Toprak Razgatlıoğlu Şampiyonluğa Bir Adım Daha Yaklaştı
Reklamlar
-
08 Haziran 2015, 00:26
Milli sporcumuz Toprak Razgatlıoğlu, sezonun 5. Ayağı Portekiz yarışını kazanarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.
FIM Avrupa Superstock 600 Şampiyonası’nda bu sezon müthiş birinciliklere imza atan Toprak Razgatlıoğlu, Portekiz yarışını kazanarak 5’te 5 yaptı. İspanya, Hollanda, İtalya’nın ardından Portekiz’de de geleneği bozmayarak birincilik kürsüsüne çıkan genç yeteneğimiz Toprak Razgatlıoğlu, Avrupa Şampiyonluğuna bir adım daha yaklaştı. Kawasaki Pucetti Yarış takımının genç pilotu, genel klasmanda 64 puan fark ile 125 puanla liderliğini sürdürdü.
Yarıştan sonra açıklama yapan Toprak Razgatlıoğlu, "Bugün çok zor bir yarış olacağını biliyordum. Hava da çok sıcaktı. Ama mücadeleyi hiç bırakmadım. Rakiplerimde iyi mücadele etti ama ben şampiyon olmak istiyorum" dedi.
STK600 Puan Durumu
1 Toprak Razgatlıoğlu TUR Kawasaki 125
2. Caricasulo ITA Honda 61
3 Rinaldi ITA Kawasaki 60
4. Tucci ITA Kawasaki 49
5. Tuuli FIN Yamaha 47
Kaynak: Türkiye Motosiklet Federasyonu
Reklamlar
-
08 Haziran 2015, 00:37
Bir sonraki yarışta 5.'lik diğer pilotların ne yaptığından bağımsız şampiyon yapıyor Toprak'ı. Ben gerçi o yarışı da kazanarak şampiyon olacağını düşünüyorum.
-
08 Haziran 2015, 00:39
Helal olsun Toprak'a.
-
08 Haziran 2015, 01:22
-
08 Haziran 2015, 02:07
şampiyonluğu garantiledin artık sene ye kadar İngilizce konuşmayı öğren artık toprak
-
08 Haziran 2015, 17:37
Bu nasil bir frenaj! tam anlamiyla sampiyon bu cocuk
-
09 Haziran 2015, 13:42
Bu pist bizim yarışçılara pek iyi gelmedi. Toprak'ın en zor yarışlarından biriydi çünkü pistteki yol tutuşu çok kötüydü.
Benim düşünceme göre Toprak tüm yarışlarda birincilik için yarışacak. İnşallah sezonu tüm yarışlarda birinci olarak bitirir ve rekor kırar
-
09 Haziran 2015, 20:03
Ama kupa töreninden sonra şampanyadan kaçışına hasta oluyorum))
-
10 Haziran 2015, 23:36
-
11 Haziran 2015, 16:53
kendisini tanıyorum aslen Ankaralı ama Alanyada yaşıyor. babasını lakabı tek teker arif motor şovmeni. toprak benim bildiğim kadarıyla 5 yaşından beridir motosiklet sürüyor. babasıda keniside çok sıcak kanlı mütevazi insanlar. motordan dolayı bir hata yaşamadığı sürece ben toprağa rakip çıkacak birisini görmüyorum. çünkü o çekirdekten yetişti alanya trafiğinde büyüdü çocuk
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)