Kenan Sofuoğlu, Osmangazi Köprüsü'nde test sürüşü yaptı
Reklamlar
-
29 Haziran 2016, 11:23
Sofuoğlu, Osmangazi Köprüsü'nde gerçekleştirdiği test sürüşü ve incelemelerin ardından, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugün köprüde yaptığı ilk test sürüşünde 350 kilometre hıza ulaştığını belirterek, tahmin ettiği gibi rüzgarın kendisini zorladığını söyledi.
Rüzgarın şiddetinin yüksek seviyede olduğunu dile getiren Sofuoğlu, "Rüzgarın yönü çok önemli. Yaptığım denemede beni en çok zorlayan rüzgarın yandan gelmesi. Yüksek hıza çıktığım zaman yandan gelen rüzgar motoru aşırı derecede uçuracak hissi veriyor. O yüzden iki şansım var, rüzgarın motorun ya önünden ya da arkadan esmesi lazım." diye konuştu.
Açılışa kadar olan süreyi köprüde geçireceğini, çünkü hava akımına göre yapması gereken birkaç test daha olduğunu belirten Sofuoğlu, "Çıkıp, ezbere bir rekor denemesi yapmayacağım. Motosikletimde de bazı değişiklikler yapıyorum. İkinci denememde tahmin ediyorum 400'e çok daha yaklaşacağım ama her şeyden önce önümüzdeki 3 günü orada geçirip, en iyi rüzgarı yakalamaya çalışacağım" ifadelerini kullandı.
"BÜTÜN HAZIRLIKLARIMI TAMAMLADIM"
Osmangazi Köprüsü'nde yapacağı rekor denemesinin bir ilk olmadığını, daha önce de farklı denemeler yaptığına dikkati çeken Kenan Sofuoğlu, şöyle devam etti:
"Şu an motorla, lastik ve yakıt durumuyla alakalı her şeyi çözmüş durumdayım. Hemen hemen her şey hazır. Artık bir iki gün kaldı. Bütün hazırlıklarımı tamamladım. Rüzgar biraz şans işi, inşallah iyi denk gelirse 400 kilometre hıza ulaşabileceğimi tahmin ediyorum. Önümüzdeki 3 günü tamamen köprüde geçireceğim, çünkü rüzgarın en iyi denk geldiği anda bunu deneyeceğim. İnşallah bir şekilde denk getirebiliriz."
Sofuoğlu, 400 kilometre hızın defalarca denenecek bir şey olmadığına işaret ederek, "Daha önce 390'lara çıktığımda çok rahattı. Burada biraz denemeler yaptım, 300'ün üzerine çıkabiliyorum ama yukarılara çıktığım zaman zorlanmaya başlıyorum. Onun için son birkaç günü orada geçirip, en iyi zamanı yakalayıp 400 kilometre hıza ulaşacağım. İnşallah bu, Cumhurbaşkanımızın olduğu programa denk gelir" ifadelerini kullandı.
Köprüdeki görevli mühendislerin de rüzgar ve diğer konularda kendisine çok yardımcı olduklarını ifade eden Sofuoğlu, mühendislerin, gelecek birkaç gün içinde rüzgarın yön değiştireceğini düşündüklerini kaydetti.
Kaynak: Haberturk
Reklamlar
-
29 Haziran 2016, 11:33
http://www.milliyet.com.tr/temel-fik...68/default.htm
Aklıma bu haber geldikçe gülüyorum.
Bu arada ne diyelim vatana millete hayırlı olsun
-
29 Haziran 2016, 13:37
Ne boş işler yav
-
29 Haziran 2016, 13:42
Rus ruleti oynayan tek motor pilotumuz. Of Kenan oof.
-
29 Haziran 2016, 13:48
Rüzgarı arkasına alırsa 500 de yapar çekilin yoldan geliyorr kenan
-
29 Haziran 2016, 13:52
yapsa da kurtulsak anasını satayım. dünya sampiyonu diye ortada gezen adama bak, cg ci apaçilerden farkı yok. oldu olacak h2r ın üzerine yat belki yaparsın.
-
29 Haziran 2016, 13:54
Ülkece bi 400 km hız eksiğimiz vardı. Oda en kısa zamanda olur inşallah.
-
29 Haziran 2016, 15:40
insanoğlu aç gözlüdür hep daha fazlasını ister işte bu da kanıtı. dünya şampiyonusun neyi kime ıspatlamaya çalışıyorsun.
-
29 Haziran 2016, 15:52
hepsi reklam bu işlerin.Bu videoları gören apaçi tayfasıda altındaki motorlara bakmadan rekor denemeleri yapmaya başlarlar.
Şahsi İnstagram Hesabım: _hayalet_ct.mc
Chaos Turkey MC - instagram: chaos.turkey.mc
Superlight Türkiye Facebook Sayfamız: slturkiye
-
29 Haziran 2016, 16:02
zotbudala adlı üyeden alıntı
insanoğlu aç gözlüdür hep daha fazlasını ister işte bu da kanıtı. dünya şampiyonusun neyi kime ıspatlamaya çalışıyorsun.
kimse tek taş atıp boşuna kolunu yormaz. kendi oynadığı reklam filmlerinde falan yayınlanabilir. bununla beraber firmaların dikkatlerini üzerine çekmek, belki kawasaki reklamı vs.. amaç para kazanmak
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
29 Haziran 2016, 17:20
-
29 Haziran 2016, 17:21
Köprü hayırlı uğurlu olsun.Ciddi vakit ve emek tasarrufu yaşatacağı kesin.
Kenan Sofuoğlu bu ülkenin has evlatlarındandır.Köprünün açılışına renk katacak.İnşallah açılış sırasındaki denemesinde başarılı olur.
-
29 Haziran 2016, 18:08
Adam hristiyan olsa ayakta alkışlanırdı, hele birde amerikalı falan olsa... Müslüman olduğu için sürekli eleştirilere maruz kalıyor olmasın? Her zaman söylüyorum bu iş siyasetle, iktidarla falan alakalı değil, konu İslam ile alakalı.
Sonuçta Kenanın işi bu. Bu yola baş koymuş. Daha iki gün öncesine kadar AEA'nın sürüş videosunu öve öve bitiremeyenler burada Kenan hız denemesi yapacak diye mi eleştiriyor...
Yapmayın biraz sağduyu lütfen...
-
29 Haziran 2016, 19:05
Aranızda kimler bu hıza ulaşmayı ve bu hızın rekorunu elinde tutmayı istemez? Adam için reklam, gelir bir yana bu TUTKU hayatını tehlikeye atıyor ama hepimiz motosiklet kullanarak kendimizi bu tehlikeye atıyoruz. Biraz empati.
-
29 Haziran 2016, 19:24
kenan sofuoğlu ne kadar şişirilmiştir ya da neyin şampiyonudur açıp okunması tavsiye olunur. bunun müslümanlıkla falan alakası yok. isteyen olursa kimlere hizmet eder, kimlerin adamıdır, ne yapar, uzun uzun yüzyüze tartışırım. burada olmuyor bu iş bunu anladım.
adamın biri; sen koşucu olsan bu köprüde koşmak isterdin demiş!
hayır istemezdim. Türkiye Cumhuriyeti'nde köprü ücretini dolar ile ödediğim bir köprüde ben koşmaz istemezdim. dolar ile geçiş yaptığın köprü üzerinden milliyetçilik yapıyorsun diye sana cahil demek isterdim ama demeyeceğim tabii ki.
saygılar.
-
29 Haziran 2016, 23:06
Bu abimiz çoluk çocuğu yenip dünya şampiyonuyum diye...
-
29 Haziran 2016, 23:09
Bugün milli yas yarın köprü açılışı kutlaması..
Ne kadar ruhsuz bir ülke olduk yahu..
-
29 Haziran 2016, 23:54
Üyelerinin en az %95'inin kimliğinde İslam yazan bir forumda "benim türbanlı bacımın 400 yapmasını gavurlar kıskanıyorlar, bizi çekemiyorlar" geyiği yapmak çok komik ya.
Ver hadi kenan'ım kesiciye sen ver. Sibop kesmiyo bizim h2'ler.
-
30 Haziran 2016, 00:10
Siyasi görüşü sebebi ile ters düştüğü insanlar tarafından başarıları hiçe sayılan sadece ama sadece TÜRK'ün gururu kardeşim benim, yap onu da yap. Allah'ın izniyle arkandayız.
-
30 Haziran 2016, 00:15
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)