Atlamadan önce Erdoğan'dan bi güvenlik çemberi yardımı isteyebilirdi. Havuzun etrafına bi protokol sırası oluşturulabilirdi.
Aykırı atlamış. Burası demokratik bir ülke. Öyle kafasına göre atlamamalıydı...
Kenan için endişeliyiz...
Atlamadan önce Erdoğan'dan bi güvenlik çemberi yardımı isteyebilirdi. Havuzun etrafına bi protokol sırası oluşturulabilirdi.
Aykırı atlamış. Burası demokratik bir ülke. Öyle kafasına göre atlamamalıydı...
Kenan için endişeliyiz...
sonradan görüpte azıtanlardan bu arkadaş
ulan sebep nedir ordan atlamanın madem öyle git şelaleden atlada bi bka yara
Kıskanmayın
Haset büyük hastalık.
Bu arada inşaatın 2. Katından kuma atlamışlığım var. Bahçede havuz olsa onu da denerdim
Herkes zaman zaman eğlence için saçma sapan haraketler yapıyor ama bunu ballandıra ballandıra videoya çekip medyaya ve sosyal medyaya yaymanın anlamı ne?Ek olarak sen milli sporcusun kendini kollayacağına,kendimi nasıl sakatlarım derdindesin.Ondan sonra eleştirdik mi bizi vatan haini ilan ediyorlar.
Tamam Kenancığım anladık manyak zenginsin,HR2 ın var,Ferrari'in var villan var,yarış pistin var....Ooooo bir kıskandık bir kıskandık bilemezsin lanet olsun biz manyak fakiriz sen süper zenginsin,biz köhne apartman merdiveninden inerken burkarız ayak bileğimizi sen 3 katlı villanın 3. katından havuzuna atlarken kırarsın ayağını.
Haaa bir de evet dış güçler motosikletinin lastiklerini sabote etti,sen manyak yetenekli ve ultra süper azimlisin ama motogp için sana kimse sponsor olmuyor,hep dış güçlerin oyunu bunlar.Bir de çok zenginsin ama alçak gönüllüsün evet.
villanın penceresinden havuza ... Aklıma başka şeylerde geliyor
O değil de, atlayıp ölse bütün dünya basını 10 yıl kıcıyla bize gülerdi, SBK champion is death! Bcz he's jumping to pool from 3rd floor fln diye..
abi sen halka mâl olmuş bir sporcusun,ne gerek var boyle seylere.
facede video vs paylasmak istiyorsan egitici bilgiler ver,piyasa salak salak vloggerlardan temizlensin.
Yarışçı olmak için biraz kafadan çatlak olmak lazım derler.
Ama ben bu olayı şöyle okuyorum. MotoGP'de ya da sbk da iddialı bir takımda yarışmak için öz kontrol önemli.
Bundan sonra kimse sponsor yok, sponsor olsaydı diye ağlamasın. Kenan'ın gördüğü desteği hiç görmeyen çok iyi sporcular geldi geçti bu ülkede.
Ama her ne olursa olsun bu haliyle bu kadar şampiyonluk kazanması çok büyük bir başarıdır. Yaşadıklarından sonra hala böyle çocuk gibi eğlenebilmesi de benim insan olarak hoşuma gitti.
Halka mâl olmak ile haka mal olmak arasındaki ince çizgiyi kaçırmak..
H2R ile atlayaydı iyiydi. Olmadı Kenan bizımla değılsın
Kendisinin pist dışında yaptıklarına ne takılırım ne takip ederim. İsterse boş havuza atlasın kime ne ?
ne olmuş peki bacagımı kırılmış? bende atlamak istiyorumda havuz derinliği yüzünden falan mı?
ilk defa mı atlıyor acaba?
En son barbunya ayikliyordu, halktan birisiydi. İmaj calismasimiymis hepsi.
böle evim var son yarışlarla 3. katıda çıktım şimdide atlarım ,kısmetse seneye 4. kattan atalyıp kafamıda kırıcam seviyorum.
Tam bir Sakaryalı evet.Ne yani golf oynarken mi görmek istersiniz acaba yada gece kulüplerinde kavga ederken mi.Adam heycanını kaybetmemiş kanı deli akıyor.Halka mal olmusdiyolar aramızda para toplayıp sanki yarışlara yollamışlar he bide siyasi yönden kin duyan var adamın başarısı değil abi adamın düşüncelerini bile yapdığı spor üzerinden eleştiren var bu ne kin arkadaş.Benim bildiğim bu adam 1 değil onlarca başarısı ile sıkıntıların üstesinden geldi fazlasını hak ediyor.Adam zengin olunca ucuz arabaya biner cimri derler ; lüks arabaya biner görmemis derler.Bunun sebebi hasetlik Milli gururumuz ve içimizden biri ve hala bozulmamış helalolsun (Ayak gitmeyeyeydi iiyiydi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)