E-MON’a bayram erken geldi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Mondial 3000w modeller çıkarsa bile halen çok büyük rakipleri var
1.Yuki
Dünya Jupiter ve sipahi modelleri çok revaçta ben pek beğenmesem de benzinli motosikletleri de iyi satıyor
2.Kuba
özellikle K16 ve K4
3.ST MAX
e-bisiklet işinden anlıyorum diyen birinin kesinlikle ZWD faktörünü es geçmesine imkan yok onlar her yerde
çünkü piyasadaki en ucuz ve gözden çıkarılabilecek tasarım
elektrikle bisikletler son zamanlarda çoluk çocuğun oyuncağı oldu 12-14 yaş arası çocuklar bunları saatliğine kiralayıp geziyorlar ehliyet plaka vs diyeceğim ama adı üstünde "bisiklet" muallakta bir konu
https://eksisozluk.com/elektrikli-bisiklet--1594021
en kısa sürede yokuş tırmanacak 2 kişi taşıyabilecek ve en önemlisi akü sorununa çözüm bulabilecek modeller bekleniyor
şarj sorunu
e-bisikletlerin bir problemi de bu
alacağınız modelde "menzil 60 Km" "tek şarjda 40 Km" yazıyorsa bu demektir ki evinizin etrafına yarıçapı 30veya 20 Km olan bir çember çizip sınırların dışına geçmeyeceksiniz
parça kalitesi sorunu
2.el olarak satmak neredeyse imkansız kaldır çöpe at bellli bir Km den sonra
2.el ilanları genel olarak şu durumda
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...18293815/detay
kalkışlar genellikle zayıf oluyor kendini sonradan toparlıyor ama
aküleri senede bir değiştirmek gerekiyor
-
O Cyclone nedir öyle ya tren gibi ? En büyük hayallerimden birisi, akü teknolojisinin gelişip şu aletlerin standart akü ve 5000 W - 8000 W gibi motorlarla tek şarjla 500 km gidebilmeleri. O zaman her yerde bunlardan görürüz, ben de gider bir büyük motor, bir de bunlardan yaparım.
-
Elektrikli scooter benim de ilk motosiklet deneyimi olarak kullandığım ve memnun kalmadığım bir araç.
Evet kısa mesafeler için faydalı, hızı vs. amacı için yeterli, masrafı falan da yok ama neticede bir motosiklet değil. Zaten o araçlarla otobana falan çıkmak çılgınlıktan da öte bir olay, ufak trafikler bir nebze. Fakat kullanmayı düşünüyorsanız ekstra ışıklar (çakar lamba gibi şeyler olabilir) tavsiye ediyorum çünkü asla fark edilmiyorsunuz. Ben bir defasında yolun ortasından dönmeye çalışan taksiciye çarpıyordum, adam da çok özür dilerim dedi ve ''abi sesi falan da yok duymadım ya'' diye ekledi
Kanunlar konusunda da katılıyorum çünkü iyice 12-15 yaş cihazı olmuş durumda ve o yaştaki çocuklar motosikletlere özenerek ilginç girişimlerde bulunuyorlar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)