Marquezi yavaşlatıp what the f**k diycekmiş oldu olacak el frenini çek levyeyle giriş
Marquezi yavaşlatıp what the f**k diycekmiş oldu olacak el frenini çek levyeyle giriş
az bile yapmış. ben olsam tekere levye sokardım :p
Marquez tam bir, bireysel ispanyol sporcu çirkefliği sergiledi..ağır çekimde izlendiğinde resmen yatıyor Valenin bacağına kafasıyla..Valede itiyor haklı olarak..bütün planı Rossiyi yavaşlatmaktı zaten düşene dek..hakkını yediler Rossinin..
Şimdi 99 kazanırsa Rossi 2 bitirmeliki şampiyon olsun...
Bence büyük haksızlık...
Marquez kendisini efsaneler listesine görüyor galiba ki rossinin toplamda şampiyonluklarını artırmasını istemiyor.
Kendisini efsane görse dahi Marquez şampiyonluk rekorunuda kıracağına inanmıyor ki rossinin 10. şampiyonluğu istemiyor. rossi takım arkdaşıyla şampiyonluk yarışında, Marquez de şamp olmasını istemiyor ,pedrosada hondada zaten .
gerçek efsane yalnız kalmış ,eğer rossi şampiyon olursa bu şampiyonluğun tadı onun için daha tatlı olacak
Forumun %40'ı gerçekten boş konuşuyor. Hiç kusura bakmayın.. Hele birisi demiş ki, kimsenin kimseyi düşürmeye hakkı yok, ölebilir di.. E peki Rossi kaç kez düşebilirdi, resmen üzerine oynadı herifin..? Resmen adamı devre dışı bırakmaya koştu... Ama Başaramadı, rossi hep bir adım geri durmasını başardı, ve son raddede Marquez patates oldu.. İyi de oldu.. Ölseydi de üzülmezdim.. Sanmayın vicdansız birisiyim, ama kahpeliğe, kaşarlığa tahammülüm yok. Ben öleceğime o ölsün.. Herkes önce adam olmasını bilecek.. Ben ne Rorssi fanıyım ne Marquez ne Lorenzo.. Bir tek Kenan Sofuoğlu,, Ve Toprak fanıyım.. Onun dışında kimseye özel bir hayranlığım yok. Başarılı olanı da takdir ederim.
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Rossi'yi cok severim ama 4 yaris kala bile lorenzo'nun Daha hizli oldugunu ve Sampiyon olucagni dusunuyordum.
gecen yarisi banttan seyrettim Rossi basin toplantisini yapmamisti,inanin Ayni seyi dusunuyordum,marquaz'in Rossi ve dovizozo'la o kadar kalip son turda Birden lorenzo'yla ciddi bir farki kapatip kazanmasina cok sasirmistim...
bu son yarista marquaz'in masum oldugunu beni kimse inandiramaz...
Lorenzo'nun hizli oldugunu ve hakkettini dusunen Ben,8 kasimda ne yapip edip son yarisi seyredicem,rossinin hirs yapip bu isi Sonuna kadar birakmiyacagini biliyorum.
Ve marquaz...lanet olsun sana...sende Sampiyon hamuru yokmus.beter ol...
İlla ikinci olmasına gerek yok ilk 2 yi hondalar alsın (ki alamazlar marquez denen haysiyetsiz yine yavaşlar yine lorenzoya çalışır, bunu Rossi sondan 3. yarışta söylemişti anlaşılan marquez lorenzo' nun yeni kankası olmuş diye) o zaman lorenzo 3. olsun rossi 6. bile olsa şampiyon.
Ama Rossi bu sene emekli olmuyor fazla dertlenmeye gerek yok bu sene olmasa seneye intikamını alır yılların tecrübesi var adamda, en azından marquez artık bu saatten sonra Rossi varken şampiyon olabileceğini zannetmesin.
Yaşanan atraksiyon birinciyi bile unutturmuş.
Haberin her yerinde Lorenzo 2. bitirdi, Pedrosa kazandı yazıyor; başlıktaki "Lorenzo Kazandı"yı farkeden bile olmamış...
rossi bu şampiyonlugu kazanmasa bile gelmiş geçmiş en iyi yarışçı olarak aklımızda efsane olarak kalıcaktı ama yaptıgı bu çirkin hareket harika kariyerindeki kötü bi leke olarak hep kalıcak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:23 ----------
bundan önceki iki şampiyonadada rossi yoktu dimi? o yüzden marc ilk 11 yarışın hepsini 1. bitirip şampiyon oldu.
iki kişi dövüşürken gelip kızı götüren adama benzemiş lorenzonun yaptığı. şaka bi yana dr.rossi
Herşey bir tarafa iyi tekme basmış ha (:
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)