MotoGP'de sezonun Hollanda'nın Assen pistinde gerçekleşecek olan sezonunun 8. yarışı öncesinde yapılan sıralama turları sırasında kaza yapan İspanyol sürücü Marc Marquez pit'e yetişmek için fotoğrafçının motosikletini ödünç aldı.
Kaynak: Milliyet
MotoGP'de sezonun Hollanda'nın Assen pistinde gerçekleşecek olan sezonunun 8. yarışı öncesinde yapılan sıralama turları sırasında kaza yapan İspanyol sürücü Marc Marquez pit'e yetişmek için fotoğrafçının motosikletini ödünç aldı.
Kaynak: Milliyet
Adam ekipmanın önemini biliyor. motora bindi vizörü kapadı gazladı. :D:D:D:D
Çaldı! derken. Hurriyet.com.tr'de sandım bir an kendimi.
scooter öyle kullanılmaz kolları gevşek rahat bırakması lazım
olmadı marquez olmadı :D
Scooterın aynaları yok, sanırsın motogp'de yarışıyor.
Hatırlayalım motoru bozulduğunda koşa koşa motoru değiştirip pole pozisyonunu almıştı.
Marquez cidden bu işte usta . Rossi bile o olamadı olamaz. Yahu tarihin en kötü kazasını geçirmesine rağmen adam direk motosiklete atladı yine . Hem genç hem azimli hemde çok iyi bir pilot adam cidden.
Azmine hayran kaldım. Hele şu pole pozisyon videosundan sonra. Nasıl hırsla sürmüş
mark marques = oç nin ete kemiğe bürünmüş hali, geçen sene yaptıklarını unutmadık yıllar boyunca da unutmayacağız....
Bir Rossi'nin tuvalete girmesi değil.
https://www.youtube.com/watch?v=HPv41-Kzz-w
öyle bir tutma şekli var ki dışarıdan bakınca gidonu boğazlıyormuş gibi görünüyor, uzun süredir scooter kullanmadıysa normaldir gerçi.
bu çocuk çok hırslı yav.
rossi, yarışa çıkmadan çişini yapmadığın çocuğum (=
Adam izin istiyor, fotoğrafçı da izin veriyor. Nereden çıktı " çaldı ".
Ama marquez'i repsol tulumuyla scooter üzerinde görmek ve çok komik geldi.
Yarış pilotları, yarışların yapılacağı hafta sonu 3 günü scooter ve benzeri motosikletler üzerinde geçiriyorlar.
Yani adamlar scooter kullanmayı bilmiyor muhabbeti yapmayın.
Yarış pistleri geniş bir alan üzerinde kurulu ve içeride sağa sola gitmek için en pratik araç bu scooterlar.
Bu nedenle bu araçlar yarış pilotlarının eli ayağı.
Kenan'ın eski takımında kullandığı scooter ile fotoğrafını paylaşmıştım daha önce açtığım bir konuda.
Bulabilirsem paylaşayım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)