Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

2014 sezonu için MotoGP yarış takvimi açıklandı.

REKLAM ALANI
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2014 sezonu için MotoGP yarış takvimi açıklandı. FIM Yönetiminin açıkladığı takvime göre 2014 sezonunun ilk yarışı 23 Mart Katar GP'si ile başlayıp, 9 Kasım Valencia GP'si ile sona erecek.

MotoGP 2014 sezonu takvimi

23 Mart Katar GP
    13 Nisan ABD GP
    27 Nisan Arjantin GP
    4 Mayıs İspanya GP
    18 Mayıs Fransa GP
    1 Haziran İtalya GP
    15 Haziran Katalunya GP
    28 Haziran Hollanda GP
    13 Temmuz Almanya GP
    10 Ağustos Indianapolis GP
    17 Ağustos Çek Cumhuriyeti GP
    31 Ağustos İngiltere GP
    14 Eylül San Marino GP
    21 Eylül Aragon GP
    28 Eylül Brezilya GP
    12 Ekim Malezya GP
    19 Ekim Japonya GP
    26 Ekim Avustralya GP
    9 Kasım Valencia GP

Kaynak: NTVspor

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    c3nk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda PS 150i
    ispanya'da toplam 4 yarış yapılıyor adamlar ne kadar şanslı

orhanay06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer çalındı - hedef WR250
    ispanya nın bu durumu sans tan ziyade hak bence... adamların dunya sampıyonları var. her klasmanda basa guresen pilotları var. repsol gibi bi sponsorları var. var oglu var. ama herseyden ote, yarıs haftasonunu buyuk bi partiye ceviren bi spor anlayısları var. coluk cocuk haftasonu olarak gittikleri yarıslar var. 3 gun 3 gece panayır yapıyorlar...

bizim gibi sadece kendi pilotlarını izlemeye gelip kendi pilotlarının yarısı bittikten sonra pisti terk etmiyorlar. hınca hınc dolduruyorlar pistlerini yarıs haftasonları...

birlikte calıstıgım bi ispanyol superbike 2013 istanbulpark yarısına gitmek icin evden cıkmakta gec kaldıgını ve saat 10 a dogru istanbulpark a vardıgını ama boyle bombos gorunce "yanlıs geldim heralde" die dusundugunu anlattı... seyircilerin de nie 1000cc nin ikinci yarısını izlemek icin kalmadıgını bir turlu anlayamadı bide...

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    İstanbul yok. Biletli izleyici sayısı 2000 kişi olunca adamlar bir daha istanbul parkın yakınından geçmezler tabi. İstanbul parka gömülen paraya çok acıyorum.

orhanay06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer çalındı - hedef WR250
    ben asıl istanbulparka gomulen paranın karsılıgını veremeyen organizatorlere (her kimseler. tmf yada intercity yada basbakanlık) kızıyorum ve organizasyonlara deger vermeyen, spor bilinci olmayan milletime uzuluyorum...

orhan899 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250R , Suzuki GSX650F
    Bence organizasyon hatası değil 2000 biletli kişi olması. İnsanlar Kenan'ı sevmiyor yarışa gelmiyor. Sırf Kenan'ı desteklememek için inşallah kaza yapar, gelmicem, desteklemicem gibi laflar sarfediyorlar. Kaç kişi tanıyorum Kenan'ın siyasi görüşü yüzünden bilet almayıpda gelmeyen. Bence bu kafayı değiştirmek lazım. Sonuçta motor bir tutkudur ve bu yarışlar içersinde bir tek Kenan yok . Artık bu ülkenin insanlarının motor sporlarına biraz daha ilgi göstermesi gerektiğini düşünüyorum.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler