2014 sezonu için MotoGP yarış takvimi açıklandı.
Reklamlar
-
2014 sezonu için MotoGP yarış takvimi açıklandı. FIM Yönetiminin açıkladığı takvime göre 2014 sezonunun ilk yarışı 23 Mart Katar GP'si ile başlayıp, 9 Kasım Valencia GP'si ile sona erecek.
MotoGP 2014 sezonu takvimi
23 Mart Katar GP
13 Nisan ABD GP
27 Nisan Arjantin GP
4 Mayıs İspanya GP
18 Mayıs Fransa GP
1 Haziran İtalya GP
15 Haziran Katalunya GP
28 Haziran Hollanda GP
13 Temmuz Almanya GP
10 Ağustos Indianapolis GP
17 Ağustos Çek Cumhuriyeti GP
31 Ağustos İngiltere GP
14 Eylül San Marino GP
21 Eylül Aragon GP
28 Eylül Brezilya GP
12 Ekim Malezya GP
19 Ekim Japonya GP
26 Ekim Avustralya GP
9 Kasım Valencia GP
Kaynak: NTVspor
Reklamlar
-
ispanya'da toplam 4 yarış yapılıyor adamlar ne kadar şanslı
-
ispanya nın bu durumu sans tan ziyade hak bence... adamların dunya sampıyonları var. her klasmanda basa guresen pilotları var. repsol gibi bi sponsorları var. var oglu var. ama herseyden ote, yarıs haftasonunu buyuk bi partiye ceviren bi spor anlayısları var. coluk cocuk haftasonu olarak gittikleri yarıslar var. 3 gun 3 gece panayır yapıyorlar...
bizim gibi sadece kendi pilotlarını izlemeye gelip kendi pilotlarının yarısı bittikten sonra pisti terk etmiyorlar. hınca hınc dolduruyorlar pistlerini yarıs haftasonları...
birlikte calıstıgım bi ispanyol superbike 2013 istanbulpark yarısına gitmek icin evden cıkmakta gec kaldıgını ve saat 10 a dogru istanbulpark a vardıgını ama boyle bombos gorunce "yanlıs geldim heralde" die dusundugunu anlattı... seyircilerin de nie 1000cc nin ikinci yarısını izlemek icin kalmadıgını bir turlu anlayamadı bide...
-
İstanbul yok. Biletli izleyici sayısı 2000 kişi olunca adamlar bir daha istanbul parkın yakınından geçmezler tabi. İstanbul parka gömülen paraya çok acıyorum.
-
ben asıl istanbulparka gomulen paranın karsılıgını veremeyen organizatorlere (her kimseler. tmf yada intercity yada basbakanlık) kızıyorum ve organizasyonlara deger vermeyen, spor bilinci olmayan milletime uzuluyorum...
-
Bence organizasyon hatası değil 2000 biletli kişi olması. İnsanlar Kenan'ı sevmiyor yarışa gelmiyor. Sırf Kenan'ı desteklememek için inşallah kaza yapar, gelmicem, desteklemicem gibi laflar sarfediyorlar. Kaç kişi tanıyorum Kenan'ın siyasi görüşü yüzünden bilet almayıpda gelmeyen. Bence bu kafayı değiştirmek lazım. Sonuçta motor bir tutkudur ve bu yarışlar içersinde bir tek Kenan yok . Artık bu ülkenin insanlarının motor sporlarına biraz daha ilgi göstermesi gerektiğini düşünüyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler