OOO bütün fesatlar bi çatı altında toplanmış gene
Adamı fanlarından çok takip ediyosunuz takdir ettim
OOO bütün fesatlar bi çatı altında toplanmış gene
Adamı fanlarından çok takip ediyosunuz takdir ettim
Bizim üç büyükler de ingiltere premiere liginde bi oynasalar.
o kadar çok başlık açtınız ki, yazılanları girip okudu tabi.. cevap olarakta sıkıysa siz yarışın demiş bizlere. haklı
ne bileyim yani? ne diyebilirim ki? ne söyleyip söylemeyeceğimi kestiremiyorum. ne desemde beni kim dinler ki? kimse kimseyi dinlemiyor, takmıyor. kimse kimseyi dinlemeyince bir şeyde anlatamazsın.
videoda adam bunu demek istemiş ama özet geçmiş biraz :D
kenan sofuoğlu başarılı bir yarışçımız. övünmek yerine neden aşağılıyorsunuz?
Adam asmacaya bende katılayım.
İsmini Elhamdülillah Sofuoğlu olarak değiştirmesinden endişeleniyorum.Tamam şükrediyorsun da bu kadarda sık kullanma be gözüm.
Neyse ülkede her konuda bölünmeye zemin hazırlandığı için bu konuda da taktir edenler ve karalayanlar olarak ikiye ayrıldık elhamdülillah bak ağzıma dolandı elhamdülillah...
Gönül isterdeki tabi moto gp 5 kez şampiyon olsun haklı veya haksız nedenleri var.Neyse bende çok bişey yazcakmış gibi hevesle girdim 2 cümlede tıkandım. Bundan sonra köprü ve tünel açılışlarında hazır ve nazır olur elhamdülillah
Gerçi ülkemizde herkeste birbirine zihniyetine laf atıp şu bu zihniyetle aşağılıyor ya bence ülkede herkeste bir zihniyet problemi var bu kadarda olmaz ki
Bu arada ülkemde artık futboldan tat alamadığı için teknik direktörlüğü bıraktı yeni meşgale siyaset ve politikacılık.[Tipik Türk(pardon türk dedim) erkeği olarak konuyu başarıyla siyasete bağladığım için mutluyum gururluyum]
"BENİM DERECEMİ KİMSENİN YAPABİLECEĞİNE İNANMIYORUM"
Saray Soytarısından ne beklersiniz
Öncelikle modlar büyük harf kullanılarak yazılan şu mesajları düzenlerse sevineceğim kendime bağirildiğini düşünüyorum...
Kenan Sofuoğlu gibi bir değere motosiklet camiasında bu kadar saydılması inanılmaz, otomobil forumu olsa neyse diyeceğim. Adam bu yaştan sonra başka segment de olsam 3 yıl sürer diyor başarı kazanmam, kendiSide söyledi moto 2 veya süperbike geçiş yaptığımda hondanin yeni yaptığı motorla başladım düzen tutturamadık dedi.
Şuan desteği olsada bu işlere başladığında bu adamın desteği yoktu bu kadar yol katetmiş arkasından gençlerin önünü açmaya çalışan bir insana ayıp değil mi yaptıklarınız.
Kenan sofuoğlu supersport600 klasmanında 5 kez DÜNYA şampiyonudur.
At gözlüklerini çıkartın.
Kusura bakmayında Kenan padişahımız çok yaşa ne oldum delisi olmuş. Söylediklerinde en ufak bir bilinç ve tevazu yok. Ayrıca söylediğinde mantık hiç yok
Adamın söylediğine bakarmısınız? Diyor ki benim kimseye ispatlayacak bişeyim kalmadı... En iyi benim
Yav Kenan etrafındaki pohpoçuları, ülkenin motorsporu kültürü olmayan insanlarını kandırabilirsin ama birde şöyle adamlar var mesela.
Adam zamanında şimdiki moto 2 ketegorisini kazanmış, üstüne şimdiki MotoGp kategorisini kazanmış efsane bir adam ve kanıtlayacak hiçbişeyim kalmadı ben en iyiyim demiyor ve 35 yaşından sonra superbike da yarışıp müthiş bir şampiyonluk alyor...
İsmi MAX BİAGGİ
Kenan Sofuoğlunun bariz superbike pilotlarından korktuğunu düşünüyorum bu konuşmasından sonra.
Ferrariler havuzlu villalar o biçim evler ... kazanıyor helal olsun kendi parası istediği gibi harcasın bize laf düşmez...
ama mübarekler yaptığı paylaşımlarda yer sofrası,simit,yumurta,başı örtülü bi teyze var diye mütavazi bir adam mı olunuyor?
ben hergün yerde kahvaltı yapıyorum,bitane simit yutarım bunları fotolayıp sosyal medyaya yüklesem bende mütevazi olurmuyum? bu mu mütevazilik?
Allah çarşısına pazar versin,bence mütevazi bir sporcu değil,siyasete girmesini isterim o gönül verdiği koşulsuz biat ettiği parti ile,isterim yani isterim ki gün gele Hakan Şükür gibi halka mal olmuş birinin siyasetten ağzının yandığı gibi onunda yana.
Klavye şövalyelerinden sonra şimdi de klavye yarışçıları çıktı resmen... "Yav he he" deyip kulak ardı ediyoruz hepsini... "Kenan yarışmayı bilmiyor, yav he!"
HYO-GT250R
İstanbul
Ne anlattı bu şimdi?
Ciddi anlamda Fransız kaldım olaya.
Bundan farkı ne;
Türkçe dublajı bekliyorum.
Aynı pistte kenanın 600 cc ile sbk sürücülerindan daha iyi derece yaptıgına bakabilirsiniz
Daha iyisini yapabilen varsa,buyursun eleştirsin.
Nedir bu çekememezlik.Evet ben de siyasi görüşüne karşıyım ama bu onun başarılarını gölgelemez.
alay etmeyin adamla, adam başarılarıyla bizi temsil ediyor. terbiyesizlik yapmakta sınır tanımaz oldunu. kendinize gelin aklınızı başınıza alın.
damat sana söylüyorum gelin sen anla
bu dalga geçme işi moda oldu artık. ben ne olursa olsun hiç bir zaman alay etmem dalga geçmem. dalga geçme insanın kararkterini düşürür. asaletini alır.
Adamın başarılarına değilde siyasi görüşüne, konuşmasına takılıyorsunuz. Ben bu adamı takdir ediyorum gençleri yetiştirmeye çalışıyor. Kıskançlık yapmıyor.
Takildigim bir yer "benim derecemi kimse yapamaz" yorumu.
Hem genclere yatirim yapilmali, guveniyoruz deyip daha bastan benim derecemi kimse yapamaz demesi garip geldi.
Ben hep en iyisi olacagim diyor kisaca..
Onun disinda Turk bayragini dalgalandiriyor olmasi bile saygi duyulmasi icin yeterli bence.
Sikintimiz bu zaten, saygi duymuyoruz. Saygi duyuyor olmamiz onu sevdigimiz anlamina da gelmemeli.. elestirilir ama saygi duyularak..
Mutevazi bir kisi olmadigini ben de dusunuyorum bu arada.
Yerde yemek yiyip, villadan havuza atlamak olmaz..
Kisisel ozelliklere girmeden, yapmis oldugu bu basaridan dolayi bir Turk vatandasi olarak ben tebrik ediyorum kendisini..
Motogp de yarisip adini duymamaktansa varsin 5 kere alt liglerde sampiyon olsun. En azindan 'hic' olmamasindan daha iyidir..
Iyi forumlar.
Kenanı şile'de tokatlamışlığım olmuştur havası kime bunun
Şaka bir yana kendisi türkiyenin en yetenekli motosikletcisidir varsa daha iyisi gençleri pistlerde görmek desteklemek isteriz
"Ben bu adamı aynı zamanda benimle aynı siyasi görüşte olduğu için seviyorum" diyorum ve bombayı kucağınıza bırakıyorum. 😬
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)