Toprak Razgatlıoğlu Assen Pistin’de 3. galibiyetini kovalayacak
Reklamlar
-
sdirer adlı üyeden alıntı
kızmayın adminime! ortaya o kadar giydiriyorum bir kere sözlüye kaldırdı
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:17 ----------
bu link çalışırsa varyaa. Allah razı olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:19 ----------
şerefsizler bizim ülkeye yayını durdurmuşlar.
Arkadaşlar vermiş olduğum link yarış esnasında yayına bağlandı ve kesintisiz çok net bir şekilde sonuna yani İstiklal Marşına kadar sorunsuz izledim. Hatta bir arkadaşıma attım linki o da izledi. Yalnız ben yabancı DNS kullanıyorum. Türk DNS ile bağlanmadım o yüzden yayın alamamış olabilirsiniz. Ya da dediğim gibi sadece yarış esnasında gelebilir yayın..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:12 ----------
Şimdi tekrar baktım.. Tekrarının olduğu videoyu açmıyor. Ne yaparsam yapayım ülke sınırına takıldım.. Ama dediğim gibi yarış esnasında canlı yayını izleyebildim, haftaya tekrar deneriz..
When the world is messed up and you can't make sense of it, Go out and ride!
Reklamlar
-
Mitoqondri adlı üyeden alıntı
Trt spor vs. gibi devletin kanalı neden yayın yapmıyor acaba ? Türk bayrağı ve İstiklal marşımızın çaldığı avrupanın ortasında yapılan bir yarış.. Kaçak göçek linklerle izlemeye çalışıyoruz..
zaten o yüzden izlettirmiyorlar. Hani " Türk "'ün adı çıkar, yükselir, millet Türk olduğunu hatırlar sonra biz nasıl böleriz ülkeyi diye...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:48 ----------
kittyhawk adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar vermiş olduğum link yarış esnasında yayına bağlandı ve kesintisiz çok net bir şekilde sonuna yani İstiklal Marşına kadar sorunsuz izledim. Hatta bir arkadaşıma attım linki o da izledi. Yalnız ben yabancı DNS kullanıyorum. Türk DNS ile bağlanmadım o yüzden yayın alamamış olabilirsiniz. Ya da dediğim gibi sadece yarış esnasında gelebilir yayın..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:12 ----------
Şimdi tekrar baktım.. Tekrarının olduğu videoyu açmıyor. Ne yaparsam yapayım ülke sınırına takıldım.. Ama dediğim gibi yarış esnasında canlı yayını izleyebildim, haftaya tekrar deneriz..
başkan bir hayır daha yapıp senin DNS leride verir misin?
-
sdirer adlı üyeden alıntı
zaten o yüzden izlettirmiyorlar. Hani " Türk "'ün adı çıkar, yükselir, millet Türk olduğunu hatırlar sonra biz nasıl böleriz ülkeyi diye...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:48 ----------
başkan bir hayır daha yapıp senin DNS leride verir misin?
PM attım..
When the world is messed up and you can't make sense of it, Go out and ride!
-
https://youtu.be/jJVKvTLccSc Toprak razgatlıoğlu ve Kenan sofuoğlunun Videosunu Assen Yarışını izleyebilirsiniz
Ayrıca https://www.facebook.com/Razgatliogl...type=3&theater Yarışın Videosu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)