arkadaşı resmen dileniyorken, kaskını falan satıp bana destek olsunlarda takılıyorken (inanmayan arkadaşlar kyleryde'ın twitter hesabına baksın sürekli ebaydan bişeyler satıyor) , bizim şampiyona federasyon 1 milyon avro veriyor yarışssın diye, motogp bütçelerini düşününce soğuk terler döküyorum.
Bizde hala belki bigün istanbul parkta tekrar yarışırız diye hülyalarındayız
-
Moderatör
Şahsen, son zamanlarda Toprak'ı seyretmekten daha büyük keyif alıyorum, nedendir bilinmez, belki de İstikbal vaad ettiği içindir.
-
benim gözümde toprak kenan dan çok daha yetenekli,kenan ı artık hiç takip etmiyorum reis sevdasından dolayı.
-
01 Haziran 2017, 12:47
Nedense bu adamı hiç sevmiyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)