MotoGP'de sezonun son yarışına Lorenzo önde başlayacak
Reklamlar
-
Reklamlar
-
gene çakala yatıyordur o.. heyecan dorukta bekliyorum..
-
-
Nedir sonuç acaba
Edit: Lorenzo şampiyon valentino rossi 4. Lorenzo 1. Bitirmiş
-
cbr125ins adlı üyeden alıntı
Nedir sonuç acaba
Edit: Lorenzo şampiyon valentino rossi 4. Lorenzo 1. Bitirmiş
Lorenzo şampiyon oldu
-
Marquez resmen eskortluk yaptı lorenzo'ya yarış boyunca. 1 tane atak yapmadan yarış bitirdi. Rossi'den intikam aldı
-
Rezil herif eskortluk yapmak yetmiyormuş gibi Pedrosayıda kapadı. ona geçilince hemen karşılık verdi. Ama lorenzoya bir atak bile yapmadı. Resmen Rossiye karşı birlik oldular son iki yarış. yazık oldu Valeye. Ne lorenzo ne de marquez onun başarılarına erişemezler ve onun kadar sevilemezler..Kameralar o iki çirkefe çevrildiğinde yuhalanmalarını ve ıslıklanmalarını zevkle izledim cidden. Rossi garajına girerken bütün basın onunlaydı. Büyüklük budur işte..
Lorenzoyu şutlayabilir Yamaha..keşke de yapsa...
-
Elalemin derdi MARQUEZ olmuş demekki rossiden ala hepsine koymuş . Burda motosiklet adı altında atıp tutanlar izlesin motosiklet yarışlarında top hız limitlerini alt üst eden it gibi çalışan tek adam MARQUEZ . Dünyanın en hızlı kazasını bile kendini geliştirmek için yapmış hayatını ortaya koymuş bir adam. Rossi gibi şovmen değil . Zaten Rosside kendi ağzıyla marquez kadar hızlı olamıyorum demiştir. Hittin belgeselinde kendi ağzıyla diyor .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)