Kenan Sofuoğlu'nun evlat üzüntüsü!
Reklamlar
-
Kenan Sofuoğlu'nun minik oğlu Hamza'ya Allah'tan acil şifa diliyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını bekliyoruz.
--------------------
Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Dünya Supersport Şampiyonası'nın İtalya'da gerçekleştirilecek sezonun 5. yarışında beyin kanaması geçiren 2 aylık oğlu Hamza'nın üzüntüsüyle mücadele edecek.
Sofuoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 14 Mart'ta Hollanda'da dünyaya gelen oğlu Hamza'nın 2 Mayıs Cumartesi günü Alanya'da eşi Julia Looman ile konakladıkları otelde rahatsızlandığını anlattı.
Hamza'yı Alanya'da hastaneye kaldırdıklarını belirten Sofuoğlu, "Çocuğun beyin kanaması geçirdiği tespit edildi. Sağlık Bakanlığı ambulansıyla Antalya'ya getirdiler. Ardından ambulans uçakla İstanbul'a naklettiler. Oğlumun Alanya'dan İstanbul'a sevkinde başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere devletin üst kademesi yakından ilgilendi. Cumhurbaşkanımız, Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç ile Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Motosiklet Federasyonu Başkanımız Bekir Yunus Uçar da bizzat yakından ilgilendi" ifadelerini kullandı.
Oğlunun İstanbul'da Medipol hastanesinde ameliyat edildiğini kaydeden Sofuoğlu, Hamza'nın ellerini ve ayaklarını oynatmaya başladığını söyledi.
Sofuoğlu, çocuğun durumunun kritik olduğunu ancak umudunu yitirmediğini dile getirerek, "Doktorlar bin çocukta bir böyle sebepsiz beyin kanamasının yaşandığını anlattılar. Hamza şu an hastanede. Ameliyat sonrası elleri ve kollarındaki hareketlilik bizi umutlandırdı. Allah'tan umut kesilmez" diye konuştu.
İtalya yarışına katılma noktasında karar vermekte zorlandığını anlatan Sofuoğlu, "Gidip gitmeme konusunda ne yapacağıma karar vermekte zorlandım. Diğer taraftan hayat devam ediyor. Oğlum için İtalya yarışını kazanmak istedim ve gitmem gerektiğini hissettim. Allah bizi ağır bir imtihanla sınıyor. Buna da şükür etmek zorundayım" ifadeleriyle yaşadıklarını anlattı.
Dünya Supersport Şampiyonası'nın 5. yarışı, 10 Mayıs Pazar günü İtalya'nın Imola Pisti'nde koşulacak.
Kawasaki Puccetti takımıyla yarışan Kenan Sofuoğlu, genel klasmanda 80 puanla zirvede bulunuyor.
Kaynak: Milliyet
Reklamlar
-
Allah şifa versin.
-
evlat ın ne demek oldugunu ancak cocugu olan anlar. rabbim saglıgına kavuştursun kücük hamza yı adı gibi bilegi kuvvetli bir arslan olsun.
-
Daha iki aylık bir melek Rabbim ailesine bağışlasın çok zor bir durum ;(
-
Allah(cc) bağışlasın, şifa versin.
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
-
Allah acil şifalar versin..
-
Moderatör
Allah minik Hamza'ya acil şifa versin, kimseyi evlat acısıyla sınamasın.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Mevla acil şifalar versin inşallah.
-
Allah şifa versin,
-
ALLAH ailesine bağışlasın.rabbim şifa versin.
-
Allah aciil şifalar versin. Tüm motosiklet camiası da dualarını eksik etmesin.
-
Allah şifa versin hamzaya kenan hayatında bu tip acıları çok yaşadı bu da geçer inşallah
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
Rabbim acil şifalar versin. Evlat demek insanın yüreği demek benimde yeni oğlum oldu şu an 9 aylık . Hamza bebeğin rahatsızlandığını duyduğumda gözyaşlarıma hakim olamadım belki yeni baba olmasaydım o kaybetme korkusunu bişey olucak korkusunu asla anlayamazdım ama şimdi her akşam dua ediyorum Hamza bebek ve onun gibi sıkıntıda darda olan tüm bebeklere, çocuklara Rabbim yardım etsin.
-
Rabbim şifalar versin, bir an önce iyileşir inşallah.
-
Allah yardımcısı olsun çok geçmiş olsun acil şifalar.
-
Yavrucağa geçmiş olsun.... İşallah birşeyi kalmaz....
Ama babasının yaptıkları ilginç...Reklam dan öte ,
Maşallah devletin bütün üst kademesini devreye sokmuş....
Yazacak çok şey var da bu başlıkta olmaz...
-
içim bir tuhaf oldu.. açıkça yazayım. kenan dan hiç hazzetmem ama içim acıdı, Yüce allah şifasını versin kimseyi evladı ile sınamasın. kendisine bişey olsa bu kadar üzülmezdim. hepimizin evladını allah korusun.
-
Allah acil şifalar versin
-
Motosiklet Eğitmeni
Küçük Hamza'ya geçmiş olsun.
Daha küçücük çok üzüldüm.
-
Allah acil şifalar versin, inşallah en kısa zamanda iyileşir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)